dzik Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Andrzeju musisz uderzyć do firmy która handluje QH , w Szczecinie jest to bodajże motohurt Sekula, zadzwoń tam do nich, zerkną w swoje katalogi i będą w stanie odpowiedzieć Ci na Twoje pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Marcinie zajrzyj na pw. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abw Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dzięki, zadzwonię do motohurt Sekula ---------- Post dopisany 15-01-2014 at 18:54 ---------- Poprzedni post napisany 14-01-2014 at 14:44 ---------- czy ktoś dysponuje rozpiską numeracji bloków pomiarowych VAG dla silnika AVJ? Przeszukałem już chyba cały net i nie znalazłem, mnóstwo innych silników ale mojego 1,8T AVJ nie ma. Zdobyłem VAG i interfejs ale brakuje mi oznaczeń bloków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Andrzejku przeszukaj wątek diagnostyka vag i tam podpytaj chlopakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawej Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witam. Potrzebuje przegub wewnętrzny do mojego A4 b6 1.8T 190 km Multitronic. Jaki koszt z wysyłką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Arturze czeka Cię mało przyjemna wizyta w serwisie. Pozdrówki Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bartek_ Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Żarniki D2S są? ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ---------- Byle nie podróbki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 jakieś 180zł/szt Osramy miałbyś Bartek oryginały z oficjalnej sieci dystrybucji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesjagl Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Siema, aku do 3.0 benzynka, proszę o cenę z wysyłką.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawej Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Marcinie, jeśli nie ma przegubów to może półoś? to jest A4 b6 1.8T 190 km Multitronic prawa strona. Arturze czeka Cię mało przyjemna wizyta w serwisie.Pozdrówki Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Artur wrzuć mi vin proszę Pozdrówki marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukjar7 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 No to teraz ja się wypowiem: Współpracujemy z Marcinem (dzikiem) ładnych pare latek, kurier który przywozi mi paczki zna mnie lepiej niż swoją żone, zawsze szybko, wygodnie, profesjonalnie i super ceny zaufanie działa w dwie strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albi281 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Siemka.Marcin potrzebny mi rozrząd do A3 1,9 98r. 110 km. jakie koszty? I jeszcze jakie amory polecisz do pasata b5 2000r. 1.9 115 km ATJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2844 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 czesc szukam oleju motul audi a4 b7 silnik BPW ,wyciety dpf + wszystkie filtry, wrzuc mi wycene na skrzynke pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Marcin sprawdź pw i jak mozesz daj znac, Na spokojnie Poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proket Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Potrzebuję łożysko na tył do quattro B5 numer 8D0598625A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Siema Marcin, znowu nadszedł czas na wymiankę potrzebuję: - filtr oleju fiat bravoII 1,6MJ 120KM DPF -oliwe do niego, ostatnio brałem motula, nie pamiętam w jakiej specyfikacji, dawałeś mi coś z normami fiatowskimi, w aso selenie 5w30 dają -filtr oleju do fiata pandy 1,1 benzyna silnik ten w drugiej wersji, bodajże po 2006r, wiem, że są włąśnie 2 rodzaje różniące się korkiem wlewu oleju i filtrami oleju właśnie -oliwe do tej pandy, ostatnio zalewałęm elfem 5w30 syntetyk, może być coś podobnego, tańszego, w przypadku pandy nie mam ciśnienia na motula -olej synt. do quada, producent zaleca 10w40 do czterosuwa. tu też nie ma ciśnienia na drogi olej stricte motocyklowy, bo do skrzyni jest inny =olej przekładniowy 75w90 lub 80w90 -spray/olejek do namaczania filtrów gąbkowych -smar do łancucha w quadzie także serwis olejowy pełną gębą pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogus096 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dzieki : paczka doszła pełen profesjonalizm , niezawodnie i niesamowicie szybko jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolas123321 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Cześć, bedzie komplet wahaczy przód A4B5 Meyle HD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian111 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 witam jaki olej do ADR 1.8 20v???? mam nalatane 301 tys:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi