mariusz2288 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Gdyby trzeba było coś dolewać to producent by zalecał. Ja zwykły ON tylko Orlen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melu79 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 A4 B7 od 5 lat Orlen VERVA, zrobione ponad 100 000 km, narazie nie ma problemów, szczególnej różnicy nie stwierdzam na ogół jeżdzę spokojnie więc spalanie porównywalne. płyny i filtry co 10 tys....łącznie z paliwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzg Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Równiez zwykły ON ORLEN i śmiga bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyytec Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Witam a dodajecie jakieś dodatki do paliw na lepszą pracą wtrysków itd . macie coś sprawdzonego jak i co ile dolewacie ??? i czy DPF zezwala na to ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Polecam profesionalny środek firmy FORTE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwhite Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dodałem raz Liquy Moly do wtrysków w Signum 1.9CDTi, sprawdziłem korekty na wtryskarki przed i po (cały bak i trasa ~800km) i poprawa była o kilka sennych. Teraz w B8 leje Shell Vpower Nitro+, ja nie mam pod ręką to Ultimate z BP. Czasami też zwykły ON ale jak tylko mogę to Shell. via Nexus6@Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg_s Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Do samochodu z DPFem leje się zwykłą ropę ze sprawdzonej stacji a nie jakieś super uszlachetnione paliwa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VTG Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Zwykły diesel + 100ml na każde 40litrów oleju Liqui Molly 1052. Wtryski idealna mgiełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osta Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Ja zawsze Orlen verva i zawsze jest ok. Tylko teraz podrożały i 4.57 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontash Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 W mojej ocenie najlepszy jest SHELL nawet ten bez uszlachetniaczy. Przy słabszej jakości paliwa na biegu jałowym silnik w chodzi w nie równą pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbur Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Od nowości (7 lat już śmigam CAGA , przebieg 120 000) leję na Auchan, Tesco , Carrefour lub neste/emila- żadnych problemów do tej pory. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 2 Grudnia 2016 przez adbur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekm Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ja również zwykły leje i tylko Orlen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veiru Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Od wielu lat byłą b7 i obecną b8 verva Orlen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki36 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Orlen verva zero problemów nawet przy ostatniej zimie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boukhiar Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Prawda jest taka, że ile stacji, tyle może być rodzajów paliwa i Verva na Orlenie w Krakowie, Warszawie, Poznaniu i Gdańsku może być zupełnie inna. Ja osobiście tankuję ON Verva, ale jeden z Orlenów w okolicy omijam szerokim łukiem, ponieważ jak przyjeżdża cysterna, to właściciel każe swoim pracownikom "wypie*dalać" co by nie widzieli dlaczego akurat na jego stacji paliwo jest o 30gr tańsze na litrze niż gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osta Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Ja od zawsze do wszystkich samochodów leję ON Verva na Orlenie tym bardziej że nie dawno był remont stacji i wymienili zbiorniki na nowe. Leję w 95% tylko na jednej stacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daffy Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Orlen Verva Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axel1 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Verva z Orelnu + Kleen floo http://allegro.pl/smar-do-silnikow-diesla-1-92l-kleen-flo-953-oryg-i6700741793.html lub to http://sklep.texpert.pl/kleen-flo-kleen-flo-diesel-fuel-c-low-sulphur-1l,c263,p5268,pl.html 100 ml na każde full tankowanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 W dniu 17.06.2017 o 22:26, rafalpe napisał: bardzo długo tankowałem vervę na orlenie ale odkąd sam pracownik orlenu powiedział, że to wielki pic na wodę to tankuję zwykłe zapewne szary pracownik z łapanki, który popracuje tam może 3 miesiące za najniższa krajową jest kompetentny by udzielać takich informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrsob1 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 W dniu 17.06.2017 o 22:26, rafalpe napisał: bardzo długo tankowałem vervę na orlenie ale odkąd sam pracownik orlenu powiedział, że to wielki pic na wodę to tankuję zwykłe No i ten pracownik prawdę powiedział Bo Verwa to zwykły ON do którego dolali kilka litrów dodatków uszlachetniających (za kilka stówek) na całą cysternę , a to pozwala zkroić z naiwnych klientów dodatkowe 5 koła na każdym transporcie Jak ktoś jest dociekliwy to niech sobie porówna specyfikacje obydwóch produktów : http://www.orlen.pl/PL/DlaBiznesu/Paliwa/OlejeNapedowe/Strony/VervaOnPaliwoPremium.aspx http://www.orlen.pl/PL/DlaBiznesu/Paliwa/OlejeNapedowe/Strony/OlejNapedowyEkodieselUltra.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi