Rosemeyer Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 w B7 się z tym nie spotkałem ale widzialem na jakimśfilmiku z przyśpieszania w B8 że taki bajer istnieje no w B8 to jest. W B7 występowało to jedynie w wersjach "e", które są rzadkością. W ramach ciekawości maska alu z "e" jest ponad 4x droższa od maski standardowej
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 W B8 i A5 jest coś takiego ale chyba w opcji, częściej patrzysz na FISa niż na drogę, o dziwo np. w 3.0 TDI A5 którym czasami śmigam zmiana biegu jest ok 2 tys. obr/min, lepiej niż w taksówce
Rosemeyer Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 W B8 i A5 jest coś takiego ale chyba w opcji, częściej patrzysz na FISa niż na drogę, o dziwo np. w 3.0 TDI A5 którym czasami śmigam zmiana biegu jest ok 2 tys. obr/min, lepiej niż w taksówce W B8 i A5 jest coś takiego ale chyba w opcji, częściej patrzysz na FISa niż na drogę, o dziwo np. w 3.0 TDI A5 którym czasami śmigam zmiana biegu jest ok 2 tys. obr/min, lepiej niż w taksówce zgadza sie - ten podpowiadacz jest dramatyczny. ale przeciez nie o to chodzi żeby z niego korzystać tylko żeby FIS fajniej wyglądał - hahaha
siemian Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 żeby był lans [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:18_________________________________________________a po ch..j mi kompas w lusterku...? Jakbym nie mógł popatrzeć sobie na RNSa... Tam też zresztą nigdy mi się nie przydał
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Kompas to tylko w US i na antypodach BTW spalanie jak śmigałem i stosowałem się do zaleceń FISa 5,8 L a jak właściciel jeździ i nie patrzy to 7,8 L na 100 - 3.0 TDIQ w A5
Madbar Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 W zeszlym tygodniu jezdzilem A3 zeszlorocznym z wypozyczalni i tez mial te podpowiedzi o zmianie biegow na najnizszym poziomie FISa. Zdziwilem sie, ze to bylo w tym aucie bo poza tym to bylo takie gole, ze nawet nie mialo w przedniej lampce podsufitowej swiatelek do czytania map. Auto bylo zwykle 1.9 TDI BLB z 5 biegowa skrzynia. Wiec nie tylko wyzszych modelach ten bajer z biegami jest
simon__75 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Milutko byloby mieć cos takiego u siebie Skoro da sie temperaturke "ustawić" to pewnie si ejakos ustawić zeby pokazywało aktualna predkość jak w a6 c6 (jesli dobrzepisze)
Gość .... Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Stary temat ale może coś w końcu sie ruszyło ? ładnie widać temp oleju.
simon__75 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Stary temat ale może coś w końcu sie ruszyło ? ładnie widać temp oleju. Cisza Panie :/
Jarkoo97 Opublikowano 29 Listopada 2023 Opublikowano 29 Listopada 2023 Cześć, Czy temat temperatury oleju na kolorowym fisie już ogarnięty ?
Langista Opublikowano 30 Listopada 2023 Opublikowano 30 Listopada 2023 Ładnie, odkopać temat sprzed prawie 13 lat
Banan Opublikowano 30 Listopada 2023 Opublikowano 30 Listopada 2023 Nie do ogarnięcia, próbowałem wgrywać oryginalny epprom z rs4 do zwykłych liczników i inne kombinacje - to jest kwestia oprogramowania procesora w liczniku rs4
Jarkoo97 Opublikowano 30 Listopada 2023 Opublikowano 30 Listopada 2023 Temat ciekawy, więc warto było odkopać, szkoda... Chciałem kupić VFiza ale nigdzie nie ma i qmatis też nie odpowiada, więc chociaż chciałem tym się pocieszyć haha 😜
Skowrix Opublikowano 30 Listopada 2023 Opublikowano 30 Listopada 2023 @Jarkoo97 mam urządzenie, które daje takie możliwości, jak coś zapraszam na PW
Rekomendowane odpowiedzi