Emejcz Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 To ja powiem jako ciekawostke, że mam SWAG'a prawego banana. Przy czym ja go nie zakładałem i poprzedni właściciel raczej też nie z tego co pamiętam, musiał założyć ten co sprowadził czyli ma tak koło 80 tys. przejechane ten wahacz i póki co cały czas się trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) ze średniej pólki założyłem banany i długie proste dolne firmy MOOG i jeżdzą i odpukac nic sie nie dzieje. Edytowane 27 Lutego 2017 przez soul87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKAUDI Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Kolega zakupił wahacze firmy polcar do audi a4 b5 zrobił 60 tys i jeszcze się wszystko trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erchi Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Jeżdżę na regenerowanych od ok.60tys km, ciekaw jestem ile jeszcze wytrzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Krótka piłka. SKV czy droższe o 100zł MS ???A może w podobnej cenie Dachstein ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donalex Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Krótka piłka.SKV czy droższe o 100zł MS ???A może w podobnej cenie Dachstein ? Przeczytaj kilka wcześniejszych stron i zobaczysz, że MS ma : lipną gwarancję, może się zepsuć po 1 tys. km, a może po 40, loteria...i ta żenująca kryptoreklama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 donalex:lipna gwarancja tzn? wnioskuje że SKV jest lepszy tylko ze wzglądu na "lepszą" gwarancję (cokolwiek to znaczy) ale jakością się nie różnią ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Na pewno różnią się jakością, z przewagą na SKV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) A takie pytanie z innej mańki. Jeśli nic nie stuka nic nie puka ale na jednym czy dwóch wahaczach jest delikatny luz to warto już wymieniać ??PS Nie wiem jakie wahacze są teraz założone ale pewnie średnia półka... Edytowane 14 Grudnia 2016 przez OFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek2408 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Panowie czy to mozliwe ze nalatane mam 195tys chyba hehe i wczoraj patrzylem na wielowachacz w aucie a tam na niektorych elementach wybite jszcze 2000rok .Czyli jak wyszlo auto z fabryki nikt nie wymienial jeszcze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emejcz Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Mało możliwe. Ja mam 600 tys. a tłumiki przykładowo też są ori. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomOskroba Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 wow 600tyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emejcz Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zdziwiłbyś się ile aut takie ma Oczywiście na liczniku tyle nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k232 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ja też z 600 będę miał a tłumiki ori, na liczniku 223 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor SKV Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Mało możliwe. Ja mam 600 tys. a tłumiki przykładowo też są ori. Kurde aż dziw człowieka bierze i trochę nostalgia, że w latach 90 auta były projektowane przez inżynierów a nie ekonomistów. 600 tyś km na oryginalnych tłumikach - najnowsze auta juz 3 razy pójdą na żyletki )) Oj będą ludziska płakać i wspominać audi 80, mercedesa W124, passata b4 ) Edytowane 15 Grudnia 2016 przez Dystrybutor SKV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 A takie pytanie z innej mańki. Jeśli nic nie stuka nic nie puka ale na jednym czy dwóch wahaczach jest delikatny luz to warto już wymieniać ?? PS Nie wiem jakie wahacze są teraz założone ale pewnie średnia półka... Zależy jak duże te luzy są. Moim zdaniem, jak już zaczyna Ci to przeszkadzać w jeździe, np - wjedziesz w dziurę, a auto zmieni kierunek jazdy. Panowie czy to mozliwe ze nalatane mam 195tys chyba hehe i wczoraj patrzylem na wielowachacz w aucie a tam na niektorych elementach wybite jszcze 2000rok .Czyli jak wyszlo auto z fabryki nikt nie wymienial jeszcze .Tak, to jest możliwe. Brat ostatnio wymieniał zawias u siebie w B5, ponad 200 na liczniku, a zawiasy miały wybite oooo z datą 2001 roku, Lem oczywiście cały zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezen Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Na niemieckich drogacb te zawieszenie nie ma się gdzie wyklepać. Były egzemplarze co miały przejechane po 300tys. i ori zawias pod budą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Wczoraj zakupiłem zestaw SKV. Mam nadzieję że trochę na nich pojeżdżę, biorąc pod uwagę moje małe roczne przebiegi. Miałem dylemat czy brać MS, ale jednak wygrała cena Zestaw będzie jutro montowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrsob1 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Panowie czy to mozliwe ze nalatane mam 195tys chyba hehe i wczoraj patrzylem na wielowachacz w aucie a tam na niektorych elementach wybite jszcze 2000rok .Czyli jak wyszlo auto z fabryki nikt nie wymienial jeszcze . Na niemieckich drogacb te zawieszenie nie ma się gdzie wyklepać. Były egzemplarze co miały przejechane po 300tys. i ori zawias pod budą. Znajomy z pół roku temu sprzedawał, co prawda B6 1,9 TDI 130 KM z 2003 r. Auto kupione w polskim salonie przez jego szwagra , czyli dwóch pewnych właścicieli i cała zawiecha, powtarzam szczegółowo, wszystkie aluminiowe elementy przedniego zawieszenia w oryginale fabrycznym i nic nie pukało , nic nie stukało. Osobiście auto oglądałem , z zewnątrz i na podnośniku , robiłem jazdę testową i sprawdzałem kompem , przyczepić się można było tylko do stanu karoserii było sporo pryszczy i dwie dziury A najciekawszy był przebieg tego auta 397000 km I niech mi ktoś powie że zawieszenie w A4 jest awaryjne Jak się kupi badziew , to trzeba wymieniać co kilka tysięcy km A już największą głupotą jest wymiana całej ori zawiechy , jak luzy są tylko na jednym elemencie, to tak jakby wlazł z deszczu pod rynnę Edytowane 15 Grudnia 2016 przez piotrsob1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) A już największą głupotą jest wymiana całej ori zawiechy , jak luzy są tylko na jednym elemencie, to tak jakby wlazł z deszczu pod rynnę Podpisuje się pod tym rękami i nogami, dalej nie pojmuje jak można wymieniać wszystkie wahacze mimo, że puka jeden czy dwa. Przecież znaleźć na nich luz czy rzucić okiem na tuleje czy jest zużyta to banał. A znam wielu ludzi, którzy tak robią.. Edytowane 16 Grudnia 2016 przez uszol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi