shymbii Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Witam Koleżanki i Koledzy, Moja dziewczyna obecnie przygotowuje pracę magisterską i potrzebuje dość sporo wypełnionych ankiet. Temat związany z motoryzacją, także myślę, iż to właściwe miejsce, aby prosić o pomoc! Ankieta zajmie max. 3-5 minut. http://internet-a-zakup-samochodu.ankietaplus.pl/ Z góry dziękuję za każdą pomoc! Pozdrawiam Bartek
Nosfer Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 O czym to się prace magisterskie pisze - zrobione
bialy986 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Proszę bardzo :-h Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
shymbii Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 Wiedziałem, że można na Was liczyć! Dzięki! Ankieta ważna jeszcze 3-4tygodnie, więc zapraszam. Swoją drogą jestem ciekaw jak odpowiedzieliście na pytanie nr 4 "Samochód jakiej marki chciałby Pan/chciałaby Pani kupić w przyszłości?" W sumie chyba nie ma innej opcji niż Audi.
jedrekx Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 wiem co to za ból nie otrzymać danych do ankiety do magisterki.. więc poszło ode mnie
MrRadian Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Zaciekawiły mnie wasze komentarze. Poszło ode mnie również. Śmiesznie będzie jak 80% będzie o audi
Pawel_a4b6avf Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Wiedziałem, że można na Was liczyć! Dzięki! Ankieta ważna jeszcze 3-4tygodnie, więc zapraszam. Swoją drogą jestem ciekaw jak odpowiedzieliście na pytanie nr 4 "Samochód jakiej marki chciałby Pan/chciałaby Pani kupić w przyszłości?" W sumie chyba nie ma innej opcji niż Audi. Zrobione. Myślę ze 99% postawi na Audi
Rekomendowane odpowiedzi