szakal222 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 stłuczka/wypadek matką tunnigu:banan: wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 mnie Q na tyle wciągnęło że jak jade do albo z pracy to szuakm miejsca gdzie mógł bym zajechać, wcisnąć magiczny przyciks ESP i dać buta jak dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 mnie Q na tyle wciągnęło że jak jade do albo z pracy to szuakm miejsca gdzie mógł bym zajechać, wcisnąć magiczny przyciks ESP i dać buta jak dziecko ja to nawet gorzej niż dziecko ciesze się strasznie jak mam trochę śniegu,plac i wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 mnie plac juz nie kreci na jakies lotnisko konkretne bym wpadl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal222 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 ja tez bo lesne drogi nie sa zbyt bezpieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mapelastik Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 <br /><br /> ---------- Post dopisany at 17:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ---------- Tak to mi tyłek zawiało ---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ---------- <br /><br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RalphA4 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Q i wyszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Q i wyszystko jasne :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Pany,a powiedzcie czy w Quattro dużo zależy od opon (zwłaszcza przy pokonywaniu zakrętów).Pytam ponieważ ostatnio wchodziłem w zakręt 90* to mnie wyrzuciło,a kontra kierownicą nic nie pomogła.Nie zarzuciło tyłu,tylko całe auto pojechało w bok.Nawierzchnia to kostka brukowa a predkość ok 30km/h:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 opony swoje robią ale A4 ma skłonnosci do wyciagania przodu na skręconych kołach:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebul Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Heh, ci jeba^%i czolgisci....jakbym widzial takiego to wyprzedzam , i nagle hamuje, zobaczymy co ten debil na to powie. Z miejsca 997 i niech sie gnojek nauczy, ze odsnieza sie cale auto. A to zdjecie to juz mega masakra, jakim trzeba byc debilem by tak jechac....a niech mu dziecko wyskoczy to zgon na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Pany,a powiedzcie czy w Quattro dużo zależy od opon (zwłaszcza przy pokonywaniu zakrętów).Pytam ponieważ ostatnio wchodziłem w zakręt 90* to mnie wyrzuciło,a kontra kierownicą nic nie pomogła.Nie zarzuciło tyłu,tylko całe auto pojechało w bok.Nawierzchnia to kostka brukowa a predkość ok 30km/h:kwasny: Niestety tak się można oszukać na Q. Przód wyjeżdża a tył czasem za późno wyciąga. A auto nie zarzuca tyłem jak w bmw tylko właśnie idzie pełnym bokiem. Najlepiej zainicjować zakręt i na wyjściu dać gaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Normalne że przy kiepskich oponach to i napęd 8x8 w scanii wywrotce nie pomoże, a szczególnie na lodzie Wystukane z Pegasusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Stracha trochę miałem,ale dobrze że nic nie jechało z naprzeciwka.Ogólnie jadąc gdzieś przez zakręty to mam wrażenie że auto wyrzuca.Bardzo możliwe że to wina opon,bo nie trzymają toru jazdy,albo brak umiejętności w kierowaniu Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Możliwe że kluczem jest opona. Sam w FWD się złaałem na tym że jak miałem nowe opony to nic mi nie wyrzucało a teraz 3 sezon opon i zdarza sie że ucieka na bok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 jak u Was z pogodą ? śniegu napadało ? dawać jakieś foty u mnie lipa, nic nie pada już od dawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 opony to podstawa, potem dopiero Quattro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 parking w galerii w ostrowie jest przekox po całym mieście żadnej piaskarko-spycharki kuuuuźwa pięknie najlepsze są ronda i ludzie bojący się wjechać ale co ja tam mogę przednim napędem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 u mnie tak wyglada krajowa 17ka, cała biała:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 dzien zaskoczonego drogowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi