Tabasko Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 bajka:) chociaż i u mnie w cholere białego puchu
Kowi87 Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 a u mnie zaniedbanie włądz miasta takie że nie odgarneli na czas ulic zostały takie zamarźliny, zasypało białym i jezdzi sie jak po kocich łbach:thumbdown: wszedzie zaciera bo takie koleiny:kwasny:
arre Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 E to u nas luzik pelen... glowne ciut poodsniezane gdzieniegdzie troche blota posniegowego tam gdzie sie troche wysypalo drogowca soli reszta bielusienka i rownaa poczne to pelen odlot w gorach jak wiadac te foty to z odsniezanego dzisiaj parkingu w Jakuszycach... Tiry od 2 dni maja zakaz wjazdu na ta trase - Jakuszyce-Harachov
jozek726 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 u mnie nasypało i to dosyć sporo, jest zabawa
GILI Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 E to u nas luzik pelen... glowne ciut poodsniezane gdzieniegdzie troche blota posniegowego tam gdzie sie troche wysypalo drogowca soli reszta bielusienka i rownaa poczne to pelen odlot w gorach jak wiadac te foty to z odsniezanego dzisiaj parkingu w Jakuszycach... Tiry od 2 dni maja zakaz wjazdu na ta trase - Jakuszyce-Harachov Poprzedniej zimy,często bywałem w tamtych rejonach Lwówek śl.,Ząbkowice,Bolków...naprawdę zero odśnieżania,a w okolicach Bolesławca,na interwencje wyjeżdża Straż Pożarna Starem 266 może lata bokami,bo ma napędy :decayed:
arre Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 E to u nas luzik pelen... glowne ciut poodsniezane gdzieniegdzie troche blota posniegowego tam gdzie sie troche wysypalo drogowca soli reszta bielusienka i rownaa poczne to pelen odlot w gorach jak wiadac te foty to z odsniezanego dzisiaj parkingu w Jakuszycach... Tiry od 2 dni maja zakaz wjazdu na ta trase - Jakuszyce-Harachov Poprzedniej zimy,często bywałem w tamtych rejonach Lwówek śl.,Ząbkowice,Bolków...naprawdę zero odśnieżania,a w okolicach Bolesławca,na interwencje wyjeżdża Straż Pożarna Starem 266 może lata bokami,bo ma napędy :decayed: He he to wiesz jaka zabawa u nas ja latam czesto Jg-lwowek... cos tam odniezaja ale Q jest bezcenne ale trasy sa lepsze w kolo JG sa takie drogi co drogowcy sie ich boja a przyjezdni o nich nie wiedza i dobrze
paput Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 zimoooooooooooooooooo wypierrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........................................j bo już dłużej tegooo nie zniese mimo iż mam QQQQQQQQQQQQQQ:facepalm:
melman_zyrafa Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 zimoooooooooooooooooowypierrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........................................j bo już dłużej tegooo nie zniese mimo iż mam QQQQQQQQQQQQQQ:facepalm: :thumbup1:
YOGI3000 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 U mnie wszystko od początku 20cm i -7 A już było tak ładnie...
arre Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 a ja szuram na letnich i co Wy na to ? gdybym mial letnie w sobote to bym mnie z drzewa sciagali... jak zaczelo mna rzucac na szklance to tylko dwojka wbita pomogla i hamowanie silnikiem
Tabasko Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 były dwa dni takie ciężkie, piątek i sobota. Teraz jest juz ok, drogi czarne.
melman_zyrafa Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 były dwa dni takie ciężkie, piątek i sobota. Teraz jest juz ok, drogi czarne. W Piątek w tą śnieżycę wracałem z Radomia i miałem przednią zabawę... Aczkolwiek i tak uważam, że letnie w taką pogodę to przegięcie i nie ma się czym chwalić...
arre Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 szczerze to nie rozumiem po co te letnie i czym tu sie chwalic... mozesz byc mistzrem kirownicy ale hamowanie i tak masz dwa razy dluzsze na letnich - twarde sa wiec albo sie wleczesz albo nie jezdzisz tez mialem droge czarna w sobote az sie nagle okazalo ze jest czarna a na niej lodowisko...
Tabasko Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 A kto się chwali? Napisałem tylko że juz mam letnie. Nie ja jedyny z reszta. Poza tym jeżdżę drugim autem, a jak jest tak jak teraz to audi bez nic.. ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- Słuchajcie Panowie krytycy, letnie mam, jest lipa wsiadam w asterkę i jadę na zimowych, sa czarne drogi sune audi. Przestańcie lamentować. A z innej beczki, myślicie że tu na forum mało takich co cały rok na letnich jeżdżą? Nie sądze :-)
arre Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Heh szczerze jezdze duzo... jak widze jak w moje pagorki pchaja sie na letnich i stoja potem po rowach to mi zal glupoty i jednoczesnie smiac mi sie chce... mistrzowie prostych...
pastaldo Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Ja mam od niedawna Q i niby zimowe ale tak hu..we że nawet ESP nie pomaga i żuca na prawo i lewo jak ciut za dużo gazem smagne a jest czym. Co chwile się świeci kontrolka że traci trakcję przy przyśpieszaniu na śliskim Ale to w A6 a A4 sa dobre zimówki więc na gorsze chwile zostaje ośka w A4
feniks Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Ot i nasypało w nocy Uploaded with ImageShack.us
Rekomendowane odpowiedzi