Gość osetti Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 no witam Legnicę, i co ucichło widzę... ajlonna gdzie jesteś? jutro piątek, a pogoda w Polsce podobno dopisuje! może coś zorganizujecie?
akali Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Spot tydzień po tygodniu to lekka przesada :>. Napewno coś zorganizujemy, ale tak żeby na lotnisku nas nie wywiało jak inni się będą ścigac
Gość osetti Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Spot tydzień po tygodniu to lekka przesada :>. no co TY czemu tak sądzisz?
Tomigsi Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 przykra wiadomość ;( ;( http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26506.0 jak pomyślę że jeszcze w zeszłą niedzielę siedział koło mnie i gadaliśmy na spocie w Legnicy, współczuję rodzinie ;(
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 mnie po prostu ścięło z nóg... do tej pory nie wiem co powiedzieć. Masakra. Taki z niego był spoko gość... . Jeszcze raz się przekonuję o tym, że życie nie jest sprawiedliwe.
Darkoz Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Szkoda ze nic nie wiedzialem.. odwiedzilbym was chociaz na lotnisku...
Gość NyPal Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 może byście wpadli pożegnac Spedyta ... ;( na jedno autko chociaż.. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26506.0
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 bardzo chciałem jechać i cały czas kombinował żeby wygospodarować trochę czasu wolnego i ekipę zebrać jakąś ale nie mogę... . Źle mi cholernie z tego powodu ale akurat od 14nastej mam takie zajęcia, na których nie mogę nie być Mam nadzieję, że jakaś delegacja od nas pojedzie.
Watson Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 Ciezko ujac w slowa to co sie czuje kiedy odchodzi czlowiek , ktory dopiero rozpoczynal zycie. Nie wyobrazam sobie nawet co czuje rodzina. Jeszcze niedawno na spocie w Legnicy siedzielismy i rozmawialismy a teraz..... niesamowite uczucie. [*]
Gość son_czwa Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Siemanko! Jak widać w podpisie zbieram zdjęcia i nagrania wideo z Wisły, jak już zrobicie selekcję zdjęć i filmików prosiłbym o odezwanie się na priv Mam nadzieję, że tym razem sprawa zostanie potraktowana trochę poważniej niż po Letnim Zlocie, myślę, że każdy by chciał obejrzeć wszystko zmontowane w jeden film :th: Pozdrawiam
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 ja bym z chęcią wpadł na jakieś spocik
cypek80 Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Witam Wszystkich. Ja też bardzo chętnie w miarę możliwości czasowych wpadł bym na spocik. KARCZOWISKA pozdrawiają Legnicę i okolcie...
BarthPL Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Opublikowano 16 Marca 2008 No to trzeba cos pomyslec. Tylko teraz to juz pewnie dopiero po swietach. Moze sobota 29 albo niedziela 30 marca. Jak wszystkim pasuje to podajcie tylko godzine i miejsce i zbieramy ekipe...
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 miejscówka to może tam gdzie ostatnio, czyli w galeri Ferio (dobrze pamiętam nazwę?) a co do terminu to bardziej niedziele mi pasują. Jeśli chodzi konkretnie o 30tego to nie wiemy czy w tym dniu wyjątkowo nie odbędzie się spot świdnicki - narazie trwają dyskusje. Jakby miałby być właśnie 30tego to niestety w Legnicy się nie pojawię.
BarthPL Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Opublikowano 19 Marca 2008 spoko ze swidnickim na razie nie bedziemy konkurowac sam chetnie bym sie w koncu wybral do swidnicy. ale jesli cos sie wyjasni w tamtym temacie to ustalimy termin legnickiego spotu.
Szuder Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 "Niech króliczek przyniesie Ci w prezencie to, czego najbardziej pragniesz. To "coś" nie musi być ani widoczne ani dotykalne. Może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś, bez czego nie można i nie warto żyć" o czym mowa?? oczywiście chodzi o "MOC" naszych A4 :th: tego życzę wszystkim klubowiczom a także tradycyjnie Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych...
Rekomendowane odpowiedzi