Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no witam Legnicę, i co ucichło widzę...

ajlonna gdzie jesteś? jutro piątek, a pogoda w Polsce podobno dopisuje!

może coś zorganizujecie? :decayed:

Opublikowano

Spot tydzień po tygodniu to lekka przesada :>. Napewno coś zorganizujemy, ale tak żeby na lotnisku nas nie wywiało jak inni się będą ścigac :decayed:

Opublikowano

Spot tydzień po tygodniu to lekka przesada :>.

no co TY :kox:

czemu tak sądzisz?

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

mnie po prostu ścięło z nóg... do tej pory nie wiem co powiedzieć. Masakra.

Taki z niego był spoko gość... .

Jeszcze raz się przekonuję o tym, że życie nie jest sprawiedliwe. :kwasny:

Opublikowano

Szkoda ze nic nie wiedzialem.. odwiedzilbym was chociaz na lotnisku... :disgust:

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

bardzo chciałem jechać i cały czas kombinował żeby wygospodarować trochę czasu wolnego i ekipę zebrać jakąś ale nie mogę... . Źle mi cholernie z tego powodu ale akurat od 14nastej mam takie zajęcia, na których nie mogę nie być :wallbash:

Mam nadzieję, że jakaś delegacja od nas pojedzie.

Opublikowano

Ciezko ujac w slowa to co sie czuje kiedy odchodzi czlowiek , ktory dopiero rozpoczynal zycie. Nie wyobrazam sobie nawet co czuje rodzina. Jeszcze niedawno na spocie w Legnicy siedzielismy i rozmawialismy a teraz..... niesamowite uczucie. [*]

Gość son_czwa
Opublikowano

Siemanko!

Jak widać w podpisie zbieram zdjęcia i nagrania wideo z Wisły, jak już zrobicie selekcję zdjęć i filmików prosiłbym o odezwanie się na priv :hi:

Mam nadzieję, że tym razem sprawa zostanie potraktowana trochę poważniej niż po Letnim Zlocie, myślę, że każdy by chciał obejrzeć wszystko zmontowane w jeden film :th:

Pozdrawiam :a4fan:

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

ja bym z chęcią wpadł na jakieś spocik :)

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Ja też bardzo chętnie w miarę możliwości czasowych wpadł bym na spocik.

KARCZOWISKA pozdrawiają Legnicę i okolcie...

:hi:

Opublikowano

No to trzeba cos pomyslec. Tylko teraz to juz pewnie dopiero po swietach. Moze sobota 29 albo niedziela 30 marca. Jak wszystkim pasuje to podajcie tylko godzine i miejsce i zbieramy ekipe...

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

miejscówka to może tam gdzie ostatnio, czyli w galeri Ferio (dobrze pamiętam nazwę?) a co do terminu to bardziej niedziele mi pasują.

Jeśli chodzi konkretnie o 30tego to nie wiemy czy w tym dniu wyjątkowo nie odbędzie się spot świdnicki - narazie trwają dyskusje. Jakby miałby być właśnie 30tego to niestety w Legnicy się nie pojawię.

Opublikowano

spoko ze swidnickim na razie nie bedziemy konkurowac ;) sam chetnie bym sie w koncu wybral do swidnicy. ale jesli cos sie wyjasni w tamtym temacie to ustalimy termin legnickiego spotu.

Opublikowano

"Niech króliczek przyniesie Ci w prezencie to, czego najbardziej pragniesz. To "coś" nie musi być ani widoczne ani dotykalne. Może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś, bez czego nie można i nie warto żyć"

o czym mowa?? oczywiście chodzi o "MOC" naszych A4 :th:

tego życzę wszystkim klubowiczom

a także tradycyjnie

Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych...