paulus108 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Co do instrukcji, to ja sie przyznam, ze choc auto mam od roku to jeszcze nie udalo mi sie jej przeczytac calej ;-)
grajdek Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 15 tysięcy kilometrów za mną: zero problemów, no może z wyjątkiem zacinającego się podparcia kolan w fotelu kierowcy, co będzie wymienione przy najbliższym przeglądzie/akcji serwisowej. Na zimę wybrałem felgi Rial Lugano z oponami Continental WinterContact TS 860 i póki co bez zastrzeżeń, choć test na śniegu dopiero nadejdzie Autko prezentuje się obecnie tak:
azure Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Słabo te felgi wyglądają na B9... :-(
casavio Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 heh dobre jezdzisz starym B6 w LPG a prujesz chłopu że ma słabe fele w B9........
TomaszRT Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 A czym Twoim zdaniem trzeba jeździć, żeby móc twierdzić, że felgi nie pasują do auta?
TOM3K Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ale te felgi naprawdę źle wyglądają... Nie pasują wgl to tego auta
edraven Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Kolege poniosło chyba troche w ocenie prawa do wyrażania zdania przez pryzmat posiadanego samochodu.
Gibons Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 heh dobre jezdzisz starym B6 w LPG a prujesz chłopu że ma słabe fele w B9........ Ehhh a Ty jeżdzisz b9 z silnikiem 1.4 dopiero wstyd
Gibons Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 no boli nie? Jak cholera Co do felg faktycznie nie bardzo pasują takie moje skromne zdanie, ale co ja tam wiem jeżdzę dieslem b8
black4 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witajcie, Wzór kół dyskusyjna sprawa, ważne, że dobre zimówki są Pozdrawiam!
jedrekx Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 heh dobre jezdzisz starym B6 w LPG a prujesz chłopu że ma słabe fele w B9........ zjedz snickersa bo gwiazdorzysz
Kosmita Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Niepotrzebna dyskusja.. Tzn niepotrzebny komentarz o tym, że nie można wyrazić opinii bo się ma gorszy samochód.. Tak to zawsze znajdzie się ktoś kto ma lepsze, mocniejsze i droższe auto. To nie znaczy, że jest lepszy. Kwestia felg to subiektywna opinia. Każdy ma swoje gusta. Ja np w końcu zdecydowałem się kupić opony do moich 19"-tek bo tak mi się podobają. Ktoś to skrytykuje, że szkoda felg na wymianę opon.. Ale każdy ma prawo wyrazić swoją opinię bez względu czym jeździ.. Tak mi się wydaję.. Mnie nie boli, że masz b9 w manualu, FWD ze słabiutkim jak dla mnie 1.4, a też uważam, że taki komentarz o koledze z B6 był nie na miejscu. Pozdrawiam i szanujmy się na forum, w końcu wszyscy mamy wspólną pasję - Audi. Co do tematu. Felg nie będę oceniał ale faktycznie opony super. Mam takie same tylko w rozmiarze R19. Poza ceną same plusy, fajne mają opinie i wygrały w teście Auto Świata. Mi ktoś miły wsadził szpikulca w bok opony i 1500 zł w plecy (jedna opona, malutki przebieg mam na nich więc kupię jedną). Edytowane 2 Stycznia 2017 przez Kosmita
casavio Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Niepotrzebna dyskusja.. Tzn niepotrzebny komentarz---to prawda Nie chodziło mi o to aby kogoś urazić.. Co innego miałem na myśli a inaczej zostało to przez Was odebrane.. A felgi jak felgi dla jednego kibel, dla drugiego coś fajnego każdy ma swój gust
edraven Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Mi ktoś miły wsadził szpikulca w bok opony i 1500 zł w plecy sorry za OT, ale skąd 1500PLN za Conti ts860?
black4 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witajcie! Mądry komentarz Kosmita! Uczmy się kultury wypowiedzi i klasy od takich osób! Pozdrawiam!
quadral20004 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 o gustach sie nie rozmawia p.s. mi tez sie nie podobaja:D no chyba ze bylby cale srebrne
Kosmita Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dziekuje bardzo:) kontynuujac malutki offtop to przepraszam za pomyłkę. Ja kupiłem 245/35/19 CONTINENTAL TS830 (dla aut klasy premium, 860 jest dla klasy kompaktowej i średniej). Pewnie stad roznica w cenie ale glowna przyczyna to podany rozmiar opony. Bez rabatu 1700 zł/szt.
sylwek28 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Niebawem będzie kolejne A4 B9 Sedan 2.0TDI 190KM , Matrixy . Bang itd ..zamówione , czekam objeździłem pół Polski i tych zje....ych handlarzy ,ach te mega cukierki i powiem grzecznie : przód im w tył!
krzychu252 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) W dniu 2016-12-23 o 21:02, grajdek napisał: 15 tysięcy kilometrów za mną: zero problemów, no może z wyjątkiem zacinającego się podparcia kolan w fotelu kierowcy, co będzie wymienione przy najbliższym przeglądzie/akcji serwisowej. Na zimę wybrałem felgi Rial Lugano z oponami Continental WinterContact TS 860 i póki co bez zastrzeżeń, choć test na śniegu dopiero nadejdzie Autko prezentuje się obecnie tak: To są koła 18" czy 17" i jaki wymiar opony ? Edytowane 7 Grudnia 2017 przez krzychu252
Rekomendowane odpowiedzi