Opublikowano 4 Stycznia 20179 l Panowie, oczywiście, że gumy w wahaczach mają wpływ na sztywność zawieszenia. Jednym z zabiegów zwiększania sztywności jest przecież wymiana gum w tulejach na polibusze.
Opublikowano 4 Stycznia 20179 l Ciekawe czy jest duzo twardziej/strasznie twardo na takim zawiasie przednim na wszystkich poliuretanach ?!
Opublikowano 4 Stycznia 20179 l Moim zdaniem twardość zawieszenia powinna być taka sama, pozostaje tylko kwestia wytrzymałości.
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l i poszły wahacz e KAMOKI. kupione za 450 zł promocyjnie hehe. Niech przejedzie 30k km, i tak będzie to dobry wynik. A swoją drogą na forach i w necie najmniej szumu jeśli chodzi o te wahacze, to też może o czymś świadczyć. Jak 3000km przejedzie to będzie dobrze. A mi jeden mądry mechanik powiedział, że stare miałem źle założone, i teraz warto jeszcze raz sprawdzić KAMOKA. Kilka razy montował, nikt nie wracał do niego z reklamacją. Każdy wahacz w osobnym opakowaniu, wszystko sztywne, wygląda na solidne. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l nie no ja widzę, że teraz nie ma co patrzeć na firmę, bo wszystkie są wysokiej jakości
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l ... a Dystrybutor ich nie skrytykował... Edytowane 5 Stycznia 20179 l przez nitroo
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l i poszły wahacz e KAMOKI. kupione za 450 zł promocyjnie hehe. Niech przejedzie 30k km, i tak będzie to dobry wynik. A swoją drogą na forach i w necie najmniej szumu jeśli chodzi o te wahacze, to też może o czymś świadczyć. Jak 3000km przejedzie to będzie dobrze. A mi jeden mądry mechanik powiedział, że stare miałem źle założone, i teraz warto jeszcze raz sprawdzić KAMOKA. Kilka razy montował, nikt nie wracał do niego z reklamacją. Każdy wahacz w osobnym opakowaniu, wszystko sztywne, wygląda na solidne. Zobaczymy co z tego wyjdzie. wszystkie wyglądają solidnie , master sport GERMANY, kamoka, czy SKV GERMANY ale wyglądem auta km nie robią.
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l Autor wszystkie wyglądają solidnie , master sport GERMANY, kamoka, czy SKV GERMANY ale wyglądem auta km nie robią. a ile wg kolegi powinny zrobić by uznać je za dobre i mając na uwadze, że ich cena to 1/3 ceny LMO?
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l biorąc pod uwagę oryginalnie zamontowany zawias, lekkie stuki zaczęły się po 220tys km. Trudno to jednoznacznie ocenić, mogę mówić tylko za siebie
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l Autor ale oryginalny seryjnie montowany? czy kupiony na wymianę już zużytego seryjnie montowanego do auta bo to 2 różne bajki
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l a ile to przebieg LMO? U mnie siedzi ORI już od ok 250 000 i nadal bez luzów i oznak zużycia Ale to co wyjechalo z fabryki, a co sprzedawane jest teraz to też nie ma co porównywać tak szczerze...
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l ale oryginalny seryjnie montowany? czy kupiony na wymianę już zużytego seryjnie montowanego do auta bo to 2 różne bajki seria. Bynajmniej cały dół był seryjny patrząc na daty.
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l Autor no właśnie ale seryjnego już nie kupisz a jak napisał kolega kamil-vag Ale to co wyjechalo z fabryki, a co sprzedawane jest teraz to też nie ma co porównywać tak szczerze... Kupisz produkt tej samej firmy co seryjnie montowane zawieszenie, ale nie ten sam produkt
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l no właśnie ale seryjnego już nie kupisz a jak napisał kolega kamil-vag Ale to co wyjechalo z fabryki, a co sprzedawane jest teraz to też nie ma co porównywać tak szczerze...Kupisz produkt tej samej firmy co seryjnie montowane zawieszenie, ale nie ten sam produkt A wiesz to skąd?
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l Autor z życia Serio myślicie, że nie ma ludzi co siedzą mocno w branży automotive i nie znają relacji u producentów? Czy po prostu uważacie, że tacy ludzie nie wchodzą na fora? Swoją drogą, można na to zerknąć z innej strony. Mikser kuchenny firmy zelmer - kupiony w 1980 roku do dziś działa, kupiony tej samej firmy 3 lata temu spalił się po nieco ponad 2 latach użytkowania. Oba tej samej firmy - czy to ten sam produkt? Na obu to samo logo.Tylko nie piszcie że kupiłem felerny.... To tak jak by na forum gospodyń domowych ktoś napisał: Jakiej firmy mikser kupić? i odpowiedzi...ja użytkuje zelmera od 20 lat...ja swój użytkuje od 25 lat - nieśmiertelny.... po czym ktoś kupuje nowiutki mikser Zelmera i nagle ździwko - rozsypał się po 2 latach (moj przypadek) Myślicie, że dotyk komercji nie dotknął branży automotive? Edytowane 5 Stycznia 20179 l przez Dystrybutor SKV