Opublikowano 1 Kwietnia 20197 l No kurna, muszę się za swoje padło wziąć, pięknie wyszło, co za Oct założyłeś? Dobra już widzę ??? Edytowane 1 Kwietnia 20197 l przez karol1981
Opublikowano 1 Kwietnia 20197 l Autor No zawsze to taki powiew świeżości pod machą Godzinę temu, Pawisco napisał: Brakuje jednej zaślepki na osłonie A no brakuje, i to dosyć długo, ciągle o tym zapominam przy ewentualnych zakupach z ASO
Opublikowano 2 Kwietnia 20197 l 7 minut temu, kamil-vag napisał: Znowu zadyma Kurła Kamil co tu się odje..ło Edytowane 2 Kwietnia 20197 l przez Adam87
Opublikowano 2 Kwietnia 20197 l Autor 41 minut temu, Adam87 napisał: Kurła Kamil co tu się odje..ło Trochę teraz walki z elektryką i ze środkiem - zmiana zasilania DRL tak, by zapalały się dopiero po przekroczeniu 13,5 V (czyli po odpaleniu) - ogólnie trochę porządku w instalacji DRL/CLH/Doświetlanie zakrętów - bo wszystko było robione tak, żeby działało ale nie do końca jest kabelkologia wizualnie jakbym chciał...chce też zrobić od tych modułów bezpieczniki w skrzynce a nie gdzieś tam za osłoną, żeby był łatwy dostęp - ogarnięcie Voice Control dla RNSE - wyciszenie dla RNSE po wbiciu wstecznego - może dorobię czerwone podświetlanie na nogi, zapalane z podświetlaniem wnętrza... Z estetyki wymiana tunelu, klapki schowka i osłony nad nogami na te poprawione z B7 Czyli znowu kilka dni zabawy
Opublikowano 2 Kwietnia 20197 l hehe Kamil pilnuj fury bo ktoś Ci granat wrzucił do środka masz fantazję z tym rezaniem nie ma co teraz do tego rnse trzeba jeszcze bose dołożyć
Opublikowano 2 Kwietnia 20197 l 5 minut temu, MaTeo85 napisał: hehe Kamil pilnuj fury bo ktoś Ci granat wrzucił do środka masz fantazję z tym rezaniem nie ma co teraz do tego rnse trzeba jeszcze bose dołożyć Dokładnie. Póki rozprute wnętrze
Opublikowano 3 Kwietnia 20197 l Autor Dla mnie to BOSE to taki zbędny element wyposażenia... Fakt lubię dobry dźwięk itd... ale nieeeee Bynajmniej nie teraz. Pany, będę wymieniał talerzyki na te z B5. Czy przy tej operacji warto wymienić odboje i górne łożysko ? Wzrokowo wygląda to OK, ale wiadomo jak to jest jak się rozbierze...
Opublikowano 3 Kwietnia 20197 l Dla swietego spokoju mozesz wymienic, ale ja bym zostawil jak jest skoro wyglada okej
Opublikowano 3 Kwietnia 20197 l 56 minut temu, kamil-vag napisał: Dla mnie to BOSE to taki zbędny element wyposażenia... Fakt lubię dobry dźwięk itd... ale nieeeee Bynajmniej nie teraz. Pany, będę wymieniał talerzyki na te z B5. Czy przy tej operacji warto wymienić odboje i górne łożysko ? Wzrokowo wygląda to OK, ale wiadomo jak to jest jak się rozbierze... Jak nie masz oznak to po co wymieniać??? Trzeszczy lub przerywa kiera podczas skręcenia. Ja bym zostawił.
Opublikowano 3 Kwietnia 20197 l 8 godzin temu, kamil-vag napisał: Dla mnie to BOSE to taki zbędny element wyposażenia... Fakt lubię dobry dźwięk itd... ale nieeeee Bynajmniej nie teraz. Pany, będę wymieniał talerzyki na te z B5. Czy przy tej operacji warto wymienić odboje i górne łożysko ? Wzrokowo wygląda to OK, ale wiadomo jak to jest jak się rozbierze... Tymi ściągaczami ogarnie? Też chodzi mi po głowie talerzyki wrzucić ale ściągacze mam tylko takie a coś mi się obiło że za słabe są
Opublikowano 3 Kwietnia 20197 l 18 minut temu, Frond Side napisał: Tymi ściągaczami ogarnie? Też chodzi mi po głowie talerzyki wrzucić ale ściągacze mam tylko takie a coś mi się obiło że za słabe są Bezproblemu sam takimi robiłem
Opublikowano 4 Kwietnia 20197 l 16 godzin temu, kamil-vag napisał: Dla mnie to BOSE to taki zbędny element wyposażenia... Fakt lubię dobry dźwięk itd... ale nieeeee Bynajmniej nie teraz. Pany, będę wymieniał talerzyki na te z B5. Czy przy tej operacji warto wymienić odboje i górne łożysko ? Wzrokowo wygląda to OK, ale wiadomo jak to jest jak się rozbierze... eeeeej no BOSE dobrego dźwięku też nie da... bez sensu się w to pchać... Skąd masz takie ładne nowe talerzyki? ASO czy jakiś aftermarket?
Opublikowano 4 Kwietnia 20197 l 1 minutę temu, pawelosinski83 napisał: eeeeej no BOSE dobrego dźwięku też nie da... bez sensu się w to pchać... A co da dobry dzwiek w tej cenie?
Opublikowano 4 Kwietnia 20197 l 1 minutę temu, muunv napisał: A co da dobry dzwiek w tej cenie? a kto mówi o cenie ? ale jeśli już mam odpowiedzieć to np. wygłuszenie drzwi i zestaw separowany na przód. Nawet jakaś mała firmowa dwukanałówka powinna się w cenie zmieścić... Żeby nie było - sam mam BOSE I z całą pewnością mogę stwierdzić, że patroszenie wnętrza żeby to dołożyć nie jest tego warte.
Opublikowano 4 Kwietnia 20197 l Autor 10 minut temu, pawelosinski83 napisał: Skąd masz takie ładne nowe talerzyki? ASO czy jakiś aftermarket? Paweł, łap linka: https://aparts.pl/partscatalogue/sg-700-kyb-sprezyna-talerzowa,11-SG~6700-0085-01300--KYB~1SG~6700.aspx 3 minuty temu, pawelosinski83 napisał: I z całą pewnością mogę stwierdzić, że patroszenie wnętrza żeby to dołożyć nie jest tego warte. Otóż to