Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecane opony letnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie z chęcią bym je też sprawdził, miałem z 2012 roku i były średnie bardzo

no nie ukrywam, na temat Goodyearów też mam bardzo średnie zdanie ...

Edytowane przez Kamyk

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 785,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mam ten sam komplet tylko 215/45

Cena super prowadzenie mega. Teraz jest u mnie 1 stopień na plus. A opona lepiej się trzyma jak zimowa. Aquplaningu brak testowałem. [emoji2] [emoji2]

Bierz barumki pewne sztuki. Te chińskie to wiadomo chyba że do sklepu po bułki tylko jeździsz

Opublikowano

tez mi sie wydaje, ze z tej trojki to najlepsze będą Barum

Opublikowano

Jeśli chodzi o "chinszczyznę" to chyba najlepszy wybór ale akurat ta firma produkuje opony w tajwanie. Słyszałem sporo dobrych opinii na temat tej firmy tak dla info to z tego co pamiętam chevrolet na rynek usa wypuszcza auta z oponami tej firmy.

Edytowane przez HeresR32

Opublikowano

I tak wolałbym Barumy :)

Opublikowano

Na dole w aukcjach zamiast Uniroyal rainsport jest zdjęcie Potenza adrenaline

kurna ciekawy wynalazek :D jakiś kamikadze musi przetestować :decayed: szczególnie że prima aprilis

Edytowane przez Ans

Opublikowano

W poprzedniej a4 miałem Barum i byłem bardzo zadowolony. Teraz mam Continental . Jeszcze są ok ale jak przyjdzie do zmiany to pewnie kupię znowu Barum. No chyba że będzie coś lepszego i w jakości i w cenie.

Opublikowano

Barum to na serio wcale nie jest zły wybór - rozsądna cena, a wiadomo że drze tak jak ciśnie kierowca

prosta zależność

Opublikowano

panowie założyłem dziś opony dunlop sp sport blusperonse pierwsze moje wrażenie są bardzo cichótkie i komfortowe aż przyjemniej sie zrobiło w audi

Dunlop SP Sport Bluresponse

Edytowane przez jams231

Opublikowano

To ja zapytam tak. Co polecacie z opon w rozmiarze 205/50/R17 na lato? Wiem że to dość nietypowy rozmiar ale obecne 225/45 fatalnie niosą w koleinach. Raczej z górnej półki, powiedzmy do 5 stów za sztukę Głównie do jazdy po suchym. Do B5 Q. Jakieś Continentale, bridgestone'y?

Edytowane przez PaniczWayne

Opublikowano

Witam, poszukuje opon do auta w rozmiarze 245/40/18.

Na allegro doszukałem się Atlas Sports Green nowe za 1099 zł z 2 letnią gwarancją.

Co o nich powiecie? Ma ktoś?

http://allegro.pl/4x-245-40r18-nowe-opony-letnie-atlas-12-w-testach-i5061955883.html

Czy lepiej zainwestować w używaną oponę lepszej marki?

Edytowane przez adamo0077

Opublikowano

Witam, poszukuje opon do auta w rozmiarze 245/40/18.

Na allegro doszukałem się Atlas Sports Green nowe za 1099 zł z 2 letnią gwarancją.

Co o nich powiecie? Ma ktoś?

http://allegro.pl/4x-245-40r18-nowe-opony-letnie-atlas-12-w-testach-i5061955883.html

Czy lepiej zainwestować w używaną oponę lepszej marki?

Kup sobie Achilles.

Niby krzak ale znajomy w a6 c6 ma ten rozmiar i poleca drugi ma w marcu 240 HP i też bardzo chwali pi 16 tys km praktycznie brak zużycia. Cena ok 1200-1300 komplet

Opublikowano

Witam poszukuje opon do swojego OOOO wymiary 225/40/18. Aktualnie jezdze na Dunlop i tez chciał bym zakupic ponownie tej samej firmy,no chyba ze czegos nie wiem i polecacie cos innego gdyz malo orientuje sie w tym dziale.

Znalazłem takie oponki jak myslicie moga byc ? Oczywiscie chce kupic komplet bo posiadam Quattro

http://allegro.pl/4-x-dunlop-sport-maxx-rt-225-40r18-225-40-18-92y-i5184997413.html

Kosz jaki maxymalny jest to 2000 zl za komplet.

Opublikowano

http://polskihurtopon.pl/p/732-dunlop-sp-sport-maxx-rt-22540zr18-92y-xl-c-a-1-68db

tu masz to samo taniej, tylko dłużej się czeka bo idzie z zagranicy.

Ja to samo zamówiłem.

Edytowane przez julo23

Opublikowano

julo23 - zamawiałeś już wcześniej tam jakieś opony ? Z którego rocznika sprzedają ?

Opublikowano

Popieram w 100%

Opublikowano

Popieram w 100%

Ja również polatałem ostatnie lato na Barum Bravuris 2 i złego słowa nie mogę powiedzieć. Wszystkim niezdecydowanym w tym przedziale cenowym mogę polecić :thumbup1:

Opublikowano

Ja zakupiłem Dunlop sp sport maxx RT zrobiłem na nich mało km bo z 300km ale narazie jestem zadowolony, wodę odprowadzają idealnie, w zakrętach trzymanie jest ok. trakcji nie sprawdze bo mam quattro wiec wiadomo. No i nie są głośne, a to ważne...

Opublikowano

Dobry zakup,świetne oponki.