KoJ@K Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Pany o taki kolor mi chodzi, siadłby chyba na stylingi, jak złoto - kolor to ciemny grafit metalik Widziałem te koła u znajomego na żywo, po odebraniu z malowania i mnie robił ... Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez KoJ@K
K4rol81 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Pany o taki kolor mi chodzi, siadłby chyba na stylingi, jak złoto - kolor to ciemny grafit metalik Widziałem te koła u znajomego na żywo, po odebraniu z malowania i mnie robił ... Fajne koło co to za model, a kolor ten grafit jest git Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
afroo. Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 http://www.authenticcars.pl/kolory-i-efekty/ Black Chrome albo Chrome Shadow
FroS-t Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Czekolada z opiłkami w czarnej budzie to w ogóle by rozjebały
KoJ@K Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Karol - nie wiem jaki to dokladnie model felgi, wiem tylko, że Toora. Noo te black chromy tez mi sie widzą Brązowe/złote jakoś chyba nie bardzo do tego koloru... Chyba, że zamiast felg przemalować by bude na ciorny Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez KoJ@K
Fr0styyy. Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Kajak powiedz, ty masz założone projektory Morimoto Mini H1 tak? Czy tam da się wsadzić D4S? Czy tylko te ichsze H1 HID? Skąd je zamawiałeś, bo planuje właśnie zrobić tego moda a jako, że obecnie mam soczewkę z B8 i ori Koito D4S yo zrobiłbym z nich użytek. Sent from my SM-G925F using Tapatalk
KoJ@K Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dnia 16.04.2017 o 17:23, Fr0styyy. napisał: Kajak powiedz, ty masz założone projektory Morimoto Mini H1 tak? Czy tam da się wsadzić D4S? Czy tylko te ichsze H1 HID? Skąd je zamawiałeś, bo planuje właśnie zrobić tego moda a jako, że obecnie mam soczewkę z B8 i ori Koito D4S yo zrobiłbym z nich użytek. Sent from my SM-G925F using Tapatalk Ja zakladalem Mini H1, nie Morimoto. Nie da sie do nich wsadzic nic innego, mocowanie mają pod H1, wiec takie wsadzalem jezeli chcesz wkladac to do ori bixa to bys musial przykombinowac z tymi Koito Q5
KoJ@K Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Odziwo nie dawno kupiony, a juz udalo mi sie zalozyc go na auto - zestaw naprawczy wybieraka i lewarka biegów Zmiana na duzy + , wibracje lewarka w bardzo duzym stopniu zniknely (cos tam jeszcze czasami delikatnie potrafi zadrżeć, ale to juz raczej inne czynniki maja na to wplyw - np przeguby, półosie, duże ciężkie koła z niskim profilem, no i starość ) Z racji, ze kasety nie wymienialem, to postanowilem troche ją przydrutować i zmniejszyłem luzy parcianką na obwodzie prencików Podziekowania dla kamil vag za duzą pomoc przy kompletowaniu tejli i za rady dotyczące wymiany itd Dzisiaj rowniez przyplynela kamerka cofania ktora pewnie swoje bedzie musiala odlezec
Adasko19 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Mateusz mody na bardzo duży plus [emoji106]a kamerka calkiem fajny bajer [emoji5] Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
bjoern Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Kurde też przymierzam do zmiany tych elementów wybieraka ale boję się tej regulacji później, ciężko było biegi ustawić? Ten element przy skrzyni z czerwoną gumą jak wyjąłeś? Dojście jest nieciekawe :/
MilUl Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, KoJ@K napisał: Odziwo nie dawno kupiony, a juz udalo mi sie zalozyc go na auto - zestaw naprawczy wybieraka i lewarka biegów Zmiana na duzy + , wibracje lewarka w bardzo duzym stopniu zniknely (cos tam jeszcze czasami delikatnie potrafi zadrżeć, ale to juz raczej inne czynniki maja na to wplyw - np przeguby, półosie, duże ciężkie koła z niskim profilem, no i starość ) Z racji, ze kasety nie wymienialem, to postanowilem troche ją przydrutować i zmniejszyłem luzy parcianką na obwodzie prencików Podziekowania dla kamil vag za duzą pomoc przy kompletowaniu tejli i za rady dotyczące wymiany itd Dzisiaj rowniez przyplynela kamerka cofania ktora pewnie swoje bedzie musiala odlezec A jak po wymianie tej kulki z czerwona gumka drazka z zestawu naprawczego xD? Dużo z tym zabawy ?Moja nadal czeka na montaz, ale nie ma zbytnio czasu żeby tam zajrzeć
rrrudy25 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Wszystko fajnie ładnie...a wyciek na silniku zrobiony ??czy nie ma czasu[emoji28]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Tez sie o to "bałem" ale w sumie zaden problem, zrobilem wedlug instrukcji i praktycznie pyklo od razu od strzala ustawienie jedyne co to mam wrazenie, ze wajcha na 5 i 6 jest ciutke za bardzo w prawo i to sobie musze skorygowac delikatnie. W sumie to biegi ustawilem lepiej niz byly, wchodzo jak po maśle no tam przy skrzyni jest troche ciasnawo, no ale jakos trzeba bylo dać rade, dwie sruby na skrzyni sa do odkrecenia, jedna pod lewarkiem i cięgno z tą czerwoną gumką jest juz Twoje
KoJ@K Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 2 minuty temu, rrrudy25 napisał: Wszystko fajnie ładnie...a wyciek na silniku zrobiony ??czy nie ma czasu Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Brawo Ty - nie zrobiony ! Mial byc robiony wczoraj po skonczeniu biegow, ale niestety za dlugo sie z tym dupczyłem i czasu zabraklo
rrrudy25 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Mam cie dziaduuuu[emoji16][emoji16][emoji16]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Pawisco Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Godzinę temu, KoJ@K napisał: Brawo Ty - nie zrobiony ! Mial byc robiony wczoraj po skonczeniu biegow, ale niestety za dlugo sie z tym dupczyłem i czasu zabraklo Skąd wyciek? Ja mam wyciek z tyłu silnika, na początku trochę strachu, bo głowica i uszczelka mokra i same najgorsze myśli, ale wydaje się, że wyciek jest gdzieś z okolic pompy tandemowej lub wiązki pompowtryskiwaczy prawdopodobnie, nie miałem jeszcze czasu się tym zająć, mam nadzieję że to nic poważnego.
turzol Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Godzinę temu, KoJ@K napisał: Tez sie o to "bałem" ale w sumie zaden problem, zrobilem wedlug instrukcji i praktycznie pyklo od razu od strzala ustawienie jedyne co to mam wrazenie, ze wajcha na 5 i 6 jest ciutke za bardzo w prawo i to sobie musze skorygowac delikatnie. W sumie to biegi ustawilem lepiej niz byly, wchodzo jak po maśle no tam przy skrzyni jest troche ciasnawo, no ale jakos trzeba bylo dać rade, dwie sruby na skrzyni sa do odkrecenia, jedna pod lewarkiem i cięgno z tą czerwoną gumką jest juz Twoje To już wiem do kogo przyjechać na regulacje Ja nadal czekam na ten element z tulejami, idzie z magazynu centralnego w Kassel (DE) wiec pewnie bedzie za kilka dni.
Rekomendowane odpowiedzi