HOLMATRO Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Fajny mod, czekam na finał prac i efekty.
DanielMod Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 4 godziny temu, golden87 napisał: A no i wielkie podziękowania dla kolegi @danielstol w temacie przecierania szlaku SWAPu i wielu rad itd Zawsze służę pomocą
golden87 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2019 Takie tam na szybko, nie zadne v-maxy ani przyspieszenia a raczej przelozenie 6-ego biegu 1
KoJ@K Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Czyli wychodzi na to, że przełożenia są podobne, albo i takie same jak w HCK. Zaraz się kiwne to może coś sprawdze/nagram. Filmik cały nagrany na szóstym biegu ma się rozumieć ?
golden87 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2019 3 godziny temu, KoJ@K napisał: Czyli wychodzi na to, że przełożenia są podobne, albo i takie same jak w HCK. Zaraz się kiwne to może coś sprawdze/nagram. Filmik cały nagrany na szóstym biegu ma się rozumieć ? Tak 6, postaram sie jakos wyjechac na dwupasmowke, i nagrac dla potomnych pelny filmik, ale na razie czasu nie bylo ?
KoJ@K Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 U mnie tak to wygląda na skrzyni HCK:
18Ziomus18 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 witaj kolego golden87 mam pytanie odnośnie licznika w jaki sposób ogarnąłeś dodatkowe wskazania na fisie ? czy to jakiś osobny licznik czy moduł jest za to odpowiedzialny
golden87 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2019 7 godzin temu, KoJ@K napisał: U mnie tak to wygląda na skrzyni HCK: Spróbuje zrobić tez takie porownanie w wiekszej skali predkosci u mnie na 6 17 minut temu, 18Ziomus18 napisał: witaj kolego golden87 mam pytanie odnośnie licznika w jaki sposób ogarnąłeś dodatkowe wskazania na fisie ? czy to jakiś osobny licznik czy moduł jest za to odpowiedzialny https://www.qmatis.com/pl/shop/product/1-vfiz-for-audi
golden87 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2019 20 godzin temu, KoJ@K napisał: U mnie tak to wygląda na skrzyni HCK: Ogolnie, ale tak mysle Twoja skrzynia jest z oski, chetnie bym porownal przelozenia z BRD ale z Q W miedyz czasie majfriendy przyslaly kolejny puzzel
boguc Opublikowano 30 Stycznia 2019 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Z kamerki jesteś zadowolony ? Też chyba ją sobie sprawię ?
golden87 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2019 4 godziny temu, boguc napisał: Z kamerki jesteś zadowolony ? Też chyba ją sobie sprawię ? Jestem, na szczescie nie byla mi jeszcze potrzebna ( w sensie nagranie w sytuacji krzysowej ) ale jest... Mała, tania, fajnie pasuje do tapicerki s-line, jak sie ja dobrze zamontuje to prawie w oczy sie nie rzuca A jakość wg. mnie jest wystarczajaca. Tutaj masz jeszcze filmik podczas pochmurnego dnia:
jolley Opublikowano 30 Stycznia 2019 Opublikowano 30 Stycznia 2019 A jak z tym dzieleniem nagrań? Da się ustawić nagrania jedno, dwu lub trzy minutowe?
golden87 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) 8 minut temu, jolley napisał: A jak z tym dzieleniem nagrań? Da się ustawić nagrania jedno, dwu lub trzy minutowe? nagrywa w petli w minutowych plikach [i tego chyba nie mozna zmienic], wkladasz karte SD, a potem laczysz sie Wi-Fi do niej tel z android lub iphone, przegladasz se pliki [z podgladem], i pobierasz na telefon co chcesz, mi sie wydaje ze to wygodne, a potem w razie co polaczyc takie kilka nagrac w jeden plik to juz pikus. tak wyglada polaczenie mniej wiecej Ogolnie z tych tanich kamerek w okolicach 120-130 zl jest bezkonkurencyjna bo robilem rozenznanie Edytowane 30 Stycznia 2019 przez golden87
boguc Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Faktycznie spoko to wygląda w tej kasie. A da się zrobić coś takiego żeby dany filmik nie został nadpisany? Bo czytałem gdzieś na grupie że niby wciskasz coś tam i dwie minuty przed wciśnięciem i 2 min po filmik nie będzie nadpisany ? wersji PRO z wyświetlaczem nie brałeś pod uwagę ? ? i jeszcze czy wybudza się w trybie parkingowym jak ktoś przywali w auto np ? ?
golden87 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2019 Godzinę temu, boguc napisał: Faktycznie spoko to wygląda w tej kasie. A da się zrobić coś takiego żeby dany filmik nie został nadpisany? Bo czytałem gdzieś na grupie że niby wciskasz coś tam i dwie minuty przed wciśnięciem i 2 min po filmik nie będzie nadpisany ? wersji PRO z wyświetlaczem nie brałeś pod uwagę ? ? i jeszcze czy wybudza się w trybie parkingowym jak ktoś przywali w auto np ? ? Nie wybudza sie, bo mam ja podlaczona po zaplonie, wiec wlacza sie w momencie odpalania. Wersji PRO nie brałem pod uwagę, bo w momencie jej zamawianie nie było jeszcze o niej słychac. Jesli chodzi o drozsze kamerki to mega polecana jest Viofo A119 i A129. Ogolnie taki minutowy filimik ma okolo ~100 mb, karte mam 32 GB, wiec zanim sie nadpisze... masz jakies ~300 minut.
Dareq73 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Jak wygląda nagrywanie w nocy przy słabym oświetleniu ?
Hugo Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 13 minut temu, golden87 napisał: Jesli chodzi o drozsze kamerki to mega polecana jest Viofo A119 i A129. Mam u siebie Viofo A129 Duo i jestem bardzo zadowolony
golden87 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2019 3 minuty temu, Dareq73 napisał: Jak wygląda nagrywanie w nocy przy słabym oświetleniu ? Cofnij sie strone lub dwie, jest filmik wrzucony. 1
M@rcin Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Mam tą samą kamerke, w tej cenie jest jak najbardziej OK. Od siebie - polecam 1
golden87 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Opublikowano 14 Lutego 2019 No i dobra, etap SWAP skrzyni z 3.0 TDI mozną finalnie udać ZAKOŃCZONY Z SUKCESEM. ??? Wybierak w idealnym stanie rowniez na miejscu, biegi wchodza jak wczesniej czyli idealnie ? Wzmocniony dwumas na miejscu daje rade Takie krótki filmik bez spiny jak to jedzie teraz oooo https://www.facebook.com/a4b7golden87/videos/334838077126998/ Dodatkowo w miedzy czasie wpadly kolejne małe graty do modów... Nowa 13 rzędowa chłodnica oleju, i podstaweczka FOCALa (dzięki @Blachu na razie poczekaja jeszcze troche na montaż. W między czasie trwają pewnie ustalenia z @rs dziadek także będzie ciekawie
Rekomendowane odpowiedzi