lapek85 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 ok, podeślij mi info na PW jak już będziesz wiedział co i jak 1200zł, tylko ze ja chce wysłać wtryski od AFNa a on wsadzi tam końcówki 0,230mm podrożało to troszkę..[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 21:14_________________________________________________takiego dogonić to trzeba mieć z 500koniów :polew:
fusse Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 hehehheeh :gwizdanie: dobra hahahaha ciekawe czy wlasciciel byl dumny i zadowolony po tej zmianie
SoMeS Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 ciekaw jestem jak by wypadło porównanie na ćwiartke i z rolek z moim
stenio Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Fajna furka w szczególności kolorek naprawdę przykuwa uwagę
slaviozo Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 twoj furacz niezly moc robi wrazniee chcial bym sie kiedys taka 170 przejechac co bym motywacji do chipowania nabral hehe a foto w mysl Łapu capu OMG dogoniles go ? i po pukales sie w czolo do niego ?
mrogal Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Tam Ci privka wyslalem, czekam na info z niecierpliwoscia
Michał Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Tam Ci privka wyslalem, czekam na info z niecierpliwoscia kombinujecie coś z wtryskami? też bym się pisał, może jak weźmiemy 3 komplety to cena będzie lepsza
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Tam Ci privka wyslalem, czekam na info z niecierpliwoscia kombinujecie coś z wtryskami? też bym się pisał, może jak weźmiemy 3 komplety to cena będzie lepsza Z tego co wiem to łapek nie robi juz tego co tam napisał wyzej
lapek85 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 Z tego co wiem to łapek nie robi juz tego co tam napisał wyzej dokładnie plany odeszły w niepamięć z powodu kupna drugiej fury, teraz rzędowe 6 garów bede rezał [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 20:51_________________________________________________powoli zaczynam rozglądać się za czymś, co sprawi, że furka pójdzie w dół jak pisałem wcześniej, rocznie pokonuje około 25-30tys km, nie chce mieć betonu, ma być kompromis komfort/wygląd proszę, zerknijcie na 7strone gdzie audi stoi na 18" i doradzicie, czy takie sprężyny eibacha sportline (obniżenie: przód/tył 45-50/35-40 mm) będą odpowiednie?? i czy muszę koniecznie zmieniać amory?? boję sie gwintu, że będzie za twardo :gwizdanie:
slepy Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Z tego co wiem to łapek nie robi juz tego co tam napisał wyzej dokładnie plany odeszły w niepamięć z powodu kupna drugiej fury, teraz rzędowe 6 garów bede rezał [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 20:51_________________________________________________powoli zaczynam rozglądać się za czymś, co sprawi, że furka pójdzie w dół jak pisałem wcześniej, rocznie pokonuje około 25-30tys km, nie chce mieć betonu, ma być kompromis komfort/wygląd proszę, zerknijcie na 7strone gdzie audi stoi na 18" i doradzicie, czy takie sprężyny eibacha sportline (obniżenie: przód/tył 45-50/35-40 mm) będą odpowiednie?? i czy muszę koniecznie zmieniać amory?? boję sie gwintu, że będzie za twardo :gwizdanie: do -40, to by już stykły inne amory niż 1BA , chociąz od 1BE, albo, jakieś aftermarkowe o krótszym skoku
jozek726 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 ok, podeślij mi info na PW jak już będziesz wiedział co i jak 1200zł, tylko ze ja chce wysłać wtryski od AFNa a on wsadzi tam końcówki 0,230mm podrożało to troszkę..[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 21:14_________________________________________________takiego dogonić to trzeba mieć z 500koniów :polew: ale zerzacz tylko pozdzdrościc
lapek85 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 łapek to pochwal sie co to kupiles z czystym sumieniem mogę napisać, ze udało mi się kupić, "perełkę", a jest nią bmw e36 328i sedan buma ściągnięta ze Szwajcarii od 1 właściela, 40parę lat kobieta, w chacie miała 7 aut!! serwisowana do końca, 100% oryginalna i nie bita chwale chwale, bo to takich bemek jest już niewiele, większość po wiejskim tuningu,lub spawanych z 5 innych jedno jest pewne, bema zostaje ze mną dożywotnio :>
michu93 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 łapek to pochwal sie co to kupiles z czystym sumieniem mogę napisać, ze udało mi się kupić, "perełkę", a jest nią bmw e36 328i sedan buma ściągnięta ze Szwajcarii od 1 właściela, 40parę lat kobieta, w chacie miała 7 aut!! serwisowana do końca, 100% oryginalna i nie bita chwale chwale, bo to takich bemek jest już niewiele, większość po wiejskim tuningu,lub spawanych z 5 innych jedno jest pewne, bema zostaje ze mną dożywotnio :> to wiesz na co czekamy
Michał Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 szkoda że nie coupe, chorowałem kiedyś na taką a jak się ma porezane TDI do 2.8 Pb? przepaść?
lapek85 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 to wiesz na co czekamy wiem wiem, zdjęcia będzie jak się pogoda poprawi,( czytaj przyjdzie wiosna) poprzedni właściciel deklarował, ze nie używał jej zimą, ja także nie mam zamiaru, tylny napęd i zima, tragedia szkoda że nie coupe, chorowałem kiedyś na taką a jak się ma porezane TDI do 2.8 Pb? przepaść? qpeta także mi się śniła, nie chciałem nic innego, ale jak zobaczyłem tak zdrowego sedana, nie mogłem odjechać pozostawiając go jak się ma TDI do 2.8 PB? ma się nijak buma na 2biegu, 110km/h, 3 bieg 160km/h, seryjna szpera 25%, klekocik pozostanie z tyłu to takie moje odczucie, bo na kresce jeszcze nie stawałem, ale w przyszłości zrobi się testa, tylko musze znaleźć drugiego kierownika, bo sam nie ogarne 2ch aut
Michał Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 buma na 2biegu, 110km/h, 3 bieg 160km/h bezsprzeczna zaleta Pb w klekocie 110km/h to już koniec 3 biegu
wojciu0308 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 no no ładna furka powodzenia w modach widze słuszna fele ale gleby jej brak
michu93 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 myślę, że mimo wszystko odczucia lepsze będą w tdi, ale bawarka wykręci lepsze czasy co za tym idzie - przepaści nie będzie
fusse Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 to wiesz na co czekamy wiem wiem, zdjęcia będzie jak się pogoda poprawi,( czytaj przyjdzie wiosna) poprzedni właściciel deklarował, ze nie używał jej zimą, ja także nie mam zamiaru, tylny napęd i zima, tragedia szkoda że nie coupe, chorowałem kiedyś na taką a jak się ma porezane TDI do 2.8 Pb? przepaść? qpeta także mi się śniła, nie chciałem nic innego, ale jak zobaczyłem tak zdrowego sedana, nie mogłem odjechać pozostawiając go jak się ma TDI do 2.8 PB? ma się nijak buma na 2biegu, 110km/h, 3 bieg 160km/h, seryjna szpera 25%, klekocik pozostanie z tyłu to takie moje odczucie, bo na kresce jeszcze nie stawałem, ale w przyszłości zrobi się testa, tylko musze znaleźć drugiego kierownika, bo sam nie ogarne 2ch aut ja moge byc wezme aparat i dziewczyne,to bedzie filmy nagrywac niedlugo do mnie wpadna 216ki powoli zaczynam magazynowac na wiosne zabawki
Rekomendowane odpowiedzi