medik Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Kowi .... Najgorsze jest, że Bogdan powiedział, że przez tydzień pompa ma być oszczędzana:cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Kowi ....Najgorsze jest, że Bogdan powiedział, że przez tydzień pompa ma być oszczędzana:cry: okeeej :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 I jak ogarniete juz? Wprowadzałes jeszcze jakieś mody na pompie czy jest jak było:naughty:Nie lubię Bogdana A wiesz o kim mowa Góra pompy czyli sekcja tłocząca nie była ruszana bo jest ok. Został wymieniony dół czyli głównie to co siedziało w tej pompie od nowości. Nowości auta:whistling: Samochód prawie złożony, odpala, gada, obroty nie falują ale nie chce mi się już siedzieć w garażu przy takiej pogodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 I jak ogarniete juz? Wprowadzałes jeszcze jakieś mody na pompie czy jest jak było:naughty:Nie lubię Bogdana A wiesz o kim mowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Wy nie jesteście normalni:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Wy nie jesteście normalni:grin: ot normalny sie odezwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 tydzień minął ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Wy nie jesteście normalni:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarkaz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 dotarłeś pompe? była korekta bo jestem ciekaw co wyszło na tej hybrydzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Pompa dotarta, korekty jeszcze nie było. Nie mam czasu:facepalm: ---------- Post dopisany 01-05-2013 at 23:51 ---------- Poprzedni post napisany 07-04-2013 at 14:26 ---------- Kurde, wszyscy wrzucają auta na glebie. Wrzucę i ja:decayed: Daily car Gleba - 40mm:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 jak takim niskim można jeździć? przecież ani to wygląda ani wygodne bo wszędzie trzesz napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Pomyśleć, że na niektórych taka gleba robi wrażenie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 to na majovwkę wbijaj ACZY bo tłusty projekt a nie jakimś ulepionym B5 na świńskich felgach co kopci jak autosan na lejących wtryskach toczący się pod góre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 jak tam postępy z mocą? Kiedy jakies pomiary i wykres? Ciekaw jestem ile wyjdzie z tego AFNa na tych gratach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Modyfikacje tego samochodu są skończone. Majóvwka będzie jego ostatnim zlotem. Generalnie SPRZEDAM ! ---------- Post dopisany 15-05-2013 at 09:26 ---------- Poprzedni post napisany 05-05-2013 at 23:49 ---------- Ostatni detal na koniec: LOUD PIPES SAVE LIVES:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ale że jak sprzedam?? Następny co pogoni i będzie żałował Wysłane z mojego GT-I9070 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Wkrótce minie 5 lat. Czas ruszyć do przodu. Do B5 na pewno nie wrócę. Przez jakiś czas myslałem o S4 B5 ale to w dalszym ciągu B5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vdm Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Będzie PW ---------- Post dopisany at 10:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ---------- Do sprzedania po majóvwce. Ogarnę go i wystawię na allegro i na forum na razie to tak bardziej informacyjnie. Muszę się z tym pogodzić Jadę dziś oglądać B6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Auta w które włoży się tyle pracy, wysiłku i serca, człowiek nie zapomnie do końca życia. Armi jak mam coś zasugerować, spróbuj uderzyć w b7 3.0 tdi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi