pete007 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Klepałes w koncu te błotniki ? :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 dobrze suka wygląda A za to jak (nie)skręca
wojtas-audi Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 armistead Mialem z tylu gorsze tarcze a sprzedalem ja na alle z klockami za 60 zl Czemu probne niemieckie tablice ?
fusse Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 no no suka ostro wyglada, to mi sie podoba! tak trzymac!
Armi Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Opublikowano 28 Maja 2011 Klepałes w koncu te błotniki ? :gwizdanie: Jeszcze nie zdążyłem. Chłopaki widzieli i mieli polew bo zjechałem z gwintem - samochód jechał ale nie skręcał Trza mu klapy USA teraz nie ma bata Będzie armistead Mialem z tylu gorsze tarcze a sprzedalem ja na alle z klockami za 60 zl Czemu probne niemieckie tablice ? Bo to Niemiec a tak na serio to staram się dbać o prywatność. Jak ktoś się postara to i tak mnie znajdzie ale przynajmniej się staram Życzliwych ludzi nie brakuje :gwizdanie: Padam na twarz ale zlot zaliczam do mega udanych i żałuję, że wcześniej nie przyjeżdżałem na tego typu imprezy. Miło jest poznać ludzi, którzy mają tak samo "zryte łby" jak ja i moja stara
_Solar_ Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 na zywca wczoraj widziałem to dosłownie Jak tam zadowolonys z moich fantów w poniedziałek dowioze resztę
Armi Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 ET35 ale ostrzegam, na tym setupie się nie skręca. Po prostu się nie da, chyba że po zdjęciu błotników na zywca wczoraj widziałem to dosłownie Jak tam zadowolonys z moich fantów w poniedziałek dowioze resztę Zadowolony niedługo zostaniesz moim głównym dostawcą fantów
szafa Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 fajnie sie prezentuje!! ale wrzuccie wszystkie foty do tematu o majowce
grn Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 To mi się jakoś szczególnie podoba ee eee kubek kubek!
Rekomendowane odpowiedzi