izariz Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 Witam wszystkich. Pytanie dla większości z Was pewnie będzie błahe. Gdzie jest antena w A4? Wcześniej jeździłem Oplami, a teraz przesiadłem się na wymarzone Audi, no i nie wiem gdzie jej szukać. Czy nie jest to ten kawałek plastiku przed lusterkiem wewnętrznym? Dzięki za odpowiedzi. Zdjęcia auta wkleję niedługo.
Wihajster Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 Witam wszystkich. Pytanie dla większości z Was pewnie będzie błahe. Gdzie jest antena w A4? Wcześniej jeździłem Oplami, a teraz przesiadłem się na wymarzone Audi, no i nie wiem gdzie jej szukać. Czy nie jest to ten kawałek plastiku przed lusterkiem wewnętrznym? Dzięki za odpowiedzi. Zdjęcia auta wkleję niedługo.na tylnej szybie
wojtas-audi Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 na tylnej szybie A raczej w tylnej szybie :mrgreen:
bratpit Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 na tylnej szybie A raczej w tylnej szybie :mrgreen: A dokładnie chyba w ogrzewaniu tylnej szyby
Lukas Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 no to moze jeszcze ze fm to poziome a am to pionowe :mrgreen:
Traviz Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 o ile pamiętam to antena jest w 3 górnych paskach ogrzewania tylnej szyby W słupku strony kierowcy (chyba) jest wzmacniacz antenowy
KICHOL Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 Bardzo dobrze z twoją pamięcią Traviz trzy od góry do AM a pozostałe grzane do FM [ Dodano: 2006-05-25, 21:01 ] A wzmacniacz jest w tylnym słupku od strony kierowcy.
Gość Murzyn Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 trzy od góry do AM to one nie grzeja?? mi wlasnie 2,albo 3 gorne nie grzeja
Hugo Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 trzy od góry do AM to one nie grzeja?? mi wlasnie 2,albo 3 gorne nie grzeja Dokładnie.U mnie też chyba 3 nie grzeją
Kunio Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 da sie jakos wzmocnić sygnał tej anteny? Bo denerwuje mnie to, że jak wyjezdzam za wawe to już mi radiostacja przestaje grac Są jakies wzmacniacze na allegro - pomaga to ?
Traviz Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 Nie grzeją i nie będą grzały Ot taki dowcip ze strony inżynierów AUDI
alfuta Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 Witajcie !!! czy dla AVANTA, antena też w szybie czy na dachu ? :?: Na moim daszku z tyłu auta stoi antenka ? CO TO? pozdrawiam
dark79 Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 Witajcie !!! czy dla AVANTA, antena też w szybie czy na dachu ? :?: Na moim daszku z tyłu auta stoi antenka ? CO TO? pozdrawiam antena
szogun0 Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 da sie jakos wzmocnić sygnał tej anteny? Bo denerwuje mnie to, że jak wyjezdzam za wawe to już mi radiostacja przestaje grac Są jakies wzmacniacze na allegro - pomaga to ? Masz albo uszkodzony wzmacniacz ten w słupku albo nie podłączone zasilanie do niego przy radiu. Te wzmacniacze na niewiele ci pomogą jeśli kabel antenowy będzie przechodził przez oryginalny wzmacniacz.
Radek321 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Cytat:trzy od góry do AM to one nie grzeja?? mi wlasnie 2,albo 3 gorne nie grzeja dokładnie tak trzy górne paski są nieogrzewane i służą jako antena zkresu fal średnich AM pozstałe druty są ogrzewane i służą jako antena UKF [ Dodano: 2006-06-02, 20:57 ] A wzmacniacz antenowy znajduje się w pokryciu lewego słupka
MaLyY Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 od ktorego rocznika byl taki system montowany?? ja mam na dachu w swojej a4(sedan)... wsumie to sa chyba resztki po antenie bo zostala tylko kulka na ktorej sie regulowalo antene:)(tak mi sie wydaje ze to to) wsumienie wyglada to zle a stacje lapie bez zarzutow jeszcze nigdy mi sie nie zdazylo nawet w trasie zeby na fali na ktorej miala byc stacja jej nie bylo lub bylo w slabej jakosci....
Hugo Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 od ktorego rocznika byl taki system montowany?? Od początku produkcji
MaLyY Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 to w takim razie co ja mam na dachu???? jak nie zapomne to zrobie zdjecia...na moje to wyglada jak resztki po antenie....
Rekomendowane odpowiedzi