R4xx Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 W dniu 12.08.2021 o 20:55, MichałA4 napisał: Taa ja zamawialem za pobraniem koncowki to chyba z półtora tygodnia nie dawali znaku życia. Można kupić na allegro, tam deklarują czas wysyłki i muszą się w miarę tego trzymać
dedpad Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Przyszło parę nowych gratów Wczoraj wymieniłem światło stopu na nowe, bo stare już się rozpadało i wyblakło Logo audi wróciło na klapę po prawie rocznej przerwie i założyłem wycieraczkę tylna z audi Q5, wygląda nowocześniej i w końcu zbiera wodę, a nie tylko ja rozmazuje jak poprzedniczka Przyszły też końcówki wydechów Ulter 100mm, wyglądają jak dwa wiadra, ale do zderzaka S4 będą idealne Tu porównanie do ori 70mm
cysiek18 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 17 godzin temu, dedpad napisał: Przyszły też końcówki wydechów Ulter 100mm, wyglądają jak dwa wiadra, ale do zderzaka S4 będą idealne Tu porównanie do ori 70mm To ori końcówki są zaklepane czy spawane. Jak je zdemontowałeś ? Podasz mi model tych ulterow ?
dedpad Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2021 4 godziny temu, cysiek18 napisał: To ori końcówki są zaklepane czy spawane. Jak je zdemontowałeś ? Podasz mi model tych ulterow ? Ori są lekko zagięte i przyspawane w dwóch miejscach. Demontaż po staropolsku, czyli szlifierka kątowa, przeciąłem spawy i ściągnąłem z rury. Końcówki Ulter N1-101RS* 1
dekiel 13 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Jeszcze lotka sline i będzie git.
dedpad Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2021 5 godzin temu, dekiel 13 napisał: Jeszcze lotka sline i będzie git. Lotkę już mam, nie sline tylko a la RS4 B8, jest dużo większa i ma ciekawszy kształt. Na razie jeździ sobie w bagażniku, ale w weekend wrzucę ją na klapę
Krzysiek_K Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Skąd zamawiałeś ramię tylnej wycieraczki ? Muszę u siebie wymienić i szukam jakiegoś wartego uwagi zamiennika
dekiel 13 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 40 minut temu, dedpad napisał: Lotkę już mam, nie sline tylko a la RS4 B8, jest dużo większa i ma ciekawszy kształt. Na razie jeździ sobie w bagażniku, ale w weekend wrzucę ją na klapę Panie gdzie takie lotki dają?
dedpad Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2021 59 minut temu, Krzysiek_K napisał: Skąd zamawiałeś ramię tylnej wycieraczki ? Muszę u siebie wymienić i szukam jakiegoś wartego uwagi zamiennika Ramię zamówiłem na allegro, to jest orginal z audi Q5. Jak zamawiałem swoją to było jeszcze kilka aukcji. 32 minuty temu, dekiel 13 napisał: Panie gdzie takie lotki dają? Audi Plus je robiło, ale chyba już ich nie produkują
dekiel 13 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Na alledrogo same zamienniki , 450 w podkładzie z włókna szklanego. Ciekawe jak to pasi i zachowa się na Słońcu. Opinie mają dobre...
dedpad Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2021 38 minut temu, dekiel 13 napisał: Na alledrogo same zamienniki , 450 w podkładzie z włókna szklanego. Ciekawe jak to pasi i zachowa się na Słońcu. Opinie mają dobre... Wykonanie tych lotek z włókna nie jest najlepsze, trzeba je trochę dopiescic, ale dla efektu końcowego warto się pomęczyć A jak będzie z trwałością to się dopiero okaże, mam nadzieję, że nie będzie problemów
Ivanek Opublikowano 1 Września 2021 Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) 6 godzin temu, dekiel 13 napisał: Na alledrogo same zamienniki , 450 w podkładzie z włókna szklanego. Ciekawe jak to pasi i zachowa się na Słońcu. Opinie mają dobre... Niestety wykonanie jej pozostawia wiele do życzenia, montowałem u kolegi w B7 to z prawej strony spoooro brakuje, nie jest to zrobione tak na równo jak linia szyby tylko jest zaokrąglone. 7 godzin temu, Krzysiek_K napisał: Skąd zamawiałeś ramię tylnej wycieraczki ? Muszę u siebie wymienić i szukam jakiegoś wartego uwagi zamiennika Ja brałem za 40zł z wysyłką, wygląda spoko, zbiera lepiej niż ori. Ps: allegro Edytowane 1 Września 2021 przez Ivanek
dedpad Opublikowano 1 Września 2021 Autor Opublikowano 1 Września 2021 13 godzin temu, Ivanek napisał: Niestety wykonanie jej pozostawia wiele do życzenia, montowałem u kolegi w B7 to z prawej strony spoooro brakuje, nie jest to zrobione tak na równo jak linia szyby tylko jest zaokrąglone. Moja akurat jest dobrze dopasowana, tylko miała kilka dziurek i trzeba było wyrównać trochę krawędzie. Kumpel kupił taka sama, ale u niego wykonanie bylo już duzo gorsze, była trochę za krótka i dodatkowo był banan więc nie przylegała do klapy
dedpad Opublikowano 4 Września 2021 Autor Opublikowano 4 Września 2021 Lotka i koncowki zamontowane, tym samym spełniłem wszystkie plany co do tyłu auderki Dla mnie wyszło mega, a co Wy na to? 4
Skowrix Opublikowano 4 Września 2021 Opublikowano 4 Września 2021 Gdyby tylko zapodać dystanse to by było idealnie oczywiście moim skromnym zdaniem 1
R4xx Opublikowano 4 Września 2021 Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) Godzinę temu, dedpad napisał: Lotka i koncowki zamontowane, tym samym spełniłem wszystkie plany co do tyłu auderki Dla mnie wyszło mega, a co Wy na to? Zagapiłbym się 5 minut temu, Skowrix napisał: Gdyby tylko zapodać dystanse to by było idealnie oczywiście moim skromnym zdaniem Podpisuję się pod tym Edytowane 4 Września 2021 przez R4xx 1
dedpad Opublikowano 4 Września 2021 Autor Opublikowano 4 Września 2021 Godzinę temu, kamil-vag napisał: Konkretna dooopa ? Dzięki, mam nadzieję, że nie będzie więcej nowych pomysłów 40 minut temu, Skowrix napisał: Gdyby tylko zapodać dystanse to by było idealnie oczywiście moim skromnym zdaniem 38 minut temu, R4xx napisał: Podpisuję się pod tym Tak, wiem, dystanse będą na pewno! Muszę tylko zmierzyć jaka szerokość będzie bezpieczna, bo przy 4 osobach na pokładzie z bagażami, tylne koła chowają się w nadkolach.
dekiel 13 Opublikowano 4 Września 2021 Opublikowano 4 Września 2021 51 minut temu, Skowrix napisał: Gdyby tylko zapodać dystanse to by było idealnie oczywiście moim skromnym zdaniem O to ,to dokładnie . A ta tylna wycieraczka Ci potrzebna ? Ja też miałem z Q5 ale w 3 lata używałem może 3 razy , więc jest 'korek od szampana ' zamiast.
Skowrix Opublikowano 4 Września 2021 Opublikowano 4 Września 2021 8 minut temu, dedpad napisał: przy 4 osobach na pokładzie z bagażami, tylne koła chowają się w nadkolach. Taa u mnie ten sam problem. Oczy chcą 15mm ale rozum podpowiada 5mm liczę na kompromis xD
Rekomendowane odpowiedzi