przemciotorun Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 tak mi sie przypomnialo.... [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:37_________________________________________________ :naughty: do czerwonego auta pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Felgi niech normalne założy się będzie nadawał nawiązując do promocji świątecznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Felgi niech normalne założy się będzie nadawał nawiązując do promocji świątecznej toz ma zakupione avuski 18'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 toz ma zakupione avuski 18'' dobrze bardzo dobrze nie chce mi się czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Felgi niech normalne założy się będzie nadawał nawiązując do promocji świątecznej toz ma zakupione avuski 18'' AVUSKI III ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 pokazał na 25 stronie na moje oko to nie III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 nie to nie III ale są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 kwestia gustu, u mnie miały być RS6 a wpadły avusy III, gdyby to były II to bym nie kupił ale i tak je zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 kwestia gustu, u mnie miały być RS6 a wpadły avusy III, gdyby to były II to bym nie kupił ale i tak je zmieniam III 18 cali ? napisz PW ile za nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 , bedzie pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 pokazał na 25 stronie na moje oko to nie III nie to nie III ale są sa takie bo sa naprawde w dobrym stanie i wyrwalem je ze dobre pieniadze.... juz sie niemoge doczekac kiedy sie cieplo zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 juz sie niemoge doczekac kiedy sie cieplo zrobi tak tak zglebujesz autko i jadąc w koleinach zobaczysz ile to nerwów i potu kosztuje no chyba że szaleć nie będziesz z tym gwintem i zostawisz mu trochę prześwitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 juz sie niemoge doczekac kiedy sie cieplo zrobi tak tak zglebujesz autko i jadąc w koleinach zobaczysz ile to nerwów i potu kosztuje no chyba że szaleć nie będziesz z tym gwintem i zostawisz mu trochę prześwitu bedzie dobrze [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 10:39_________________________________________________rozmawiealem z Marcinem i on mowil ze nie ma tragedii, ale i tak uwazec trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 no u mnie była tragedia ze względu na seryjne amory....jak zabujało budą to na asfalcie sie zatrzymywała wysokich koleinach jest najgorzej bo praktycznie cały czas miską po asfalcie się szura i tutaj chyba nie robi czy amory seryjne czy utwardzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 w glebokich koleinach jedzie sie po garbach na glebie dropsone gratki fury i podziwiam za checi do modzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 w glebokich koleinach jedzie sie po garbach na glebie dropsone gratki fury i podziwiam za checi do modzenia dzieki, checi sa caly czas tylko z kasa gorzej.... ale mysle ze praktycznie mam wszystkie graty na przyszly rok, ewentualnie moze jakies male pierdolki wpadna.... typu lustra i klamki w kolor...[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 11:20_________________________________________________ udalo mi sie dzisiaj wytlumic przednie dzwi i przeciagnac grubsze kable z dzwi do slupka pod bose... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 eee będzie komfort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Co to za maty ?? Ja takimi czarnymi z allegro obklejałem to od słońca(ciepła) mi się porozlewały i powyginały w środku, aż w końcu odkleiły się i opadły na dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 maty dekarskie takie z rolki 10m ale nie pamietam nazwy, ogolnie koles mowil ze sa dobre i jak dobrze odtluszcze blache to niepowinno byc problemu, ogolnie boje sie czy jak sie zrobi cieplo czy nie bedzie walilo w aucie.... ale duzo ludzi pisze ze nic nieczuc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 maty dekarskie takie z rolki 10m ale nie pamietam nazwy, ogolnie koles mowil ze sa dobre i jak dobrze odtluszcze blache to niepowinno byc problemu, ogolnie boje sie czy jak sie zrobi cieplo czy nie bedzie walilo w aucie.... ale duzo ludzi pisze ze nic nieczuc.... nie czuc, tylko przykladaj sie do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi