aldam Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Robert to rperformance na mineralnej jak dobrze rozumiem.
Lulek Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jedź do roberta (tune-up) dzisiaj bylem i jestem mega zadowolony z podejscia i efektów! Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
radzio93 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 A jak jest z tąfabryką mocy z Lublinie ? Pozytywnie ?
Sebastiano87 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 A na Podlasiu macie namiar na najlepszego magika od chiptunigu ?
Tomasz Dryk Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 ktoś podrzuci namiar na spanky otwock? ---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ---------- nieaktualne, znalazłem:naughty:
kamils111 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Niedługo dobiegnie w mojej A4 pierwsze 30.000 km. Przegląd gwarancyjny i chip (teraz ma 143KM) Proszę o podpowiedź gdzie zrobić w Krakowie lub okolicy: COMPSport, TTC, VTECH, KingSoft, Dynosoft Katowice, Fabryka Mocy (Lublin, czy Rzeszów też)? Z góry dziękuję. PS. Czy chip w mojej A4 wymaga ingerencji w sterownik (demontaż)? Czy w razie draki będą ślady - samochód jeszcze przez 16 miesięcy jest na gwarancji.
etines8 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 polecicie kogoś w lubuskim albo w miarę blisko GW-ZG?
krzysiek1606 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 polecicie kogoś w lubuskim albo w miarę blisko GW-ZG? kolega z forum Daron7
kamils111 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ponawiam moją prośbę 3 posty powyżej. Z góry dziękuję.
piotrek9055 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 U kogo robić program w okolicach Legnicy Lubina Wrocławia? Jest tu jakiś magik?
etines8 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 tylko ze on z lubelskiego, a ja lubuskiego
kamils111 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Witam wszystkich.Niedługo dobiegnie w mojej A4 pierwsze 30.000 km. Przegląd gwarancyjny i chip (teraz ma 143KM) Proszę o podpowiedź gdzie zrobić w Krakowie lub okolicy: COMPSport, TTC, VTECH, KingSoft, Dynosoft Katowice, Fabryka Mocy (Lublin, czy Rzeszów też)? Z góry dziękuję. PS. Czy chip w mojej A4 wymaga ingerencji w sterownik (demontaż)? Czy w razie draki będą ślady - samochód jeszcze przez 16 miesięcy jest na gwarancji. Proszę o opinie.
juby_p Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 VTECH omijaj a Fabryka mocy Lublin ma chyba jakaś proocję
kamils111 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dziękuję, a Godula Motor Sport?
radimm Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dziękuję, a Godula Motor Sport? TTC mogę Ci z czystym sercem polecić. Moje auto od 3 lat śmiga na programie od Daniela, znam też kilka osób które są również zadowolone z efektów jego pracy.
PatrykB Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Witam wszystkich.Niedługo dobiegnie w mojej A4 pierwsze 30.000 km. Przegląd gwarancyjny i chip (teraz ma 143KM) Proszę o podpowiedź gdzie zrobić w Krakowie lub okolicy: COMPSport, TTC, VTECH, KingSoft, Dynosoft Katowice, Fabryka Mocy (Lublin, czy Rzeszów też)? Z góry dziękuję. PS. Czy chip w mojej A4 wymaga ingerencji w sterownik (demontaż)? Czy w razie draki będą ślady - samochód jeszcze przez 16 miesięcy jest na gwarancji. Proszę o opinie. Ja polecam GCS Tuning (https://pl-pl.facebook.com/GCSTuning),Hamownia Kraków, Chip Tuning, Chiptuning Kraków, Eco Truck Tuning, FAP, DPF, LPG Tuning, Eco tuning ciężarowe, Chiptuning ciężarowe, Usuwanie FAP Kraków, Usuwanie DPF Kraków, Usuwanie DPF, Usuwanie FAP, Chiptuning małopolska :: GCS Tuning ::), Grzegorz zna się na swojej robocie. Ostatnio zrobiłem tam DPF i strojenie, wszystko ładnie ustawił i jeszcze podkręcił. Duży plus za indywidualne podejście do auta. Koszt w stosunku do jakości też bardzo dobry.
kamils111 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dziekuje, czekam na dalsze info. A swoja droga to gdzies w polowie tego watku padl chyba pomysl zeby na pierwszej stronie zrobic ranking tunerow z iloscia pozytywow i negatywow. Ulatwilo by to zycie. Sorry za brak ogonkow PS. GCS - interesujace ceny
Rekomendowane odpowiedzi