adamq Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Otwieram ten temat, żeby ułatwić wybór firmy, w której fachowcy potrafią podkręcić nasz motorek z precyzją. Możemy im swobodnie powierzyć nasze autka. Będziemy wiedzieć kogo szukać w danym regionie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwkoo Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 W takim razie ja ( i pewnie duuuża liczba użyszkodników forum) proponuję Rogalotti - Warszawa. Szybko, sprawnie, fachowo - bezproblemowo! Firma mieści się na ul. Mineralnej 26 Wa-wa. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 także polecam Rogalotti'ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Polecam firme Diagtronik w Warszawie, panowie naprawde znaja sie na rzeczy, mozna smialo zostawic samochod w ich rekach ,grupe VW maja w paluszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Jeśli chodzi o Rogalottiego, to TUTAJ jest efekt jego działań weekendowych z lutego 2007 na autach klubowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dssn Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 również polecam vtech w krakowie i aligatora (masters tuning) katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Jeszcze raz polecam Rogala - potrafi On skutecznie "uleczyć" sterownik AFN 16 bitowy nawet do takiego starego klekota jak 1Z i moc przybywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Rogalotti Wa-wa Dave ze Starogardu Gdańskiego chłopaki mają pojęcie oj mają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
negro Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Jeśli chodzi o Rogalottiego, to TUTAJ jest efekt jego działań weekendowych z lutego 2007 na autach klubowych i wlasnie dolaczylem do grona zadowolonych posiadaczy autek zmodyfikowych przez Rogalottiego wracalem do domciu z duzym usmiechem na twarzy Rogalotti to profejsonalista, bardzo dobrze zna sie na tych sprawach! jesli ktos planuje modyfikacje to szczerze polecam. DZIEKI WITEK!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darulez Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 hej. ..A jak się z kolegą Rogalotti skontaktować? jakies www, email, tel? ..mam chrapkę na wiecej kucyków w moim TDi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 hej. ..A jak się z kolegą Rogalotti skontaktować? jakies www, email, tel? ..mam chrapkę na wiecej kucyków w moim TDi Zaglądnij w profil http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=1753 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skapol Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 A ja w temacie TDI całym sercem polecam firme CompSport, za jakość ich usług ręczę głową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike68 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 również polecam vtech w krakowie i aligatora (masters tuning) katowice V-Tech oczywiście do benzynki chociaz te opinie o nich , myślę że to konkurencja tylko tak robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dssn Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 nie slyszalem jeszcze zlej opinii o v-tech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 jeśli chodzi o klekoty to ONLY Rogal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 nie slyszalem jeszcze zlej opinii o v-tech To jeszcze mało słyszałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Ja polecam Roberta z Tune Up. Konkretna robota, można się dużo dowiedzieć przy okazji, zawsze w miłej atmosferze Jedne z lepszych softów w kraju do diezli (w mojej ocenie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 pre_pl a oni to w Trójmieście gdzieś działają? A już nie odpowiadaj, na stronce jak wół stoi Ciekawe jak cenowo wyglądają, być może odwiedzę ich za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Tak, ale w tej chwili trwają pracę nad nowym miejscem (właśnie się dowiedziałem) Jak chcesz więcej pytań, chętnie udzielę na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darulez Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Witam, ja zdecydowanie polecam kolege Rogalotti. Dzis moja niunia juz po kuracji. śmiga marzenie, naprawde odczuwalne efekty - aż sie nie chce wysiadać z samochodu Profesesjonalne podejscie , program strojony indywidualnie, oraz miła fachowa obsługa. dla ciekawskich wykres z z dynometer: http://images21.fotosik.pl/348/c2cc99da3d6411e1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi