Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Uzupełnij profil. Do jakiej V6?

Opublikowano

Ja polecam King Soft ze starego Sącza. Za rozsądne pieniążki zrobili co trzeba. Wszystko wygląda bardzo profesjonalnie, w środku super warunki, papier na wszystko, faktura VAT. Co do programu to auto od 0 ma mały przyrost ale jak już jedzie to naprawdę wymiata, elastyczność poprawiła się bardzo. To co potrzebne na trasie do wyprzedzania zrobione idealnie. Jedyne do czego mam zastrzeżenie to mało czytelne wykresy, nie wiem o co chodzi z mocą na kołach a na silniku. Ps robiony 2.0 caga quattro manuala2e8yzyb.jpg

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalk 4

Opublikowano

Witam,

poszukuje dobrego warsztatu w Szczecinie i okolicach, który zrobi mi porządnie program do AVF-a.

Opublikowano

Szczecin polecam LEO > diesel-inside.pl

Opublikowano

Chyba strona nie działa, robił ktoś z klubu u niego ? A w ogóle ma hamownie do quattro ?

Opublikowano

z tego co wiem Leo kupil nowa hamownie i sie zbroi w nowym miejscu wiec moze dlatego www nie dziala.

oto tel do niego:

606155933

Opublikowano

Kto wyciśnie najwięcej z BEXa?

Opublikowano

każdy kto zna doskonalne podstawy działania silnika turbo benzyny.

Opublikowano

Witam chcę coś zrobić z mocą w moim AVF i szukam kogoś kto ma pojęcie z warmi i mazur najlepiej z okolic Olsztyna lecz nie koniecznie.

Opublikowano
Witam chcę coś zrobić z mocą w moim AVF i szukam kogoś kto ma pojęcie z warmi i mazur najlepiej z okolic Olsztyna lecz nie koniecznie.

Do Gdańska nie masz za daleko, więc uderz do Roberta z Chip tuning gdask podnoszenie mocy TDI TSI TFSI - Tune-up.pl

Opublikowano

Witam , nie wiem czy tu mogę zapytać ale jak nie tu to nie wiem gdzie , czy ktoś robił program w firmie z linku poniżej , mają gotowce czy indywidualne

44tuning.pl - Kontakt

Opublikowano

Nawet się tam nie waż jechać:)

Opublikowano

ok dziękuję myślę że wybiorę albo Dynosoft albo CTR-Tuning

Opublikowano
Witam , nie wiem czy tu mogę zapytać ale jak nie tu to nie wiem gdzie , czy ktoś robił program w firmie z linku poniżej , mają gotowce czy indywidualne

44tuning.pl - Kontakt

Daj sobie spokój dobrze ci radzę...

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Gdzie dobrze mogę zachipować swoja Audiankę A4 3.0tdi 204 kucyków w województwie podkarpackim i na jakiego rzędu przyrosty mocy mogę liczyć?

Opublikowano

Na jaką kwotę się przygotować robiąc program do 1.9tdi AJM? Myślałem o dynosofcie.

Opublikowano

Zadzwoń to się dowiesz. Na forum tutaj na pewno taniej się zrobi i dobrze:)

Opublikowano

Tylko czy znajdę kogoś z okolic śląska/małopolski:wink:

Opublikowano

Tylko czy znajdę kogoś z okolic śląska/małopolski:wink:

http://a4-klub.pl/slaskie-91/grupowy-chiptuning-hamownia-dyno-rybnik-anderllh-279885/