piesiu Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 jak ktoś będzie znał przybliżoną godzinę spotu w najbliższą niedzielę pod Orbitą, to proszę o znak-sygnał Jak co niedziele godzina 18 pod MOSTEM MILENIJNYM dzięki wojtas-audi za tak "dosłowne" wytłumaczenie , ale poprostu wolałem zapytać niż nie trafić na spot , tak jak bartass_1, który pisał, że w minioną niedziele nie znalazł Was , więc wolałem zapytać starych Klubowiczów także jeszcze raz dzięki
wojtas-audi Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Trzeba szukac po parkingu, napewno gdzies sie chowają
NIUNIAA4 Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 tak w drodze wytlumaczenia bartasss nie znalazl nas we wtorek pod MM bo nie wszedl na lodowisko gdzie nas troche jezdzilo na lodzie, bo po to sie spotalismy.
Bartass_1 Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Niunia jak zwykle bajeruje Wojtass dobrze mówi, pochowali się knują coś na kryptospotach ...
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Bartass_1 jak zwykle bajeruje :bicz3: po prostu narzekasz jak stara baba i wcale nie chciales nas znalezc!
Gość xxxlx Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Co ciekawego robicie na spocikach ? Macie jakies plany na przyszla niedziele ? Studiuje w Waszym miescie i moze znajde chwilke i sie pojawie jesli to nie klopot Pozdrawiam
xavier Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Hmm, spotykamy sie i gadamy, czasem jedziemy na wyżerke a czasem łamiemy felgi na krawężnikach przyjedź i zobacz, zapraszamy
Yelo Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 a czasem łamiemy felgi na krawężnikach Nie widziałeś - nie komentuj Nawet sobie nie wyobrażasz jaki ten krawężnik był agresywny
NIUNIAA4 Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 ja bylam i widzialalm, ten kreweznik normalnie sie na nas rzucil, prawda Yelo a teraz powaga bo to wcale przyjemne nie bylo ale za to pozniej jak sie super spalo :gwizdanie:
piesiu Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Hej ludziska, wybieram się jutro na snowboardzik na Cerna Hora (Janske Lazne, Czechy ok 130km od wrocka), warunki są super -2/3 stC, pokrywa śniegu 60 cm może ktoś się pisze na wypad, zapraszam
Sprinter Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Będziesz leciał znowu to daj znaka, może akurat spasi termin i pojeździmy.
piesiu Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Najbliższy wyjazd planuję na 15 lub 16 grudnia więc jeżeli pasuje Tobie to możemy jechać, a im większa ekipa tym lepiej
Sprinter Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Wrócimy do tematu za 2 tygodnie, wtedy będzie jasna sytuacja.
mareck Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 witam mam takie skromne pytanie a dokladnie gdzie pod mostem bo jeszcze dobrze nie znam wrocka:(
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 czesc, spociki sa co tydzien o godz 18 w niedziele kolo hali Orbita tj. ulica Wejherowska, pod mostem Milenijnym
cayenne Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Życzę Wam wytrwałości, by wszystko układało się po Waszej myśli, byście zawsze dążył do wyznaczonego celu i nigdy nie poddali się. By spełniły się Wasze marzenia te bliskie i te najbardziej odległe. By zdrowie nigdy Was jak i waszych najbliższych nigdy nie opuściło. Aby każdy dzień był piękniejszy od poprzedniego. Zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy ekipa Świdnicka.
Gość NyPal Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 INFO: Piątek 4. 01. 2008 organizujemy mini spota opolskiego z udziałem naszych przyjaciół z calego kraju. Spotykamy sie o godzinie 20:00 w zajeżdzie Opolskim (dawny Niedżwiednik) www.zajazdopolski.com tam jest mapka ale powiem ze jest to na trasie opole-->gliwice katowice kraków na 5 kilometrze od Opola. Dla Zgiepesowanych namiary na wontku Opolskim. Lista obecności powstaje na stronie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,4927.4845.html SERDECZNIE ZAPRASZAMY
Gość osetti Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam Wrocław! Z tej strony taka mała Osa z Częstochowskiej ekipy Kochani pytanie mam a zarazem prośbę: kto z Was jedzie do Wisły i czy z kimś z Was mogłabym się zabrać w drodze powrotnej 9tego marca na lotnisko we Wrocławiu? Bo ja w Hiszpanii teraz mieszkam i niestety mąż mnie nie chce samej Niunią puścić do Polski, tak więc pozostaje tylko przelot samolotem. Z lotniska 5tego marca po przylocie do domu w Polsce jakoś dotrę, ale czy byłby ktoś tak miły i wrzucił mnie do bagażnika w drodze powrotnej z zimowego zlotu w Wiśle do Wrocka??? Mam samolot o 15:50, około 13:50 musiałabym już być w aeroporcie. Da radę ktosik??? Pozdrawiam serdecznie osa
Gość spedyt Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ja jadę do Wisły i wracam przez Wrocław
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 co prawda post z przed tygodnia ale jeśli sprawa dalej jest aktualna to ja naturalnie wracam do Wrocławia więc jak coś to nie ma sprawy.
Rekomendowane odpowiedzi