strazak990 Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Panowie a skąd bierzecie te wycieczki ? Chciałbym wyjechac we wrześniu właśnie do Chorwacji z dziewczyna ale nigdy nie byłem tam. A widzę u was temat jest znany tutaj.. Możecie coś polecieć? Jakie biuro jakie miejsce ? aby za mocno w kieszeń nie uderzyło Pozdrawiam
l.e.s.t.e.r Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 13 minut temu, strazak990 napisał: Panowie a skąd bierzecie te wycieczki ? Chciałbym wyjechac we wrześniu właśnie do Chorwacji z dziewczyna ale nigdy nie byłem tam. A widzę u was temat jest znany tutaj.. Możecie coś polecieć? Jakie biuro jakie miejsce ? aby za mocno w kieszeń nie uderzyło Pozdrawiam Bierz dziewczyne i jedź w ciemno jak nie masz dzieci to nie masz się co zastanawiać nawet. Znajdziesz we Wrześniu napewno coś co Ci będzie pasować.
LukiKRK Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Dokładnie do Chorwacji nie jeździ się z biurem podróży chyba że do hotelu. Pełno masz apartamentów w ciemno jak pojedziesz. Ew na booking.com poszukaj jak nie lubisz w ciemno. Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka
Góral65 Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 3 godziny temu, strazak990 napisał: Panowie a skąd bierzecie te wycieczki ? Chciałbym wyjechac we wrześniu właśnie do Chorwacji z dziewczyna ale nigdy nie byłem tam. A widzę u was temat jest znany tutaj.. Możecie coś polecieć? Jakie biuro jakie miejsce ? aby za mocno w kieszeń nie uderzyło Pozdrawiam możesz też tutaj poszukać http://www.adriatic.hr/pl
Kamyk Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 40 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał: Zamykając ten wątek bo to nie o tym temat no właśnie .........
Wandej Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 Dnia 18.06.2017 o 22:52, stanley napisał: a za 2,5 miesiąca.... nasza wiocha już czeka Stasiu jak cenowo jeśli można spytać? Infrastuktura jakaś jest?(sklepy,kantor, apteki)
stanley Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 46 minut temu, Wandej napisał: Stasiu jak cenowo jeśli można spytać? Infrastuktura jakaś jest?(sklepy,kantor, apteki) my rezerwowaliśmy poprzez tą stronę https://www.orebic.com.pl/ Na miejscu nie ma sklepów itp ok 10km do Orebica Większość apartamentów nie ma nawet wifi, do wiochy nawet nie wjedziesz autem, bo nie ma jak, samochód zostawiasz kilkadziesiąt metrów od domu na parkingu Nam to pasuje, bo bez obaw puszczam dzieci i mogą szaleć
pajda Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 Stasiu jak cenowo jeśli można spytać? Infrastuktura jakaś jest?(sklepy,kantor, apteki)Cenowo dużo w ciul za 2 osoby dorosłe i 1 dziecko 20 miesięcy to koszt pod 1000 euro za 12 noclegów. Bez wyżywienia oczywiście.We wrześniu się okaże czy warto na takie zadupie jechać ale ponoć na plaży jest jeden bar i w mieście jest jedną restauracja
Wandej Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 Teraz, pajda napisał: Cenowo dużo w ciul za 2 osoby dorosłe i 1 dziecko 20 miesięcy to koszt pod 1000 euro za 12 noclegów. Bez wyżywienia oczywiście. We wrześniu się okaże czy warto na takie zadupie jechać ale ponoć na plaży jest jeden bar i w mieście jest jedną restauracja No to tyle zapłaciliśmy 2 lata temu w Promajnie za cały parter dla 5 osób Spokój ma swoją cenę
stanley Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 18 minut temu, Kamyk napisał: Jest tu jakiś mod? jest
Cuber Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 piotrekb_tt oraz l.e.s.t.e.r chcecie wymieniać spostrzeżenia na temat spalania to zapraszam do odpowiedniego działu !!! kolejne tego typu posty skończą się ostrzezeniami
Kamyk Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Dnia 14.07.2017 o 14:58, stanley napisał: jest no to czyścić to szambo
YOGI3000 Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Czy na granicy Słowenia-Chorwacja sprawdzają dowody/paszporty czy już jest przejazd bez kontroli jak w większości państw UE? Chce jechać 15-latek bez dowodu, nie wiem czy mogą być problemy. Edytowane 18 Lipca 2017 przez YOGI3000
LukiKRK Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Czy na granicy Słowenia-Chorwacja sprawdzają dowody/paszporty czy już jest przejazd bez kontroli jak w większości państw UE? Chce jechać 15-latek bez dowodu, nie wiem czy mogą być problemy.Zależy na kogo trafisz. Ostatnio jak widzieli polskie blachy to machali żeby jechać dalej. Czasami skanuja paszporty lub dowody. Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka
szper11 Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 Wracałem wczoraj z Chorwacji, wszystkie dowody sprawdzane na skanerze i bez wyjątków wszystkie auta były sprawdzane przez Słoweńców. Jak jechałem do Chorwacji to tylko zajrzeli w dowody bez skanowania, ale bez dowodu to bym nie ryzykował.
Arturoo Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 Czy na granicy Słowenia-Chorwacja sprawdzają dowody/paszporty czy już jest przejazd bez kontroli jak w większości państw UE? Chce jechać 15-latek bez dowodu, nie wiem czy mogą być problemy.Złamie nogę / rękę .. problem jakikolwiek tego typu i co zrobisz ?
Wandej Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 4 godziny temu, Arturoo napisał: Złamie nogę / rękę .. problem jakikolwiek tego typu i co zrobisz ? Dowdód i EKUZ jak chcesz mieć spokoną głowę
rafałwol Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 W sobotę przejechałem przez granicę Słoweńsko/CHORWACKĄ to wziął tylko paszporty nie sprawdzał ale liczył ile ludzi w aucie i ile paszportów..
Arturoo Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 Dowdód i EKUZ jak chcesz mieć spokoną głowęSpoko .. ja mam 2,5 [emoji6]... zawsze mam dodatkowy pakiet wykupiony [emoji23]
Rekomendowane odpowiedzi