miron78 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 oczywiście z leksza żarcik to był (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ) na chwilę obecną nic zmieniał nie będę - wszystko co było robione, było przemyślane, mnie się podoba i tak zostanie
KERCZI Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 oczywiście z leksza żarcik to był (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ) na chwilę obecną nic zmieniał nie będę - wszystko co było robione, było przemyślane, mnie się podoba i tak zostanie ale Twoja nowa laska ktora straciles w kolejne 2minuty woli Pozka bo powiedziala ze nie bedzie sie przesiadala z takiego samego samochodu do serii, tak wiec wybrala Pozka - przynajmniej ma Dziewczyna urozmaicenie - bordowa shadow Nexyja p.s. Lampki daja rade
malik Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Kilka fotek autka Mirona, które udało mi się cyknąć na zlocie A tutaj trochę innych furek ze zlotu http://picasaweb.google.com/malinowy/Zlot
kuredu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 zacne fotki fotki tak ale fura i kierowca to masakra :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 zacne fotki fotki tak ale fura i kierowca to masakra :gwizdanie: Wiem, wiem że Miron to przeluj
siemian Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 zacne fotki fotki tak ale fura i kierowca to masakra :gwizdanie: Wiem, wiem że Miron to przeluj ja tam nie chce wiedzieć od jakiej strony się znacie skoro tak uważasz.. :decayed: :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 zacne fotki fotki tak ale fura i kierowca to masakra :gwizdanie: Wiem, wiem że Miron to przeluj ja tam nie chce wiedzieć od jakiej strony się znacie skoro tak uważasz.. :decayed: :gwizdanie: Od tej samej strony co my Siemianku :decayed:
siemian Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 zacne fotki fotki tak ale fura i kierowca to masakra :gwizdanie: Wiem, wiem że Miron to przeluj ja tam nie chce wiedzieć od jakiej strony się znacie skoro tak uważasz.. :decayed: :gwizdanie: Od tej samej strony co my Siemianku :decayed: :polew: :polew: chciałbyś...
truckmaniac Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Ciekawe ile Malik skasował od Mirona za wklejenie tych fotek Nie ma co się czarować. I tak nie nie uwierzy, że ten paździerz przejechał pół Polski na Zlot. Pewnie wynająłeś jakąś lawetę :naughty:
miron78 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 Ciekawe ile Malik skasował od Mirona za wklejenie tych fotek Nie ma co się czarować. I tak nie nie uwierzy, że ten paździerz przejechał pół Polski na Zlot. Pewnie wynająłeś jakąś lawetę :naughty: bez takich kąśliwych uwag - jechałem od wtorku ale dojechałem o własnych siłach
truckmaniac Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Ciekawe ile Malik skasował od Mirona za wklejenie tych fotek Nie ma co się czarować. I tak nie nie uwierzy, że ten paździerz przejechał pół Polski na Zlot. Pewnie wynająłeś jakąś lawetę :naughty: bez takich kąśliwych uwag - jechałem od wtorku ale dojechałem o własnych siłach Ups. Mój błąd. nie wiedziałem, że będziesz miał tyle wolnego
A4_Dominik_WAW Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Mi się nie podoba bo jakiś taki bardzo czarny jest nie no żartuje furka jest mega, kolorek felgi zasługują na brawka !!!
Skyliner89 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Samochód robi ogromne wrażenie . Nic mu nie brakuje .
miron78 Opublikowano 26 Września 2010 Autor Opublikowano 26 Września 2010 Samochód robi ogromne wrażenie . Nic mu nie brakuje . mocy mu brakuje w stosunku do masy oczywiście Ps. wczoraj była przymiarka na zlocie czarnego znaczka audi ale wszyscy jednogłośnie stwierdzili żeby zostawić srebrny. Z czarnym wszystko zbyt mocno się zlewało i wyglądało jakby mi ktoś znaczek zajeb.....
siemian Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Samochód robi ogromne wrażenie . Nic mu nie brakuje . mocy mu brakuje w stosunku do masy oczywiście Ps. wczoraj była przymiarka na zlocie czarnego znaczka audi ale wszyscy jednogłośnie stwierdzili żeby zostawić srebrny. Z czarnym wszystko zbyt mocno się zlewało i wyglądało jakby mi ktoś znaczek zajeb..... tak idąc ktoś Ci całe auto praktycznie zajebał. Właśnie na zlocie go szukałem i zastanawiałem się dlaczego przyjechałeś samymi felgami i znaczkiem :decayed:
KERCZI Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 ale mozesz Miron sciagnac w ogole tylni znaczek, auto optycznie wowczas zrobi sie nizsze i szersze...
truckmaniac Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 ale mozesz Miron sciagnac w ogole tylni znaczek, auto optycznie wowczas zrobi sie nizsze i szersze... Widziałem kilka razy B6/B7 bez tylnego znaczka...... :sick3:
Rekomendowane odpowiedzi