Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupiłem w 2010r AFN 110km na zegarku miał 120 tyś (haahahahaa) w tym momencie ma ponad 230 tyś. Po sprawdzeniu po VIN autko z 97r miało w 2000r prawie 190 tyś ... w tym momencie smie twierdzić że posiada min 300 tys albo i dużo więcej. Fotel przetarty (był już jak kupiłem, ja go dojechałem). Niestety na początku roku pompa zaczyna się pocic i musze ją wymienić - natomiast odpalanie zima lato / przyspieszenie / spalanie (około 5l) utwierdza mnie w przekonaniu ze A4 B5 to ostatnie tak wytrzymałe audi ...

Jako ciekawostkę dodam że w 2011 wymieniłem kompletne zawieszenie i 80% kości było oryginał audi 97' .... nie wiem czy to możliwe.

Opublikowano

u mnie dół - czyli poprzeczny i banan oryginały z montażu , górę zmieniałem 3 lata temu , więc sytuacja jak najbardziej możliwa , na liczniku 243 tyś km

Opublikowano
u mnie dół - czyli poprzeczny i banan oryginały z montażu , górę zmieniałem 3 lata temu , więc sytuacja jak najbardziej możliwa , na liczniku 243 tyś km

W A6 które kupiliśmy 7 lat temu, górny wahacz tylny z prawej strony był oryginalny. Przelot auta ~ 450 tys. Banan wytrzymał ok. 490 tys...

Opublikowano
Ja kupiłem w 2010r AFN 110km na zegarku miał 120 tyś (haahahahaa) w tym momencie ma ponad 230 tyś. Po sprawdzeniu po VIN autko z 97r miało w 2000r prawie 190 tyś ... w tym momencie smie twierdzić że posiada min 300 tys albo i dużo więcej. Fotel przetarty (był już jak kupiłem, ja go dojechałem). Niestety na początku roku pompa zaczyna się pocic i musze ją wymienić - natomiast odpalanie zima lato / przyspieszenie / spalanie (około 5l) utwierdza mnie w przekonaniu ze A4 B5 to ostatnie tak wytrzymałe audi ...

Jako ciekawostkę dodam że w 2011 wymieniłem kompletne zawieszenie i 80% kości było oryginał audi 97' .... nie wiem czy to możliwe.

Co do wahaczy to możliwe, ja kupiłem swoją padline z przebiegiem 320 tys miałem jeszcze oryginalne wahacze.

Opublikowano

Fotel w a4 i 550tyś wytrzyma bez przetarcia.

Opublikowano

Zależy jak kto wsiada :-) Jak ktoś dupskiem przy każdym wsiadaniu trze o oparcie to i po kilku latach dziura będzie.

Opublikowano

zależy jak bedzie używany. Jeden wsiądzie raz na 100km drugi przez 100km wsiadzie i wysiadzie 20 razy

Opublikowano

ja mam w a4 240 pare tys ale ile mam tego nie wie nikt niby jakaś tam książka serwisowa jest ale zawias jest ori jeszcze

Opublikowano
Zależy jak kto wsiada :-) Jak ktoś dupskiem przy każdym wsiadaniu trze o oparcie to i po kilku latach dziura będzie.

Tekst mnie rozbroił :D

Opublikowano

Wiem że pytanie nie jest z tej beczki , ale nie moge znaleźc info jak dodac nowy post na tym forum. Czy w audi a4 B5 1.9 TDI 66KW AHH były stosowane koła dwumasowe oraz pompowtryskiwacze ??

Opublikowano

U mnie A4 B6 rok 2003 279 tys. chodzi jak igła

Opublikowano

A4 B5 98r TDI AFN... 256tys. Chodzi jak złoto.. ;) Fotel kierowcy lekko jaśniejszy w standardowym miejscu i gałaka też lekko przetarta... :wink:

W tamtym tygodniu oddałem do swojego zaufanego serwisu i powiedziałem, że ma być tip top...

Wczoraj zakasowałem 3600zł... po tym jak się super jezdzi nie spodziewałem się, że tyle mnie pochłonie... :decayed:

Opublikowano

moja 275 tys i lata jak marzenie

Opublikowano

330 tys, ostatnio wymieniłem jeden zawór i uszczelkę pod głowica. Targam przyczepę 1300 kg ok 5 tys km rocznie.

Opublikowano

Na zegarach 165000:polew: Ile w rzeczywistości...tego nie wie nikt...jeździ i ma się świetnie!:wink:

Opublikowano

1Z-1995r-476tys km:decayed:

Opublikowano

mój afn ma 250tyś ale naprawde ma coś koło 300tyś a znajomego audi z silnikiem ajm ma 370 tyś i jeżdzi dobrze .

---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ----------

w mojej audi jeszcze 6 wahaczy jest orginalnych bo 2 banany wymieniłem

Opublikowano

AHU 328k na pełnym syntetyku nie bierze grama oleju :decayed:

330 tys, ostatnio wymieniłem jeden zawór i uszczelkę pod głowica.

u mnie podobnie :/ pękł grzybek zaworowy przy ok 180km/h na gps-ie

na którym cyl i który zawór bo byc może to jakas wada fabryczna?? u mnie to wydechowy na 3

wymienione jakieś 40k temu i lata dalej jak głupi jak na 90 kucy w 13 letnim aucie:decayed:

Opublikowano

Moje A4 2000r AJM 232000tkm kupione od helmuta rok temu z karta serwisowka 199300tkm no i jakos smiga

Opublikowano

Kupiłem miesiac temu Audi A4 B5 90 AHH 2000produkcji/2001 modelowy ostatni raz była w ASO w lipcu 2008 miała 180tys km a teraz ma 260 tys

Mysle ze oryginalny przebieg wymieniłem oryginalny termostat posiada jeszcze oryginalne tarcze hamulcowe Jedyny problem mam z klima to zatarty kompresor ktos nie uzywał i zatarł