klysek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 wydaje mi sie ze przebieg 250 tys w dieslu to nie jest jakis wyczyn chyba nie A 171 jest cudem nad Wisłą zamiast jednyki daj 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donuska90 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 wydaje mi sie ze przebieg 250 tys w dieslu to nie jest jakis wyczyn chyba nie A 171 jest cudem nad Wisłą zamiast jednyki daj 5 Nie nooo, proszę Cię.. Bez jaj.. Ja chyba na zawał zejdę jak go kupowaliśmy ponad 2 lata temu to miał 136 Normalnie prawie nówka, prawie 20-letnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio998 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Panowie Vin i do pierwszego serwisu aso i wszystko jasne,to jest audi a nie jakiś opel . Audi sprawdzisz na całym świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keepper45 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 320 tys jak kupiłem rok temu, teraz mam 352 tys. niedawno znalazłem karteczke z nastepną wymianą oleju przy przebiegu 419 tys. Cofnięty o 100 tys. Dziekuję za uwagę. Do tego pozwolę dołożyc sobie ciekawego linka. Jak dbać o samochód - Fiat 125p - Sadistic.pl "jak sie dba tak się ma" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 320 tys jak kupiłem rok temu, teraz mam 352 tys. niedawno znalazłem karteczke z nastepną wymianą oleju przy przebiegu 419 tys. Cofnięty o 100 tys. Dziekuję za uwagę. Do tego pozwolę dołożyc sobie ciekawego linka.Jak dbać o samochód - Fiat 125p - Sadistic.pl "jak sie dba tak się ma" Ale puściłeś mi horror. Obejrzałem to. Pielęgnacja na maksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vauxhall95 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 oj tam pewnie wiekszosc klubowiczow tez nie przekroczyło 100km/h swoim audi:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekpsk Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 ja mam w passacie b5 270 tys. i rzekomo jest on prawdziwy, bo i całkiem nieźle lata AJM Natomiast w AUDI 290 tys (AVG) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandacz24 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 moja ma 200150km i lata jak talala w 2009(luty) jak kupowalem miala 114kkm i nie ukrywam na 15tys znika 200g oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareQ Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 VW Passat AJM kumpla, licznik pokazuje 250k a w sterowniku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras837 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Panowie a vag-iem 409 sprawdzę przebieg auta czy tylko vcds????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Panowie a vag-iem 409 sprawdzę przebieg auta czy tylko vcds????? vcds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Tylko czemu u gory sa km a na dole mile? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Panowie a vag-iem 409 sprawdzę przebieg auta czy tylko vcds????? vcds no ale jak ktoś dobrze kręcił to w Ecu też zmienil mój AJM na dziś dzień 237 tyś - pokrycie z historią w ASO i TUV , sam zrobiłem ponad 50 tyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ficjor Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 VW Passat AJM kumpla, licznik pokazuje 250k a w sterowniku:http://s13.postimage.org/5468zrknr/passat.png Ale czemu tu się dziwić? Próbowałem ostatnio sprzedać swoje a4, jeden klient stwierdził, że fajna i by brał, "ale boi się przebiegu", a że gdzieś 30km obok stoi taka same ale z przebiegiem 190tys... Kilku zainteresowanych gdy usłyszało przebieg powiedziało "a to dziękuję". Dodam, że mam bardzo wysoki przebieg "aż" 240tys km co pewnie i tak jest już skręcone o połowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Bo Polak sterotypowo kupuje na podstawie przebiegu z liczniku, zamiast w pierwszej kolejności sugerować się stanem auta dlatego u nas zawsze będą liczniki kręcone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Przebieg 492 tys. km piękny, ale przed kupnem wolałbym być świadomy ile auto ma przejechane, a nie później robić wielkie oczy i być wq#$% na maksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 VW Passat AJM kumpla, licznik pokazuje 250k a w sterowniku:http://s13.postimage.org/5468zrknr/passat.png Ale czemu tu się dziwić? Próbowałem ostatnio sprzedać swoje a4, jeden klient stwierdził, że fajna i by brał, "ale boi się przebiegu", a że gdzieś 30km obok stoi taka same ale z przebiegiem 190tys... Kilku zainteresowanych gdy usłyszało przebieg powiedziało "a to dziękuję". Dodam, że mam bardzo wysoki przebieg "aż" 240tys km co pewnie i tak jest już skręcone o połowę. to ten klijent ma cos z głowa ze chce kupic auto 12- czy tam 13-letnie z przebiegiem 190 tys.jak by na liczniku pokazywało 000000 to by bez zastanowienia brali.:grin:nie patrzyli by juz nawet na to ze auto ma 20 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfotograf Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Myślę że samochód który przejechał 200 tys po autostradach i był na bieżąco serwisowany, będzie mniej zniszczony niż ten który przejechał 100 tys po mieście i właściciel nie dbał o nic. Mam Opla który ma 19 lat i przejechane niecałe 240 tys - ktoś uwierzy? też bym nie uwierzył, tylko że go mam od nowości i tyle ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zychu Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 a ja aktualnie w moim AJM-ie b5 mam 89000km też nikt nie chce wierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 a ja aktualnie w moim AJM-ie b5 mam 89000km też nikt nie chce wierzyć chyba po Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi