Sqizzy Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 To wszystko przez to że ostatnio na spocik pod Tesco nie wpadłeś Zderzaczek od eSy został ?
moskal Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 To wszystko przez to że ostatnio na spocik pod Tesco nie wpadłeś Zderzaczek od eSy został ? możliwe , lezy w garażu , zainteresowany ????
Reggi Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Jesli dojdzie ze bedziesz na czesci sprzedawal pamietaj rezerwuje carbon i fmic.Pozdro. te dwa elementy były juz zamówione godzine po tym jak forum obiegła wieść ,ze auto idzie do kasacji :polew: :polew: carbonu nie bierz , przynosi pecha , zostało wyjete z rozbitej Esy , wsadzone w Viagre Raggamana która tez sie zatrzymała na słupie , a teraz u mnie pojeździły 3 miesiące i dzwon. nie bierz ich Davids ma na nie chrapke , dałbym mu ale szkoda chłopaka , młody jest , młodą fajna żone ma , nie chce go mieć na sumieniu. no i za daleko do Mysłowic mam zeby jeździć "pocieszać" jego żone :naughty: :naughty: :naughty: Każdy kto jest chętny na moje carbony niech przypomni se ten widok : Dawid nie sprzedawaj ich
Kowi87 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 To wszystko przez to że ostatnio na spocik pod Tesco nie wpadłeś Zderzaczek od eSy został ? możliwe , lezy w garażu , zainteresowany ???? A tak z ciekawosci rzuc na PW koszty :gwizdanie: miesiac temu bym na 100% kupił
krzysiekTDI Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 To wszystko przez to że ostatnio na spocik pod Tesco nie wpadłeś Zderzaczek od eSy został ? możliwe , lezy w garażu , zainteresowany ???? A masz może do tego zderzaka halogeny, bo był bym nimi zainteresowany.
mrogal Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Jesli dojdzie ze bedziesz na czesci sprzedawal pamietaj rezerwuje carbon i fmic.Pozdro. te dwa elementy były juz zamówione godzine po tym jak forum obiegła wieść ,ze auto idzie do kasacji :polew: :polew: carbonu nie bierz , przynosi pecha , zostało wyjete z rozbitej Esy , wsadzone w Viagre Raggamana która tez sie zatrzymała na słupie , a teraz u mnie pojeździły 3 miesiące i dzwon. nie bierz ich Davids ma na nie chrapke , dałbym mu ale szkoda chłopaka , młody jest , młodą fajna żone ma , nie chce go mieć na sumieniu. no i za daleko do Mysłowic mam zeby jeździć "pocieszać" jego żone :naughty: :naughty: :naughty: Każdy kto jest chętny na moje carbony niech przypomni se ten widok : Dawid nie sprzedawaj ich a kiedy byl ten dzwon? bo viagre mialem okazje ogladac na zywo u nastepnego wlasciciela
Rafal1988Lodz Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Moskal jak masz przedni zderzak od S4 ze wszystkim dawaj numer konta i go biore bo jest mi potrzebny na szybkosci:)
moskal Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 na razie ze zderzakiem sie wstrzymuje , rozważam kupno drugiego 1.8T i tam bym go wsadził
Kowi87 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 na razie ze zderzakiem sie wstrzymuje , rozważam kupno drugiego 1.8T i tam bym go wsadził dobrze gada a nie jakies mitasubiszi :gwizdanie:
aju Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 co do carbonów :gwizdanie: kupiłem od flayera, jego S była uszkodzona od strony kierowcy :gwizdanie: wsadziłem do siebie i poszła wczoraj felga z tej samej strony
krzysiek23 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Moskal jak masz przedni zderzak od S4 ze wszystkim dawaj numer konta i go biore bo jest mi potrzebny na szybkosci:) byl na allegro za 850zl kompletny :wallbash: przegladam je codziennie i go nie widzialem(byla dobra okazja)[br]Dopisany: 29 Sierpień 2010, 21:04_________________________________________________ co do carbonów :gwizdanie: kupiłem od flayera, jego S była uszkodzona od strony kierowcy :gwizdanie: wsadziłem do siebie i poszła wczoraj felga z tej samej strony dlatego musisz je sprzedac :naughty:
aju Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 nie ma silnego :gwizdanie: jak się ma ro***bać to chociaż z carbonami
moskal Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Panowie nie przysyłajcie mi prosze PW odnośnie gratów , no chyba ze ktoś chce kompletny silnik z osprzętem. do 10 września auto stoi w całości , jesli sie nie sprzeda wtedy wywoże i rozbieram. od tego momentu bede sprzedawał klamoty. wszystko bedzie opisane w temacie.
moskal Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 jak cos biore fele oka Daymoon
Sqizzy Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 moskalowski gdzie regenerowałeś turbinę z parówy?
moskal Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 moskalowski gdzie regenerowałeś turbinę z parówy? Turbo serwis - obozowa
Flyer Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 dobra jak cos biore fele czego Ty juz nie kupowales ode mnie
moskal Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 dobra jak cos biore fele czego Ty juz nie kupowales ode mnie :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi