krzysiek23 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 pany gdzie jest ta rozpiska co tu sie przewalala co jakis czas....bo pociagnalem kable od sensora z miski i niewiem w jakie piny sie wbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Chomikuj pawelwor szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekziomek89 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Musisz się przekopać przez ten spam i gdzieśs jest info o tym To to ja wiem że gdzieś to jest w tym temacie, ale po 87 stronie odpuściłem :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 a dobrze kminie ze 1 kabel to plus drugi masa od czujnika i 3 sygnal na kostkezielona temp.,poziom? ---------- Post dopisany 15-07-2014 at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2014 at 21:18 ---------- i ktory to plus 1,2,3 1-czarny z czerw.paskiem,2-braz,3-czerwony z szarym paskiem....mniemam ze nr.2 to masa a plus nr.3? bo niechcialbym zjarac czegos....i czy plus i mase podpiac pod kostki czy bezposrednio pod aku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 a dobrze kminie ze 1 kabel to plus drugi masa od czujnika i 3 sygnal na kostkezielona temp.,poziom?---------- Post dopisany 15-07-2014 at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2014 at 21:18 ---------- i ktory to plus 1,2,3 1-czarny z czerw.paskiem,2-braz,3-czerwony z szarym paskiem....mniemam ze nr.2 to masa a plus nr.3? bo niechcialbym zjarac czegos....i czy plus i mase podpiac pod kostki czy bezposrednio pod aku masa wiadomo brazowy, reszte na czuja ja tak sprawdzalem i nic sie nie stalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 jest rozpiska czujnika dokladna na necie... szukaj po nr czujnika i znajdziesz gdzie i co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 jest rozpiska czujnika dokladna na necie... szukaj po nr czujnika i znajdziesz gdzie i co u mnie nie odczytam tego bo rdza wszystko zaslonila...tzn num.na tej metalowej obudowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulmaster3m Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Prawdopodobnie 1J0907660C ---------- Post dopisany at 15:38 ---------- Poprzedni post napisany at 15:33 ---------- A tutaj coś dla babrzących się emulatorami: Engine Oil Sensor - Extended Service Interval in Passat TDI - TDIClub Forums Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekziomek89 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 czyli najlepiej kupić miskę pod czujnik, a najlepiej z czujnikiem niż kombinować itd? jaki nr ma ta micha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulmaster3m Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 czyli najlepiej kupić miskę pod czujnik, a najlepiej z czujnikiem niż kombinować itd? jaki nr ma ta micha? http://ifinterface.com/page/page3.php?langid=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekziomek89 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Takei coś? MISA MISKA OLEJOWA AUDI A4 B5 A6 C5 1.6 1.9 TDI (4348520063) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulmaster3m Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Takei coś? MISA MISKA OLEJOWA AUDI A4 B5 A6 C5 1.6 1.9 TDI (4348520063) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Przecież podałem link do etki online, poszukaj numeru. A aukcji masz podane numery i modele silnika do jakich pasuje. Zgadza się numer? A podali w opisie, że pasuje do AFN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaviozo Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Potrzebny mi jest wsad licznika TDI w km/h z fisem, analogowym zegarkiem z cyferkami. Chce włożyć tarcze euro do Anglika i potrzebuje wsadu. Dysponuje ktoś takimi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ EDI Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam Pany.Mam taki problem.Zmieniłem zegary na te polifotwe z 99r ale jeszcze z analogowym zegarkiem i teraz mam problem taki ze,nie moge zrobic test zegarów dochodzi do wskaznika temp wody i daje dalej to pisze error function Not Available.Dodam ze pemperature wody pokazuje mi normalnie 90st. Bede wdzieczny za jaka kolwiek pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciuras Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Cześć mam pytanie odnośnie zmiany licznika na pełny fis ja mam Audi z 1997 1.9 tdi i mam do kupienia za dobra cene licznik z pełnym fisem ale z audicy z silnikiem 2.8 i tutaj mam pytanie czy po przekodowniu, wymianie tarcz itd. będzie mi on poprawnie działał? I odrazu przepraszam jeśli gdzieś było to już tłumaczone ale nie mam czasu czytać gdyż czas nagli Z góry dzięki zza odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek547 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Nie będzie działał poprawnie musisz jeszcze zmienić zawartość eepromu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Cwiara widze ze porządek nastał w I poscie , mam 2 wsady do II liftu, 1 do PB i 1 do ON , oba dzialaja w 100 % , jak je i gdzie zamieścić najlepiej żeby każdy mógł sobie pobrać , bo generalnie 10tki osób juz je wgralo i wszystkim działa , innych nie trzeba by było szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Na szybko edytowalem. Jak macie jakies pomysly i sugestie to na pw i uzupelnimy watek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 potrzebuje rozpiskę pinów kostki fis w manetce przedliftowej bo nie mam kostki i muszę to zlutować z kostką w liczniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi