Marek1980 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Leci SUPERMAN na ratunek katastrofie, leci, leci, aż nagle widzi sexi blondi całkiem nagą rozłożoną na tarasie. Myśli: NIE, nie mam czasu ludzie czekają na ratunek Patrzy na piękność A co mi tam jestem supermanem zdążę ląduję zlicza panienkę i szybko ucieka A NIEWIDZIALNY CZŁOWIEK mówi do laski: Nie wiem co to było kochana, ale rozerwało mi d*pę !! Druga w nocy. Wchodzi pijany facet do domu, ledwo się trzyma na nogach. Patrzy przed siebie i widzi żonę: - Heniek, ile razy Ci mówiłam, że możesz wypić góra 2 piwa i o 22 masz być w domu?! Na co pijany mąż: - No maszszsz, znooowuuu miiii sieeeę poooomyyyyliłoooo.
pokson Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Leci SUPERMAN na ratunek katastrofie, leci, leci, aż nagle widzi sexi blondi całkiem nagą rozłożoną na tarasie. Myśli: NIE, nie mam czasu ludzie czekają na ratunek Patrzy na piękność A co mi tam jestem supermanem zdążę ląduję zlicza panienkę i szybko ucieka A NIEWIDZIALNY CZŁOWIEK mówi do laski: Nie wiem co to było kochana, ale rozerwało mi d*pę !! Druga w nocy. Wchodzi pijany facet do domu, ledwo się trzyma na nogach. Patrzy przed siebie i widzi żonę: - Heniek, ile razy Ci mówiłam, że możesz wypić góra 2 piwa i o 22 masz być w domu?! Na co pijany mąż: - No maszszsz, znooowuuu miiii sieeeę poooomyyyyliłoooo. Klientka naga, niewidyialny facet ja dyma, podlecial supermen, wydymal niewidzialnego.
Cineksik Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Leci SUPERMAN na ratunek katastrofie, leci, leci, aż nagle widzi sexi blondi całkiem nagą rozłożoną na tarasie. Myśli: NIE, nie mam czasu ludzie czekają na ratunek Patrzy na piękność A co mi tam jestem supermanem zdążę ląduję zlicza panienkę i szybko ucieka A NIEWIDZIALNY CZŁOWIEK mówi do laski: Nie wiem co to było kochana, ale rozerwało mi d*pę !! Druga w nocy. Wchodzi pijany facet do domu, ledwo się trzyma na nogach. Patrzy przed siebie i widzi żonę: - Heniek, ile razy Ci mówiłam, że możesz wypić góra 2 piwa i o 22 masz być w domu?! Na co pijany mąż: - No maszszsz, znooowuuu miiii sieeeę poooomyyyyliłoooo. Klientka naga, niewidyialny facet ja dyma, podlecial supermen, wydymal niewidzialnego.
Norbunio Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Leci SUPERMAN na ratunek katastrofie, leci, leci, aż nagle widzi sexi blondi całkiem nagą rozłożoną na tarasie. Myśli: NIE, nie mam czasu ludzie czekają na ratunek Patrzy na piękność A co mi tam jestem supermanem zdążę ląduję zlicza panienkę i szybko ucieka A NIEWIDZIALNY CZŁOWIEK mówi do laski: Nie wiem co to było kochana, ale rozerwało mi d*pę !! Druga w nocy. Wchodzi pijany facet do domu, ledwo się trzyma na nogach. Patrzy przed siebie i widzi żonę: - Heniek, ile razy Ci mówiłam, że możesz wypić góra 2 piwa i o 22 masz być w domu?! Na co pijany mąż: - No maszszsz, znooowuuu miiii sieeeę poooomyyyyliłoooo. Klientka naga, niewidyialny facet ja dyma, podlecial supermen, wydymal niewidzialnego. Też uważam że to suchary roku:)
Marek1980 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 WolfElk - nie ogladaj wiecej dowcipów Karola S. ;D hahaha :wallbash:
arielo Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 - Dlaczego menele nie mają zębów?? - Bo mają wyjebane!!
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 niektore dowcipy trzeba czytac po flaszce chyba
Djuber Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Szkoła, nauczycielka pyta klase: - Jesli pięć ptaków siedzi na płocie i zestrzelimy jednego z nich, to ile zostanie? Do odpowiedzi rwie się Jasiu: - Żaden, pani profesor, na dźwięk strzału wszystkie odlecą. - Poprawna odpowiedź to cztery, Jasiu, ale podoba mi się twój tok rozumowania... - To teraz ja zadam pani pytanie - mówi Jasiu. - Na ławce siedzą trzy kobiety. Każda z nich je loda. Pierwsza delikatnie oblizuje gałke, druga ssie go całymi ustami tworząc z loda stożek, a trzecia odgyza jednym ruchem pół loda. Która z nich jest mężatką? Pani chwile się zastanawia i pewnym głosem odpowiada: - Wydaje mi się, że ta, która ssie loda całymi ustami tworząc stożek. - Poprawna odpowiedź brzmi: ta, która ma obrączke na palcu, ale podoba mi się pani tok rozumowania...
Coleman Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 to takie pytanie ale i kawał nie obrażać się tylko Czemu penis ma jedno oko??? Bo jak by miał dwa wyglądał by tak jak Ty ...
Dev Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 dlaczego w Afryce nie piją alkoholu ????? nie wypada pic na pusty żołądek..... :bag: :bag: :bag:
reniek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ochrona dostała ładne lanie http://www.maxior.pl/film/155626/Mordobicie_w_oceanarium
damian_qbass Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 tak w razie problemów http://www.kiep.pl/823/podanie-o-zezwolenie-na-wieczorne-wyjscie-z-kumplami
insane_Infinity Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 :polew: http://www.youtube.com/watch?v=p-rxULA-hAc&feature=player_embedded#at=85
Rekomendowane odpowiedzi