Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakiej firmy wahacze polecacie do Audi?

WAHACZE W NASZYCH A4 753 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie wahacze polecacie ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moj ma ori juz 6 rok ,80% firmy LM reszta trw ze znaczkami OOOO . i coś zaczyna pukać z prawej strony ,jezdze około 5-6 tys km rocznie wytrzyma te MS chociaż rok po Ostrych dziurach i wiochach ?

Zalezy jak bedziesz po tych dziurach i wiochach jezdzil:decayed: Ja jezdze spokojnie na gwincie i 17' i poki co III rok stoja sztywno

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 873,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A powiedzcie mi jaki jest koszt ogolny wymiany calego zawieszenia w warsztatach chodzi mi o komplet wachaczy.

Opublikowano

zalezy od warsztatu, u mnie w okolicy biora cos kolo 200-300 zł

Opublikowano
A powiedzcie mi jaki jest koszt ogolny wymiany calego zawieszenia w warsztatach chodzi mi o komplet wachaczy.

Ja u siebie za wymianę przedniego płaciłem 300zł.

Opublikowano

Faktycznie mnie tez tak powiedzieli 17 lat a wszystko jeszcze audi orginal i nie ma jakiejs tragedii cos tam cicho zapuka ale najgorzej to amory na jak bym prety mial zamiast teleskopu ale nie husta nim tylko tak jak na gwincie i glebie sie jedzie a nie bylo tak.

Opublikowano
Faktycznie mnie tez tak powiedzieli 17 lat a wszystko jeszcze audi orginal i nie ma jakiejs tragedii cos tam cicho zapuka ale najgorzej to amory na jak bym prety mial zamiast teleskopu ale nie husta nim tylko tak jak na gwincie i glebie sie jedzie a nie bylo tak.

To że oryginał nie znaczy że siedzi 17 lat, równie dobrze mogły być wymieniane na ori wahacze:wink:

Opublikowano

Nie wiem moze nie bede sie spieral ale na moje oko to moze tyle tam siedziec.

Opublikowano

Witam,

Dzieląc się opinią na temat wahaczy MS napiszę krótko-jakość za super cenę. Jeżdżę na nich prawie 3,5 roku, zrobiłem 80tkm i nic. cisza i spokój. autko płynie a jeżdżę po naprawdę słabych Szczecińskich drogach i nierównych torowiskach tramwajowych. Wymieniłem wszystkie wahacze- komplecik na przód.

Pozdr

Opublikowano

No szczecin to jakieś nieporozumienie jeśli chodzi o jezdnie i jeżdżenie po torowisku :facepalm:

Kolego a gdzie je brałeś ?

---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ----------

No szczecin to jakieś nieporozumienie jeśli chodzi o jezdnie i jeżdżenie po torowisku :facepalm:

Kolego a gdzie je brałeś ?

Opublikowano
Opublikowano

Nie. Oni tylko sklepom sprzedają a w detal się nie bawią. A sklep dostaje 55% zniżki na wejściu jak bierze za kilka tyś:wink:

Opublikowano

Acha a od kogo polecasz kupic chcialbym chociaz te 30 tys przejechac na tym drewnie

Opublikowano

Sorki ze sie wtrące z innym tematem...Slyszeliscie (moze ktos ma zamontowane) WAHACZE MEYLE HD ??? Podobno 4 lata gwarancji daja.....

Opublikowano
Sorki ze sie wtrące z innym tematem...Slyszeliscie (moze ktos ma zamontowane) WAHACZE MEYLE HD ??? Podobno 4 lata gwarancji daja.....

Tak to prawda ale są w uj drogie. Bo około 1200zł kosztują:kwasny: Ale fakt gwarancja jest na 4 lata i ponoć dają rade:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

moje ms nie wytrzymały nawet 20tys,z prawej strony ktorys puscił bo czuć stuk czasem,lewa sztywna.ale nie ma reguły jak się wpierdzieli w dziurę to każdy może puścić.jak dla mnie dobra jakośc za tą cenę

Opublikowano

30000km i cisza aż miło. Za to cenę to myślę że nie jest źle

Opublikowano

Na chwilę obecną 22tys na MS, droga codziennie do pracy 40km w obie strony z czego 20km same dziury, obecnie absolutna cisza:wink:

Opublikowano

Ciekawe jak długo:decayed:

Opublikowano

40tys km. 2lata wytrzymały MS, po zime zaczyna sie tam cos tłuc, drogi dosc dziurawe jak dla mnie moge za tą cene wymieniac co 2 lata

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja polecam wachacze firmy Rouville są trwałe tańsze niż Lemforder i robione w niemczech.