Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kogo dzisiaj mijałem na Ryżowej? 7.30, ciemny sedan B5, xenon dokładany :gwizdanie: na tyle ledy ala 2 lift chyba :wink4: tabl. rej. WU ... rameczki klubowe. Jechał Ryżową w stronę Kleszczowej, a ja w przeciwną stronę -> Jerozolimskie. Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

zostałem obtrąbiony dziś na Nadbystrzyckiej koło akademika ;) nie zdążyłem zareagować :P

Opublikowano

Dzisiaj jechała przede mną ciemna B6-tka po ulicy Zawiłej w Krakowie ok. godziny 13.10. Rejestracja krakowska. Jechałem z tyłu swoją A3. Oczywiście poznałem po ramkach klubowych ;)

Opublikowano

zostałem obtrąbiony dziś na Nadbystrzyckiej koło akademika ;) nie zdążyłem zareagować :P

tak myslalem czy cie nie puscic hehe i w ost chwili zobaczylem ramki :) pozdro :hi:

Opublikowano

pozdro dla kierowcy a4 zaparkowanej na polnej w Zamościu na LZ 388......

Opublikowano

pozdro dla kolegi studiujacego na zarzadzaniu w UPH w siedlcach, caly dzien stal polift z ramkami i blachami LRA na parkingu za wydzialem

Opublikowano

pozdro dla kolegi studiujacego na zarzadzaniu w UPH w siedlcach, caly dzien stal polift z ramkami i blachami LRA na parkingu za wydzialem

miał oznaczenia klubowe? :blink: nie znaju ja tego człowieka :decayed: kolor? nadwozie? :rolleyes:

Opublikowano

nie wiem stał przodem, chyba sedan kolorek blekitny ciemny, z przodu zwykly polift z ramka, nie znam az tak dobrze wszystkich z kierunku, moze to ktos ode mnie ;D, bo stal calutki dzien od rana do wieczora

Opublikowano

czarny b6 sedan SZY xxxx, wlepa z tyłu, spotkany w sobote koło 15 przy wypozyczalni sprzetu pod górą żar :hi: pozdro

Opublikowano

Wiem, że trochę po fakcie, ale... 19 grudnia na obwodnicy Duisburga (Niemcy) widziany poliftowy sedan w ciemnym kolorze z ramkami klubowymi, dłuuugi bat od CB. Kolega jechał środkowym pasem, ja lewym się obok przesunąłem, niestety za późno ogarnąłem system i nie miałem nawet możliwości trąbnięcia, czy dania znaku awaryjkami... Tablic nie pamiętam. W każdym razie - pozdrowienia, może się ktoś przyzna :good:

Opublikowano

Srebrne A4B5 EL 666*** widziane okolo 9.30 przy skrzyzowaniu Jana Pawla i Pabianickiej. Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

przedwczoraj w szczecinie na wyzwolenia polift avant na srebrnej klubowej ramce PZL.... pozdro, przyznac sie który to :decayed:

Opublikowano

dzisiaj okolo 12 ciemny B5 avant EL 194** na skrzyzowaniu Mickiewicza/Kosciuszki, znaczek na klapie. pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Granatowy Avant B5 na białych lampach tylnych w Lublinie na Smyczkowej w niedzielę :naughty: :naughty:

Blachy LPA 062...

Opublikowano

dziś godzina koło 9 warszafka al krakowska na wysokości okęcia czarny avant b5 wz

Opublikowano

dziś godzina koło 9 warszafka al krakowska na wysokości okęcia czarny avant b5 wz

A Ciebie to gdzie tam wywiało do miasta sexu i biznesu ? :decayed:

Opublikowano

Ciemna zielen B5 1.9TDI sedan TST XXXXX droga w strone Brodow pozdrawiam pomrugalismy swiatlami sobie nawzajem pazdrawiam :good: u kolegi chyba z 8000K :gwizdanie:

Opublikowano

A Ciebie to gdzie tam wywiało do miasta sexu i biznesu ? :decayed:

tam to stały bywalec jestem :polew: