Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kowi i adam widziani na stacji shell w czwartek rano :decayed: przywitane i pobajerowane :good:

:hi:

targ ubity :naughty:

co kupowaliście?

kredki do szkoły :decayed: niebawem zobaczysz w odopwiednim wątku :naughty:

pewnie wahę na shellu :>

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kto zaparkował ciemno niebieskim avantem A4B5 z tyłu ramki klubowe pod stacją PKP w Grodzisku numery to WGM GV2* :mysli: pozdrowienia dla właściciela i zapraszamy na lokalne spoty :hi:

Gość krzychuzzz
Opublikowano

Dziś godzina 19 parking pod galerią Mazovia w Płocku

Srebrne A6 avant WPL z ramką A4-klub pozdrawiam kierownika

Opublikowano

wczoraj pod budynkem TPSA przy cybernetyki ciemne b6 w sedanie z wlepka 3d a4 klub, blachy warszawskie jakies... pozdro dla sasiada...

Opublikowano

widziany ciemny sedan b6 KWI ładnie porobiony , na przejeździe kolejowym w Połańcu :cool1::kox:

Opublikowano

Kto dziś był w Zawierciu pod Intermarche z klubu na blachach SMY z Myszkowa srebrną A4 B6 ? :wink4:

Naklejka na klabie i podkładki pod rejestracje klubowe.

Opublikowano

srebrny avant b6 lub b7 na nr WR...... z ramkami klubowymi obtrąbiony dziś obok galerii orkana w Lublinie o 15:45 kto to??

Opublikowano

Ciemno zielone B5 w sedanie widziane we Władysławowie na parkowej blaszki GPU 85M* :hi:

GORNANO czy to nie byłeś Ty zboku :decayed: ?

Opublikowano

Kogo złapałem??? Srebrny avant b5 o numerach EL231** widziany dzisiaj w Łodzi na Retkińskiej. Pozdrowienia od kierowcy czerwonego avanta B5 :>

Sprawdź światła - brak mijania strona lewa (o ile dobrze pamiętam)

Opublikowano

Z Kim gadałem wczoraj na CB w drodze do domu , na Katowickiej .......... :mysli:

Pozdrowionka :hi:

Opublikowano

Pozdro dla Paputa lansujacego sie po 23 po Puławach

i Sebek A4 widziany na świecie Piwa w Kaziku ok 20 szukał parkingu :decayed:

Opublikowano

Pozdro dla Paputa lansujacego sie po 23 po Puławach

i Sebek A4 widziany na świecie Piwa w Kaziku ok 20 szukał parkingu :decayed:

gdzie tam lans, szukałem piwa i paliwa :kox:

Opublikowano

srebrny avant b6 lub b7 na nr WR...... z ramkami klubowymi obtrąbiony dziś obok galerii orkana w Lublinie o 15:45 kto to??

:hi: brat:P
Opublikowano

Paraf widziany dziś w Jastkowie :decayed: przed Swiatlami zaraz przy ulicy stała moja audiolka pewno ja widziałes :wink4: oraz tomekkarauda u mnie w odwiedzinach :good:

Opublikowano

Sobota (11.09). pozdrowienia dla kierowcy A4B7 sedan ciemny na WND obtrąbiony i omigany na Toruńskiej ok11:40 oraz A4 widziana na Al.Lotników na początkowych SG :hi:

Opublikowano

Pozdro dla Jelito widzianego na budowanym moście w Sandomierzu , łapa była :decayed: , piękna bejta odrazu rzuca się w oczy :good:

Opublikowano

B5 Kombi blachy NPI w okolicach Pisza...

Opublikowano

Pozdro dla kierownika parówkowej b5 avant (naklejka na klapie bagażnika po prawej stronie) - nr. rej.: CB XXXXX

Spotkany na Al.Jerozolimskich - wlot do Pruszkowa

Opublikowano

Kolejne ramki a4 namierzone na Puławskiej w wawie :) pozdro dla srebrnego avanta WOT 4... , a drugie ramki zaparkowane koło M-H w Piasecznie WPI xx :):hi:

Opublikowano

Pozdro dla kierownika parówkowej b5 avant (naklejka na klapie bagażnika po prawej stronie) - nr. rej.: CB XXXXX

Spotkany na Al.Jerozolimskich - wlot do Pruszkowa

Myślę i myślę kto to może być... Parówkowa? Czyli jaka?