sebul Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Pozdro do kogos kto zaparkowal pod Echo Carrefour w Olkuszu dzis niedaleko paczkomatu przy Rossmanie ;] Cabrio z logo klubu na tylnej klapie fotke mialem cyknac przy wyjsciu ale juz zniknelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_92 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Pozdrawiam kolegę widzianego dziś w Łodzi na Wojska Polskiego przy Łagiewnickiej o 6,30 ,w ciemnym B5 sedan, antena od SB na klapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Długas Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Pozdro dla kolegi z avanta DSW.... spotkanego dziś we wrocławiu na legnickiej na wysokości magnolii ok 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Pozdro dla kolegi spotkanego na A4 w Katowicach ok 11.20 w szarej B6 Avant na klubowych ramkach i bytomskiej rejestracji Obtrąbiłem jadąc lewym pasem Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXPiotrekXx19 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Pozdrawiam kolegę widzianego dziś w Łodzi na Wojska Polskiego przy Łagiewnickiej o 6,30 ,w ciemnym B5 sedan, antena od SB na klapie. To ja dzisiaj tam przelatywałem w tej godzinie ciemny granat i cb na środku klapy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_92 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Pozdrawiam kolegę widzianego dziś w Łodzi na Wojska Polskiego przy Łagiewnickiej o 6,30 ,w ciemnym B5 sedan, antena od SB na klapie. To ja dzisiaj tam przelatywałem w tej godzinie ciemny granat i cb na środku klapy. Pozdrawiam Jak ja to napisałem SB czyli na pewno to Ty byłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Pozdrawiam kolegę widzianego dziś w Łodzi na Wojska Polskiego przy Łagiewnickiej o 6,30 ,w ciemnym B5 sedan, antena od SB na klapie. To ja dzisiaj tam przelatywałem w tej godzinie ciemny granat i cb na środku klapy. Pozdrawiam Jak ja to napisałem SB czyli na pewno to Ty byłeś dokładnie ja o tej godzince czasami tam przelatuje ale nie zawsze mam cb na klapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Pozdrawiam kolegę widzianego dziś w Łodzi na Wojska Polskiego przy Łagiewnickiej o 6,30 ,w ciemnym B5 sedan, antena od SB na klapie. To ja dzisiaj tam przelatywałem w tej godzinie ciemny granat i cb na środku klapy. Pozdrawiam Jak ja to napisałem SB czyli na pewno to Ty byłeś dokładnie ja o tej godzince czasami tam przelatuje ale nie zawsze mam cb na klapie Ja CB trzymam zwykle w środku a antenę na klapie no ale jak kto woli:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Pozdrawiam kolegę widzianego dziś w Łodzi na Wojska Polskiego przy Łagiewnickiej o 6,30 ,w ciemnym B5 sedan, antena od SB na klapie. To ja dzisiaj tam przelatywałem w tej godzinie ciemny granat i cb na środku klapy. Pozdrawiam Jak ja to napisałem SB czyli na pewno to Ty byłeś dokładnie ja o tej godzince czasami tam przelatuje ale nie zawsze mam cb na klapie Ja CB trzymam zwykle w środku a antenę na klapie no ale jak kto woli:grin: ja też mam cb w środku ale na pewno wszyscy zrozumieli o co chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Wczoraj wieczorem namierzony pod LM, a później pod Praktikerem. -------------------------------------------- Dodatkowo dziś przy Poleczki granatowy sedan B5 na blachach z WPU. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdanielx Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Około godziny temu upolowany Rafal_ pod skarbówką w Janowie Lubelskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Długas Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 upolowany kolega ze srebrnego avanta b6 na blachach DLA 63.... z wlepą na klapie we Wrocławiu na placu legionów ok 14.30-15. Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Lsniacy PARAF o 16:25 na przeciwko Castoramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Prawdopodobnie Flyera fura upolowana na Orlenie w Radomiu ok 17-ej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Prawdopodobnie Flyera fura upolowana na Orlenie w Radomiu ok 17-ej:wink: Yep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 B6 avant na blachcach TKI widziany dziś na prochnika w Łodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelo_leczna Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Wczoraj ok 7 rano w Słomnikach ciemne B6 w Avancie , blaszki KMI 44.. Ramka klubowa z tyłu. Kolega pozdrowiony przez CB , jechałem mazdą jako zbombardowany pasażer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Lsniacy PARAF o 16:25 na przeciwko Castoramy Dzisiaj? To znaczy, że ze spotu o tej porze mogłem wracać... A tobie kolego to baty na dupe się należą, bo jak można być w okolicy i zajrzeć na spocik?! Wstydź się, wojci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 W sobotę po 1:00 widziany ciemny sedan na WE*****z klubowymi ramkami,zaparkowany na ul.Brackiej (między Nowogrodzką a Żurawią). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christopherek Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Wczoraj wieczorem namierzony pod LM, a później pod Praktikerem.http://img.tapatalk.com/d/14/03/07/etuhaqa4.jpg -------------------------------------------- Dodatkowo dziś przy Poleczki granatowy sedan B5 na blachach z WPU. Pozdro ja z żonką buszowaliśmy po sklepach jej avantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi