Aydaho Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 pozdrowionka dla czarnego B5 widzianego dzisiaj o 6,30 rano na Modlińskiej przy Żeraniu
szakal350 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Dzisiaj Wąski w koreczko na Kotelnice _________________________________________________ Wracając dnia dzisiejszego z Nowego Targu do Krakowa widziałem sporo fajnych stojących w korku w stronę Zakopanego... Ktoś może z klubu miał tą przyjemność Stałem i 03.01 w stronę Krakowa też stałem . Pozdrawiam
jarko Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Stałem i 03.01 w stronę Krakowa też stałem . Pozdrawiam No to podziwiam, chyba trochę Ci zeszło... Pozdrawiam
spanky Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Sobota g. 13-14 [Nowa Wola] koło Piaseczna ... stalowe B6 [wersja amerykańska] ... blachy Bxx albo cos podobnego .. w kazdym badz razie obce ...
wustyle Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 dzis jakis elegancki mezczyzna na wysokosci cmentarza w piasecznie zatrzymal ruch, zeby wypuscic mnie z julianowskiej w lewo (ciemny sedan B5 WG 356XX) chyba
Nosfer Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Pozdrowienia dla kierowcy Grafitowego B6 Avanta [EP XXXXX] spotkanego kilka dni temu na Łopuszańskiej ok. 17.00 oraz srebroszarawej B5 spotkanej na parkingu podziemnym w WSHiP :gwizdanie: Dostałeś w prezencie kalendarzyk klubowy
Jrk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 oraz srebroszarawej B5 spotkanej na parkingu podziemnym w WSHiP :gwizdanie: Dostałeś w prezencie kalendarzyk klubowy Dziekuje za kalendarzyk Studiujesz czy zwiedzales ?
Nosfer Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Na szczęście już kończę to siedlisko wcielonego zła Ps. Jak już nawet nie ma miejsca na parkingu podziemnym to wal wiazd obok -> na miejsca dla profesorów - tam jest zawsze wolne _________________________________________________ Ps. Zapraszam jutro na spot
L.I.O.N Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Pozdrowienia dla kierowcy Grafitowego B6 Avanta [EP XXXXX] spotkanego kilka dni temu na Łopuszańskiej ok. 17.00 oraz srebroszarawej B5 spotkanej na parkingu podziemnym w WSHiP :gwizdanie: Dostałeś w prezencie kalendarzyk klubowy Apropo WSHiP też widuję tam tą A4 , ale także wykryłem granatową na blachach WPR .....pozdro dla obu kierowników. Poza tym pozdrawiam zawodnika którego mijałem ,na warszawskich Kabatach.Tam z kolej koleżka się turlał wiśniową A4 na blachach LRY.
Nosfer Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Apropo WSHiP też widuję tam tą A4 , ale także wykryłem granatową na blachach WPR .....
Kaśka Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Pozdrowienia dla kierowcy stalowoszarego b6 w sedanie 1,9 TDI, który w niedzielę jechał trasa katowicką. Miał klubowe rameczki. Jego numer rejestracyjny to WK 185xx
Yelo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Fakt, powinny być dwa tematy: Spotkania na drodze i Spotkania w Wawie
michu93 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Fakt, powinny być dwa tematy: Spotkania na drodze i Spotkania w Wawie a moze wojewodztwami? jak zloty i spoty
L.I.O.N Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Apropo WSHiP też widuję tam tą A4 , ale także wykryłem granatową na blachach WPR ..... To widzę ,że w WSHiP jest nas trzech jednak ,ja tam przybywam bez naklejek i ramek ,pełne incognito....
Flyer Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 a moze wojewodztwami? jak zloty i spoty Bes sęsu. Sa juz tematy o spotach tam mozna sie pochwalic, ze sie kogos widzialo...
bigos_s Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Żeby nie było że jak spotkania to tylko w Warszawie To dla Kierownika srebrnej/szarej B5 który migał mi na ulicy nie znam nazwy ale gdzieś blisko Oranżerii w Puławach 25.01.09-pn ok.19 No chyba że to miganie było spowodowane "zajechaniem drogi" bo ramek nie dojrzałem. Tak czy siak, Pozdrawiam.
tomasz-gorz Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 pod Wszechnica Świętorzyska w Kielcach na 'parkingu' 2 zielone A4 z klubowymi tablicami spod krakowa, jednego dnia oddzielnie, nastepnego dnia juz jedna za druga :gwizdanie: tylko moja troche dalej, niestety bez podkładek a4
danii1987- Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 pozdrowienia dla kierowcy srebrnej A4 avant 2.5 tdi, parkujacego w OOP miedzy budynkiem b-c jeszcze trochę to będzie można spota na parkingu zrobić...
Aydaho Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 pozdrowienia dla kierowcy srebrnej A4 avant 2.5 tdi, parkujacego w OOP miedzy budynkiem b-c jeszcze trochę to będzie można spota na parkingu zrobić... woow pracujesz w PTC ?? kiedy spota robimy
Rekomendowane odpowiedzi