R Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Warszawa-Praga na Chodakowskiej w sobote dwie A4 na parkingu przed przejazdem kol. B6 Avant WD 69**8 B7q sedan WJ 78**8
.i.KALI.i. Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Ciemna (granat albo czarna) B5 w Piastowie ok 13.40. Blach nie widziałem niestety bo jechał za mną. Ale z przodu zmienione lampy chyba na sonary jakieś. Wlepki klubowe napewno widział więc może tu zawita jeżeli jeszcze o nas nie słyszał.
Kozi Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 WI 1506* widziane dziś u Rogala na podwórku około południa (be piuntka 1,9 kle kle avant z wlepą klubową na klapie ) A kto to ??? Pzdr dla Kolegi A to Ja Pozdro również dla Kolegi
rafalekx Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 WI 1506* widziane dziś u Rogala na podwórku około południa (be piuntka 1,9 kle kle avant z wlepą klubową na klapie ) A kto to ??? Pzdr dla Kolegi A to Ja Pozdro również dla Kolegi To i ja chyba widziałem Twoje autko 21.09.2009 byłem wtedy na programie u Witka. Twoja furka ma na drzwiach bocznych duże logo MR motors?
Kozi Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Tak, ma. No to pozdro i dla Ciebie kolego ! Teraz, zabijając wszelkie, bezpodstawne, ewentualne insynuacje, że samochód często u mechanika stoi i jest pewnie trup wyjaśniam: Ostatnio (ale w różnych terminach) robione: wymiana oleju wymiana poduszek pod silnikiem (10 lat miały, miały prawo się spsuć) zmiana na zimówki no i choćby dziś - dolewka G12
Flyer Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Dzis Kowal spotkany w swojej czarnej strzale na Wislostradzie Fajnie wyglada full black B6 we wstecznym lusterku
Kowal Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 siema chcialem podjechac z boku ale blokował mnie gość. za***iste 19 Michał
MoorPH Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Dziś ok 10 na moście Łazienkowskim ciemno sivy avancik WGR1W** prowadzony przez kobietę. Naklejka klubowa na klapie bagażnika.
Nosfer Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Tak, ma. No to pozdro i dla Ciebie kolego ! Teraz, zabijając wszelkie, bezpodstawne, ewentualne insynuacje, że samochód często u mechanika stoi i jest pewnie trup wyjaśniam: Ostatnio (ale w różnych terminach) robione: wymiana oleju wymiana poduszek pod silnikiem (10 lat miały, miały prawo się spsuć) zmiana na zimówki no i choćby dziś - dolewka G12 Nie ściemniaj ... _________________________________________________ Wczoraj ok. 19.00 Janki/Ikea grafitowy sedan B6. oZiX ?
Popers Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 dzisiaj w Będzinie jakoś przed 12 na Piłsudskiego (dokładniej koło bankomatu przy halach ) stała A4 B6 kombi szara (albo taka brudna ) z naklejką a4-klub.pl na rejestracji SBE czyja?? :D bo ładnie się prezentowała
oZiX Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Tak, ma. No to pozdro i dla Ciebie kolego ! Teraz, zabijając wszelkie, bezpodstawne, ewentualne insynuacje, że samochód często u mechanika stoi i jest pewnie trup wyjaśniam: Ostatnio (ale w różnych terminach) robione: wymiana oleju wymiana poduszek pod silnikiem (10 lat miały, miały prawo się spsuć) zmiana na zimówki no i choćby dziś - dolewka G12 Nie ściemniaj ... _________________________________________________ Wczoraj ok. 19.00 Janki/Ikea grafitowy sedan B6. oZiX ? no niestety wczoraj o tej godzinie byłem na KArowej:P
dudek81 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 czarna B6 sedan na tablicach NMR z klubowymi ramkami widziana w czwartek na trasie numer 16 między Olsztynem a Mrągowem. Jechałem dużym i kolega ostro szalał wyprzedzając ciągle na podwójnych
PARAF Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Dziś zlokalizowany PARAF w Zamościu na krzyżówce Piłsudskiego z Wiejską oraz Cichyzamosc wyjeżdżał ze Śląskiej na Dzieci Zamojszczyzny :gwizdanie:
Mario Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 ok 17 ul JP2 pozdrowienia dla szarego B6 Avant WE XX50P - ramki + naklejki ja lecialem 206 z kumpela wiec nie bylo sensu trabic Samochód mam granatowy, no ale... czasami jest bardzo szary... Pozdrawiam kolegę
Sebek (-_-) Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Granatowe B5 w Lublinie pod WSEI na blaszkach LRA z naklejką po lewej stronie Pozdro
oZiX Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 b5 szary sedan LB koło 12 wjazd na parking w Wola Parku z Górczewskiej
mech15 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 godz 19, wylot z Rzeszowa, na Łańcut. Łysawy kolo ok +35 lat, w czarnym avancie B6, z eleganckimi djodami z tyłu, stylizowanym na S4, ospojlerowany dół, 2x wydech, za Auchanem poszedł w prawo. Klubowe ramki, a w nich RZ 53***. Pozdro
wrclaguna Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 godz 19, wylot z Rzeszowa, na Łańcut. Łysawy kolo ok +35 lat, w czarnym avancie B6, z eleganckimi djodami z tyłu, stylizowanym na S4, ospojlerowany dół, 2x wydech, za Auchanem poszedł w prawo. Klubowe ramki, a w nich RZ 53***. Pozdro to ja
rafalekx Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 [quote name=Sebek () ] Granatowe B5 w Lublinie pod WSEI na blaszkach LRA z naklejką po lewej stronie Pozdro demoralizator Przekażę mu pozdrowienia
mech15 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 godz 19, wylot z Rzeszowa, na Łańcut. Łysawy kolo ok +35 lat, w czarnym avancie B6, z eleganckimi djodami z tyłu, stylizowanym na S4, ospojlerowany dół, 2x wydech, za Auchanem poszedł w prawo. Klubowe ramki, a w nich RZ 53***. Pozdro to ja te twoje diody szybko uciekają z pola widzenia :> Do następnego. Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi