endriuu Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ok, dzięki. To jeszcze dwa pytania: 1. Czy można potem wrócić bez kłopotów do starych lamp? 2. Czy u Ciebie endriuu lewa lampa jest krzywo czy mi się wydaje? 2. nie wydaje mi się :gwizdanie:
lapsik Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zostalem szczesliwym posiadaczem lamp zespolonych Depo. Wiadomo w aucie siedzialy dzielone - wyrezalem blaszke, farba schnie w miejscach ciec . Chcalem zamontowac silniczki regulacji, jednak wyglada na to ze te ktore mialem nie za bardzo podejda (a mialem takie http://allegro.pl/audi-a4-silniczek-regulacji-lamp-reflektorow-95-99-i2035469190.html) Ma ktos jakies foto pasujacych ... czego szukac :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Masz o tym w pierwszym poście: silniczki do regulacji albo ori Audi albo od Fabii I, Golfa 4 lub Punto II - wszystkie pasują. od fabii ponoc najtańsze. u mnie siedzą z Punto jak dobrze pamiętam
Duds Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Z Punto II bierz. Pasują idealnie :>
A4-Tomek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Z Punto II bierz. Pasują idealnie :> a jak wygląda sprawa z wtyczkami do silniczków? Mam na myśli czy działa to na zasadzie P&P czy wtyczkę też trzeba rezać? Bo zabieram się do zmiany dzielonych lamp Valeo na zespolone Depo
bidzio1 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja mam od fabii, pasują idealnie P&P
przemciotorun Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ja zakladalem z fabi i punto II i wszystko bylo p&p podejrzewam ze i z golfa tez bedzie p&p
A4-Tomek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 to w takim razie zostało mi zbieranie kasy na lampy i graty no i rezanie :naughty: Wiem że temat wtyczek był omawiany ale mianowicie muszę kupić w ASO kostki ISO czy wtyczki bez pinów a do tego kostki ISO i przełożyć piny?
Duds Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 to w takim razie zostało mi zbieranie kasy na lampy i graty no i rezanie :naughty: Wiem że temat wtyczek był omawiany ale mianowicie muszę kupić w ASO kostki ISO czy wtyczki bez pinów a do tego kostki ISO i przełożyć piny? Najbardziej polecałbym Ci kupić od kogoś wiązkę od elektrycznych szyb, bo wtyczka pasuje i piny już są, jeśli nikt ich nie odciął A i koszt niewielki Mnie wyszło 20 zł :kox:
przemciotorun Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 albo patrzec w dziale sprzedam, czesto pojawiaja sie ori kostki od lamp w cenie 20-30zl za komplet
Cris Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 to w takim razie zostało mi zbieranie kasy na lampy i graty no i rezanie :naughty: Wiem że temat wtyczek był omawiany ale mianowicie muszę kupić w ASO kostki ISO czy wtyczki bez pinów a do tego kostki ISO i przełożyć piny? Krycha ostatnio mial na sprzedaż z pinami idz zapytaj może jeszcze ma.ja kupiłem na serwisie :wallbash: masakra 150zl z pinami.
A4-Tomek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 to w takim razie zostało mi zbieranie kasy na lampy i graty no i rezanie :naughty: Wiem że temat wtyczek był omawiany ale mianowicie muszę kupić w ASO kostki ISO czy wtyczki bez pinów a do tego kostki ISO i przełożyć piny? Najbardziej polecałbym Ci kupić od kogoś wiązkę od elektrycznych szyb, bo wtyczka pasuje i piny już są, jeśli nikt ich nie odciął A i koszt niewielki Mnie wyszło 20 zł :kox: no to mam do poszperania za tym na forum i na szrotach chociaz tam z wiazkami może być problem bo to zależy czy się ich pozbywają A wtyczki z elektrycznych szyb podpasowały by z przed lifta? Bo nie wiem czy były jakies roznice w wiązkach przed liftem a po lifcie
august Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 to w takim razie zostało mi zbieranie kasy na lampy i graty no i rezanie :naughty: Wiem że temat wtyczek był omawiany ale mianowicie muszę kupić w ASO kostki ISO czy wtyczki bez pinów a do tego kostki ISO i przełożyć piny? Krycha ostatnio mial na sprzedaż z pinami idz zapytaj może jeszcze ma.ja kupiłem na serwisie :wallbash: masakra 150zl z pinami. Nie ma
33Pietrek? Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 kupiłem silniczki od fabii I i są za krótkie nie da sie włożyć w swoje miejsce
przemciotorun Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 to podlacz je wlacz lampy i pokrec regulacja lamp na maxa, wtedy te czpienie sie wysuna i jest latwiej wlozyc...
jasam Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 ...Ma ktos jakies foto pasujacych ... czego szukac :gwizdanie: mam foto i silniczki http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236214.msg2824923#msg2824923
lapsik Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Silniczko mam od Skodzinki :> Sposob na rezanko super, przy totalnnym przedlifxie jest koniecznosc przekladki pinu przy kostce w kolumnie, ale z zapodanym opisem to zabawa dla przedszkolaka
Mateo1373 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Za kostki płaciłem w ASO 15 zł / szt. , a piny kupiłem w sklepie z elektroniką 10 gr/szt.
Cris Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Za kostki płaciłem w ASO 15 zł / szt. , a piny kupiłem w sklepie z elektroniką 10 gr/szt. 15 zl.?? mało.
Rekomendowane odpowiedzi