koterni Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 po co mnie więcej,jak autko stoi w szopie
Dev Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 traktor, powiadasz ? czy jakiś "inny" sprzet rolniczy
koterni Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 traktor, powiadasz ?czy jakiś "inny" sprzet rolniczy jeśli tak określasz OOOO---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ---------- TO co piszecie i w ci wierzycie o oliwach to tylko MARKETING
Dev Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 marketing to masz wszedzie praktyka jest w garazu lub warsztacie która go brutalnie weryfikuje
tomx Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Tomek niech karmia tym olejem ....madrale lapiacy za slowa
endriuu Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 do smarowania zawiasów drzwi od chlewa lub obory to owszem Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 00:46 ---------- Poprzedni post napisany at 00:41 ---------- po co mnie więcej,jak autko stoi w szopie Kolego, temp płynięcia mówi również o tym jak olej szybko dociera do węzłów tarcia. -21 to istna padaczka. 75%zużycia silnika następuje podczas zimnego rozruchu. Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
koterni Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 na agro stou zrobiłem 124,800 i złego słowa nie powiem
pastaldo Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 na agro stou zrobiłem 124,800 i złego słowa nie powiem Przeczytaj co sam producent o tym oleju pisze Olej Agro Stou 10W30, 5 l - [Orlen Oil] - Grene - sklep "Wielofunkcyjny olej do sprzętu rolniczego. Przeznaczony jest do stosowania głównie w sprzęcie rolniczym do smarowania silników, różnego typu przekładni, sprzęgieł, w mokrych hamulcach a także w systemach hydraulicznych." Wg Ciebie to się nadaje do wlania do OOOO? Nawet nie uzupełniłes profilu i nie wiadomo czym ty właściwie jeździsz. Ten olej przy tej gęstości i temp płynięcia to się przez filtr przeciska jak masło nie mówiąc o tym żeby dopłynął do szklanek w miarę rozsądnym czasie. A jak masz na dworze mróz -25* co dość często zimą się zdarza to w tej Twojej szopie ile jest? Założe się że max -20*. A to że nawet producent napisal że to olej do silników to co najwyżej starej C360/C330 albo jakiegoś starego ruska bo do niczego nowszego bym tego nie wlał.
kamilb5 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Chyba że ma szope ocieploną konkretnie
Tommy Gun Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Kamil i znowu wszystko się sprowadza do kwestii po co, na co, można taniej. Jak ktoś jeździł X lat wyżyłowanym Tarpanem to pewne nawyki zostają.
tomx Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 i audi traktuje jak sprzet rolniczy:polew:
pastaldo Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Jako OT uważam że gośc robi szopke i nabija sobie posty. Np w wątku o obowiązku jazdy na zimówkach też swe mądrości zaczął przedstawiać. Zaraz pewnie nabije 100 postów i pojawi się jego watek z wyprzedażą części 100% sprawnych po Agro oleju
jihaad Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 W sumie jak auto STOI w szopie i silnika nie odpala, to ten do kosiarek wystarczy.
SowaBezOka Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Tommy i sowa ogolnie do wszystkich czy przy przejsciu z 10 na 5 w musze robic plukanie i czym jak itp Sorry za ot ale z praktyki panowie prosze odp bo takie sa cenne Pozdro jaki olej kupic tylko nie reklamowany a dobry i zimowy Jak uwazasz. Ja po zrobieniu plukanki przejechalem juz kilka dni na oleju i olej w silniku jeszcze nie zczarnial na maksa Zrob plukanke nie zaszkodzi.
Rabbi Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 i audi traktuje jak sprzet rolniczy:polew:
jihaad Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 i audi traktuje jak sprzet rolniczy:polew: Nie ma co się śmiać...
tomx Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 panowie znowu ot z mojej strony bedzie:decayed: przypomnialo mi sie jak niedawno bylem w sklepie po filtr kabinowy i gosc stal przedemna i kupowal olej i plyn chodniczy do hondy civik 2000 rok sprzedawca pyta sie jaki przebieg gosc odpowiada 160 pare tysiecy a sprzedawca na to "proponuje panu olej mineralny bo auto juz ma powyzej 100000" lapy mi opadly zemglilo mnie prawie:facepalm: nic wiecej obrucilem na piecie i poszedlem z tego sklepu o czym to swiadczy? ja z przejscia z 10 na 5 nie robilem plukanki poniewaz silnik w niecowni byl zalany 0w30 arala przyjechal do polski i poprzedni wlasciciel potraktowal go 10 w ale tylko 2 razy:naughty: teraz po przejechaniu 5 tys na rozgrzanym silniku olej jest jak w benzyniaku
Prezes:D Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 sory ot mam pytanie mam zalany olej mobil 15w40 mineralny (tak był zalany jak kupiłem )-http://agro-max.nazwa.pl/abtmotor1/sklep/olejesilnikowe/49-mobil-super-1000-x-1-15w40-5l.html A jak chciałbym wymienić na pół syntetyk . Mozna tak wymienc czy trzeba wyjąc miske i dobrze przepłukać Czy dalej lac mobila Auto Audi a4 b5 1.9TDI 90 km
Duras Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Jak czytam wypowiedzi nowego kolegi i oglądam film co wrzucił kolega jihaad to aż strach kupować jakieś auto w Polsce;/ Masakra;/ A potem na allegro Silnik igła itd. ---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ---------- sory ot mam pytanie mam zalany olej mobil 15w40 mineralny (tak był zalany jak kupiłem )-http://agro-max.nazwa.pl/abtmotor1/sklep/olejesilnikowe/49-mobil-super-1000-x-1-15w40-5l.htmlA jak chciałbym wymienić na pół syntetyk . Mozna tak wymienc czy trzeba wyjąc miske i dobrze przepłukać Czy dalej lac mobila Auto Audi a4 b5 1.9TDI 90 km A u kolegi najlepiej zmienić i to na syntetyk. Bo to jest najlepszy olej do tego silnika. Tylko pytanie czemu zalano 15W40? Silnik był wykończony czy po prostu nie wiedza.
Rekomendowane odpowiedzi