SoMeS Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 w złym wątku napisaleś kolego tutaj żaden inny olej niż motul nie jest dobry
endriuu Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Dlaczego tak sądzisz, myślisz że Total to zły olej? to po co sie pytasz?
Irek1971 Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Jasne :wallbash: Myślałem, że to forum jest po to by pytać
SoMeS Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 wszystko jest w tym wątku zawarte i tak na dobra sprawe to powinien on być zamknięty
rookie Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 w złym wątku napisaleś kolego tutaj żaden inny olej niż motul nie jest dobry Wyjąłeś mi to z ust. Szkoda, że nie można nakazać lania wyłącznie Motula.
wypsiu Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 w złym wątku napisaleś kolego tutaj żaden inny olej niż motul nie jest dobry Wyjąłeś mi to z ust. Szkoda, że nie można nakazać lania wyłącznie Motula. A kto by nie zalał silnika Motulem to by płacił kare :polew:
OGr Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Osobiście do Pompowtryskiwaczy używam oleju Petro-Canady 5W-40: http://sklep.variant.pl/?c=mdSklep-cmProdukt-29859-12481 i bardzo dobrze się spisuje. Specyfikacja praktycznie taka sama jak Motula.
czester Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Ja leje motula x-cess 8100 od 2 lat, i sprawuje sie dobrze a czy jest lepszy, czy gorszy to trzeba by chyba rozebrac silnik i sprawdzic jego kondycje. P.s. Cos w tym jest, ze wszyscy leja motula :>
AudiSRS Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Albo naprawde jest taki dobry, albo ma swietny PR.
kazimierzm Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 witam Ja zalałem swoją audi Mobilem 5W-30 ESP a co do marki to zawsze zalewam auta Mobilem i wszystkie chodzą bez zażutu. pozdrawiam kazimierzm
A-rek Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 niby Castrol do Audi to szmelc ale dlaczego poraz kolejny w nowej reklamie Castrola widac samochod marki Audi
GRazny Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 niby Castrol do Audi to szmelc ale dlaczego poraz kolejny w nowej reklamie Castrola widac samochod marki Audi castrol raczej nie szmelc...tylko jego podróby jesteś pewny co masz zalane? bo ja juz różne rzeczy widziałem... szczególnie w Mobil1
NYNA Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ja tam z Mobila jestem bardzo zadowolony biorę z pewnego źródła i zawsze jest ok. W Cze-wie w ASO u Marszałka na nowych ramkach na rejestracje pojawił się Shell czyżby przestali lać Castrola
sieczek26 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 przeglądalem ostatnio allegro i na kilku aukcjach oleju motul x- cess 8100 bylo wyszczegulnione ze olej nie zaleca się do silników z pompami czyli tych starszych i ze do nich motul specific a na specific napisane ze tylko do pompowtrysków to wię c jaki motul najlepszy do mojego silnika bo czegoś tu nierozumiem tu większośc daje xcesa 8100 i nie narzeka a wrecz przeciwnie ?
endriuu Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 dokładnie. 8100 najlepszy dla ciebie. bedziesz w sz-nie - umów sie z marcinem http://www.a4-klub.pl/smf/motul_pelna_gama_produktow-t44215.0.html
sedi Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 SHELL jest chyba sponsorem Audi w Le Mans, mam niunie z Niemiec i ostatni przeglad miała 13 tysi temu i juz był zalany Shell wiec chyba Castrol juz wypada
sieczek26 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 dokładnie. 8100 najlepszy dla ciebie. bedziesz w sz-nie - umów sie z marcinem http://www.a4-klub.pl/smf/motul_pelna_gama_produktow-t44215.0.html i tak terz zrobie pozdrawiam
rikardo Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 SHELL jest chyba sponsorem Audi w Le Mans, mam niunie z Niemiec i ostatni przeglad miała 13 tysi temu i juz był zalany Shell wiec chyba Castrol juz wypada Moje auto było od samego początku zalane olejem Shell i przy wymianach niemieckie ASO takim samym zalewało. Gdzieś czytałem, że to często się zmienia w zależności z kim producent podpisze umowę.
rookie Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 mój też był zalany Shellem, ale dupowatym bo 5W-30 LL a że mam dostęp do taniego oryginalnego Castrola to dostał on jego. Magnatec Diesel 5W-40 i jest smarowanie
Musashi Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 SHELL jest chyba sponsorem Audi w Le Mans, mam niunie z Niemiec i ostatni przeglad miała 13 tysi temu i juz był zalany Shell wiec chyba Castrol juz wypada shell, produkuje specjalnie dla Audi, linie produktow pod marka Vapsoil, ktore sa sprzedawane i rozprowadzane przez dealerow, jako oryginalne oleje Audi i VW
Rekomendowane odpowiedzi