Młody_drog Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dopiero za tydzień jak w Polandii będę
Młody_drog Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Zrobione, super robota, polecam!!
Nosb Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 A ma ktos pliczek w corelu do wlacznika szyb ?
cool506 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Dobry temat, a ja od Adamoo kupiłem włacznik Ale zregeneruje stary i na alledrogo znajdzie sie kogoś
julo23 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Też bym wysłał do kolegi zuloo ale nie mam drugiego za zmiane, a na czymś trzeba jeździć niestety.
marekg Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Chciałem nawiązać do pytań odnośnie faktury farby, że jest bardziej chropowata a nie taka gumowana jak ori. koledzy, powiem tak, jestem po wymianie włącznika świateł na nowy (w sumie to już dawno temu) oraz niedawno włącznika ESP. oba elementy nowe z ASO. I to co najważniejsze to po pierwsze te nowe elementy juz nie są takie czarne jak wadliwa produkcja 2000-2003. po drugie ta nowa farba nie jest gładka jak na starych elementach. Więc myślę, że nie macie się czym przejmować, w tej chwili ori niczym nie przypomina tych starych podgumowanych elementów.
pstan Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam, Czy któryś z kolegów ma w posiadaniu jeszcze taki wzór na sprzedaż wraz z folią transportową?
Kamel Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 A czy któryś z kolegów "produkujących" ikonki do włącznika świateł byłby w stanie wyprodukować również inne ikonki? Z tym, że już nie do A4.. Ewentualnie może ktoś mógłby mnie naprowadzić gdzie się udać żeby takowe mi zrobili?
pstan Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nikt już nie ma tych szablonów na sprzedaż?
dziako Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Kto sprzedaje te szablony i za ile?[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 22:55_________________________________________________I jeszcze jedno jak zdemontować przyciski w klimie, a jak od szyb ?
losix Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 dolanczam sie do pytania sprzedaje ktos szablony ?
kox_nwa Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 to ja też się podepnę, szukam szablonów szyb,i włącznika świateł, proszę o kontakt na priv
steve69 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 to ja też się podepnę, szukam szablonów ..... włącznika świateł, proszę o kontakt na priv Fizycznie już wyciętego szablonu, czy pliku Corela? Jakiś szablon włącznika świateł do A4 B6 w pliku Corela znalazłem u siebie (zdaje się, że ktoś tu na forum go udostępniał). Jeśli kogoś interesuje, to proszę: http://chomikuj.pl/steve69/Dokumenty/Audi+A4/przelacznik_A4_B6,1341443857.cdr -- Pozdrawiam. Sławek
tmaxx88 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Potrzebuje szablonu do kubka i wizytownika ma ktoś może??A także do szyb.
Adriano545 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 posiada może ktoś zrobiony w corelu szablon do przełączników szyb????????
tmaxx88 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Panowie znajomy który zajmuje się na codzień tworzeniem projektów na koszulkach samochodach itp itd, zaproponował mi żebym niemalował włącznika świateł tylko on wytnie ploterem matowy szablon który później nakleji, twierdzi że nie będzie się ścierać i że żadnej różnicy widać niebedzie co sądzicie??
ziomal_21 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Tak może i dobrze bedzie wyglądac ale to jednak będzie klejone i z czasem może odchodzić....rózne warunki atmosferyczne, mróz, upał, czasem wilgoć, mokra ręka itp malowanie mimo wszystko wydaje mi sie być bardziej trwalsze
Rekomendowane odpowiedzi