MARCIN607 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 byłem dzisiaj u tych mechanuików i jestem w szoku- coś tam pogrzebał (zmienił dawkę) i w trasie na komputerze pojawiało się nawet 9,9l co wcześniej jak było 11,6 był cud- przy jeżdzie 120-130 10,5l czyli tak jak powinno być ale że ja licznikowi nie wierzę czekamy jak zejdzie z baku :>
Flyer Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 czyli pali niewiele mniej niz 2.7TT
MARCIN607 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 czyli pali niewiele mniej niz 2.7TT najważniejsze że mnie niż pare dni temu - 2,7 to inna liga - może kiedyś . Michał ja tu liczę że w końcu posadzę się obok kierowcy i zobaczę jak to Twoje cudo lata oblukaem ostatnio i docelowo chciałbym żeby moja tak kiedyś wyglądała
Flyer Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Michał ja tu liczę że w końcu posadzę się obok kierowcy i zobaczę jak to Twoje cudo lata oblukaem ostatnio i docelowo chciałbym żeby moja tak kiedyś wyglądała lata jak lata, jak zwykle 2.7 jak jezdziles Nosba B5, to jest podobnie. jak bede odbieral, to sie spikniemy. ogladales pewnie ja usyfiona jak nie wiem, wiec lepiej poczekaj az bedzie skonczona i na nowym kole
MARCIN607 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Michał ja tu liczę że w końcu posadzę się obok kierowcy i zobaczę jak to Twoje cudo lata oblukaem ostatnio i docelowo chciałbym żeby moja tak kiedyś wyglądała lata jak lata, jak zwykle 2.7 jak jezdziles Nosba B5, to jest podobnie. jak bede odbieral, to sie spikniemy. ogladales pewnie ja usyfiona jak nie wiem, wiec lepiej poczekaj az bedzie skonczona i na nowym kole z Nosberm jechałe po emerycku :> fakt kół jej brakował jak ją widziałem :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 za***ista ta twoja Audi:) dzięki kolego
kaj82 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 montujesz ten zderzak tylni od S4?? możesz bys sprzedał dalej, ma parktronik??
MARCIN607 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 ma ale czeka na swój czas- i najprawdopodobniej po zimie się doczeka
Łukasz 23 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Wiec auta nie zmieniasz jednak????
Nosb Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Sprzedawal jak mu wyskoczylo na fisie 11,6 spalania , nie sprzedaje bo fis pokazuje juz 9,9 ... Spali wdg mnie tyle samo co wczesniej przy tej samej jezdzie . To nie sruba gdzie gaz skrecisz... No ale zobaczymy. Wazne ze na fisie mniej pokazuje
MARCIN607 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 pali tyle samo jak nie więcej :kox: :kox: ale już tyle gratów mam do niej że szkoda oddać ją w cudze ręce. a Ty zamiast tu się wymądrzać mów co robić żeby spalanie było takie jak wcześniej :wallbash: :wallbash:
Łukasz 23 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zmień wtryski bo jeszcze trochę i nie będziesz jeździł wogóle
Nosb Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Auto spali tyle ile ma spalic. Ono jedzie po lambdzie , przeplywce itp. Wiec jesli potrzebuje wiecej paliwa to sobie samo wezmie i na nic ci ty regulacja gazu nie po to ona jest. Jesli wszystko jest w takim stanie jak bylo wzrost spalania nastapil pewnie dlatego ze spadla temperatura na dworzu. Wtryski hmm... moga juz kulawo podawac i tez moze dlatego wiecej palic ale nie wydaje mi sie. Hany mozna zawsze wrzucic ale to ponad 400 zl ( wtryski + rozdzielacz + wezyki no chyba ze zrobic to na listwie tez ale jak juz poprawiac po tych gamoniach to lepiej na pojedyncze i nawiercic kolektor jak bog przykazal ). Tyle odemnie a teraz serdecznie wal sie
MARCIN607 Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 Tyle odemnie a teraz serdecznie wal sie sam się wal Buraku :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :polew: :polew:mów lepiej za ile nowe tryski załatwisz?
Stolkien Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Marcin ważne jest żeby na LPG i PB na fisie pokazwało Ci tak samo albo bardzo podobnie, wtedy wiadomo że LPG masz dobrze wyregulowane. Bo jak czasy wtrysków były by za długie to będzie za bogato i komp silnika będzie skracał czasy wtrysków Paliwa (jednocześnie będzie pokazywało mniej na Fis)
MARCIN607 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 wiem- i tak było do chwili kiedy nie zaczął mi więcej palić. Jest plan że będę do Bembenków jeżdził aż im się znodzi i mi dadzą nowe tryski a twedy trzeba tylko wszystko ustawić tak jak było i jeżdzić. hana nie będę zakładał- te mi wytrzymały 30kkm więc (nawet przyzakupie) za cenę hana zmienię te 3 razy.
dudi75 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 kup se 1z i zapomniesz o awariach
Stolkien Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Kup se miesięczny na PKS Kielce-Ostrowiec zapomnisz o awariach
MARCIN607 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 oba pomysły rozważam :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi