Szamek Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 mocno ci odstają te lampy przy błotnikach? znając życie to pewnie wcale bo idzie je ładnie spasować moskal fura :kox: tylko popraw tą zaślepkę
jozek726 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Robota skończona , kórwa w taki deszcz musiałem zakładać ze jestem mokry jak gnój miałem w instalacji samochodu kable pozmieniane długie/krótkie , podpiąłem lampe a tu pipa - nic nie świeci :kox: :kox: no ale se poradziłem nie no moskal LUBIE TO
moskal Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 mocno ci odstają te lampy przy błotnikach? troszke , ogólnie musze je i tak wyjąć bo w lewej jest za krótki kabel i w tej chwili napiety jak baranie jaja moskal zrob TriXenon bedzie zenek w halo , tylko blizej wiosny. musze ogarnąć instalacje halo bo one wogóle nie swiecą od kupna tylko popraw tą zaślepkę nie idzie jej poprawić bo sprysk jest zjebany i odstaje nie no moskal LUBIE TO [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 13:12_________________________________________________To bedzie najładniejsze S4 w PL tylko dajcie mi troche czasu :naughty: :naughty:
jozek726 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 To bedzie najładniejsze S4 w PL tylko dajcie mi troche czasu :naughty: :naughty: trzymamy za słowo
Sqizzy Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 musze ogarnąć instalacje halo bo one wogóle nie swiecą od kupna ale działały przed zmianą konsoli i przycisków?
moskal Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 musze ogarnąć instalacje halo bo one wogóle nie swiecą od kupna ale działały przed zmianą konsoli i przycisków? nie
mrogal Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 I ten licznik z diesla :gwizdanie: I ten licznik z diesla :gwizdanie: i ten półfis
Nosb Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 k**wa jak baby : karbonu na tony ale i tak sie do czegos dopieprza
michu93 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 ku***a jak baby : karbonu na tony ale i tak sie do czegos dopieprza zazdroszczą
moskal Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 za duzo tego caarbonu dokładnie , ja w środku zrobie oprócz dekorów ten plastik wokół wajhy biegów i finał. mam dwa takie plastiki drugi pójdzie we flok , zobaczymy co bedzie sie ładniej prezentowało
Reggi Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 za duzo tego caarbonu Stanowczo.. przerost formy ..
Gracjan Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 ku***a jak baby : karbonu na tony ale i tak sie do czegos dopieprza Nie samym carbonem człowiek żyje
moskal Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 za duzo tego caarbonu Stanowczo.. przerost formy .. zwłaszcza w dizlu :kox:
Rekomendowane odpowiedzi