Gość zdeniu Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Kurde, Zdeniu nie mogłes być w piątek niestety nie moglem PS. a jak tam moje CD :twisted: Niestety spocik planujemy dopiero w niedzielę, bo to jedyny dzień, w którym możemy zjechać się w większym gronie trudno wasza strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 noo trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Nooo Panowie...w temacie zaległa cisza...spocik w ostatnią niedzielę był nieliczny ale baaardzo udany. Oczywiście dla wszystkich, którzy się zjawili.A jaki mamy teraz plan?? Kiedy się spotykamy?? Latam z kalendarzykami po mieście i mam nadzieję, że moje poświęcenie :lol:nie pójdzie na marne i nowi audimaniacy będą mogli do nas dołączyć na kolejnym spocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 no ja jestem nawet za spotem w ten weekend[br]Dopisany: 15 Maj 2007, 22:40 _________________________________________________W najbliższą niedzielę - 20 maja - spotykamy się o godzinie 17.00 na parkingu przed stadionem Lecha. Zapraszamy wszystkich serdecznie:)[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszymon Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 spocik udany, czy ktoś wie dlaczego lista na chętnych na paintballa nie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 forum bylo zmieniane wiec adres sa nowe, to jest poprawny adres: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=10348.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 polecam napisać na prv do pet3r i nie powinno być problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golab24 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam Przepraszam za powielenie watku z czesci dotyczacej silników benzynowych. Czy ktoś z Poznania ma chwile czasu, VAG-a i checi pomoc mi w sprawdzeniu bledów i ich skasowaniu zanim z nowymi udam sie do ASO? Przypuszczam ze moga byc jakies bledy ale niekoniecznie aktualne wiec wolalbym aby mechanik nimi sie nie sugerowal. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 hmmm polecam zeknać na www.audi-wlkp.pl i zadać temat kolego i zapraszam [br]Dopisany: 22 Maj 2007, 16:02 _________________________________________________ja własnei robie przymiarki do zakupy Vag-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuguarek Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 No patrz moje myśli również krążą wokół tematu zakupu Vag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 FOCHemot Konkurso – szybkie wiadomości. Szanowni Panowie, no i piękne Panie – koniec propozycji, czas na głosowanie, Tutaj macie wątek : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=11319.0, weźcie to na głowę – wybieramy FOCHA, ale nie osobę, Jeden głos oddaje każdy, byle nie na siebie, jak się coś pochrzani to Hugo … ochrzani Nikt się nie ociąga-ma być dużo głosów, w końcu na tym Forum cztery tysie (? ) osób Do piątku, południa potrwa głosowanie, no, a zaraz potem Zwycięzcy ogłaszanie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 cos cicho ostatnio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Pewnie wszyscy na HAWAJACH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Moze na parkingu przy Poznan Plaza zrobimy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ja od 14 do 24 jestem we Włoszech jakby co Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Panie i Panowie ma ktoś z was może jakikolwiek kontakt z Ultim!! Proszę o kontakt na priva jak coś!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximuspl Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 witam jestem z Suchego Lasu/koło Poznania - mam vag-a jak ktos chce moge podlaczyc i sprawdzimy błędy ... za free oczywiscie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 maximuspl zapraszamy na spoty ostatnio troszke si euspokoiły bo wakacje ja też mam Vaga że niema problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
style Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Czy szykuja sie w Poznaniu jakies spoty w wakacje? Chetnie wpadne ale nie wiem kiedy i gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 style u nas na razie przerwa wakacyjna :drunk:towarz ale we wrześniu ruszymy pełna parą standardowo spotykamy się pod lechem na bułgarskiej w niedziele o 17.00 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi