Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Music... bo się na Ciebie obrazimy... :bicz: na spoty ledwo da się Ciebie wyciągnąć, na Paintballu nie byłeś, na gokarty nie chcesz jechać. ciągle te wesela... :mysli:

Opublikowano

ooo własnie, zmien w koncu powod bo nikt juz w to nie wierzy :D

Opublikowano

To jak robimy pany? Zeby o 16 byc pod M1, to powinnismy wyjechac najpozniej o 15 spod Pleszewa, wtedy tylko troszke sie spoznimy :P

Opublikowano

nie ma co pędzić, 14-14.30 to dobra godzina na wyjazd.

Zgadzam sie - ja nie wiem czy nie poturlam sie wczesniej aby dac zonci czas na shopping!! :th: bylo zglaszane zapotrzebowanie na oblecenie kilku sklepow!! :shocked:

Opublikowano

Na shopping i ja się piszę-tylko co bedziemy kupować??

Opublikowano

Las i tartak :polew:

Opublikowano

Las i tartak :polew:

a po kiego grzyba mnie to!! :bicz3:
Opublikowano

witam wszystkich mam nadzieje ze zjawie sie na naszym zlociku splociku audi pozdrawiam do zobaczonka :quattro:

Czyli kolego dopisać Cię do listy a ścigasz się na torze gokartowym?? Na privie masz nr. kom. do mnie jak coś to dzwoń.
Opublikowano

Tak jak wczesniej pisalem sily wyrzsze :rolleyes: jada na shopping - zabieram pet3r i walimy po iversona - przed poludniem!! spotkamy sie w poznaniu!! prosze szanowne gremie o ustalenie dokladnej godziny spotu przed M1!! :dance:

Opublikowano

To może 16.30 na parkingu przed M1, hę?? Najgorsze jest to, że do tej pory nie mam potwierdzenia rezerwacji toru, ale ale Basen ich zaraz zaatakuje telefonicznie :bicz2:

Opublikowano

Age może leoiej o 16.00 bo i tak za nim wszyscy się zjadą to chwila minie.

Opublikowano

Dla mnie może być 16 :)Myślałam, że będziecie potrzebować więcej czasu na zakupy...

Zmiana planu...niestety...okazało się, że na torze od 18 mają imprezę zamkniętą, dlatego zrobili nam rezerwację na godzinę 17.15 i tylko na jeden wyścig :( Proponuję, żeby spotkać się o 16 i już około 16.30 pojechać na tor, żebyście jak się uda zrobili sobie dodatkową rundę, żeby przygotować się profesjonalnie do wyścigu :tongue4: Przykro mi, że tak wyszło, ale nie było innej możliwości...

Opublikowano

no to spotkajmy się o 15.00 będzie można dłużej pogadać. chyba że po jeździe ale przewaźnie po to wszyscy na chatkę spadają!!

Opublikowano

Jestem za 15:00 pod M1 :th:

Mam nadzieję, że wpuszczą nas troszkę wcześniej :)

Opublikowano

Oko-będziemy o 15 przed M1 :) Aaa...gdyby ktoś chciał dołączyć później, to będziemy na torze w Kinepolis przy Katowickiej. Do zobaczyska :>