Adas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 a znacie jakies dobre tereny na takie bardzo delikatne spacery survivor ? jakies lasy, sciezki, miejsca na namiot, strumyczki itp.. ? :gwizdanie:
Filemonl Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 ja się zastanawiam czy jak wybebesze kata to czy dam rade wspawać rurkę zwykła spawarką bo niestety migomatu nie posiadam...
malutka:) Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 doberczak , czesc Malenstwo cześć Piotrze :>
malutka:) Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 co tam Malenstwo? zależy gdzie ucho przyłożyć
blind1 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 co tam Malenstwo? zależy gdzie ucho przyłożyć to tam gdzie przylozylas powiedz co slychac [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 07:33_________________________________________________spadam popracoowac[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 08:12_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 08:13_________________________________________________narson
Pepin Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jakby co znalazłem MOTUL 504.00/507.00 5litrów za 190PLN w Poznaniu .. mam jakąś kartę zniżkową do tego sklepu 10% ... http://www.i-car.sklep.pl/ MOTUL SPECIFIC 504.00-507.00 5W-30 5 litrów[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 08:34_________________________________________________Madas, czy ja Ciebie mijałem na Złotowskiej dzisiaj rano ?
Szula298 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 ale dzisiaj były gromy w nocy... :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 cześć :hi: Pepin to nie byłem ja .... w tym czasie jak do mnie dzwoniłeś byłem na ul.Warszawskiej koło Śródki ...
Madbar Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Rako, kiedy rezamy ten FIS? Madas,czy wiesz,kto ustalał datę ogólnopolskiego zlotu? Jakos tak złosliwie, ze ja nie moge.Juz mamy wcześniej zaklepane plany .
Rako Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Elo Madbar No zasadnicze pytanie jak długo by Ci zeszło ....bo ja na spot jade teraz ale nie wiem czy by Ci sie chciało grzebać.... No kurde ja cały czas myśle o tym zlocie ogólnopolskim...Ale problem jest następujący że narazie jakby no osoby towarzyszącej nie mam a dwa że niewiem jak wyrobie urlopowo bo teraz wszystkie soboty pracujemy....Hmm...choć urlop jakos bym ugadał może...
malutka:) Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Elo Madbar No zasadnicze pytanie jak długo by Ci zeszło ....bo ja na spot jade teraz ale nie wiem czy by Ci sie chciało grzebać.... No kurde ja cały czas myśle o tym zlocie ogólnopolskim...Ale problem jest następujący że narazie jakby no osoby towarzyszącej nie mam a dwa że niewiem jak wyrobie urlopowo bo teraz wszystkie soboty pracujemy....Hmm...choć urlop jakos bym ugadał może... ugadasz ugadasz ! pisz sie na liste i koniec
Rako Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Elo Madbar No zasadnicze pytanie jak długo by Ci zeszło ....bo ja na spot jade teraz ale nie wiem czy by Ci sie chciało grzebać.... No kurde ja cały czas myśle o tym zlocie ogólnopolskim...Ale problem jest następujący że narazie jakby no osoby towarzyszącej nie mam a dwa że niewiem jak wyrobie urlopowo bo teraz wszystkie soboty pracujemy....Hmm...choć urlop jakos bym ugadał może... ugadasz ugadasz ! pisz sie na liste i koniec no może....ale już mówiłem Ci że sam nie jade....będe pytał ale jak chętnej nie znajde to nie jade bo będe sie kiczowato czuł
Rekomendowane odpowiedzi