slo Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 no bo miałem dobre niemieckie auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Wróciłem do domu i mi czujniki z tyłu przestały działać , zestresowałem się że mi znowu ukradli ale na szczęście w zderzaku są więc pewno coś z kabelkami , muszę Vaga podpiąć jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 bez waga tez sprawdzisz, jak przystawisz ucho one tak delikatnie tykaja, jak wszystkie tykaja uwalilo czujnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 a jak nie tykają to pewnie człowiek stracił słuch:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 @Szymanek, wkład lusterka z Intercarsu działa jakieś niecałe 50PLN kosztował - bo chyba coś Ty pytałeś kiedyś o taki wkład. A teraz mogę potwierdzić, ze poza ceną - to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ja też pytałem do B5 jak już pisałem komplecik 57 zł - trzeba zakupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Bartek... Dolozenie tempomatu w b7 jest tak jak w opisie z b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ja też pytałem do B5 jak już pisałem komplecik 57 zł - trzeba zakupić a to moze ja "pomięszłęm" kto pytał ... ale 57PLN za 2 sztuki grzanych asferycznych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Do mojej B5: Lewe asferyczne niebieskie podgrzewane - 36 zł Prawe niebieski podgrzewane wypukłe małe - 27 zł wg. katalogu IC bez zniżek 63 zł - pomyliłem się troszkę Pepin a ty masz jakieś zniżki nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 W IC tez mam rabat, tylko nie wiem ile trzeba by przeliczyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Bartek... Dolozenie tempomatu w b7 jest tak jak w opisie z b6? Tak - moduł kolumny już masz full więc wystarczy założyć manetkę, przekodować moduł kolumny i dać odpowiedni login w ECU silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 To nie dla mnie. Ja mam tempomat. Dziekuje a manetka do b7 taka jak z manuala w warsztacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 To nie dla mnie. Ja mam tempomat. Dziekuje a manetka do b7 taka jak z manuala w warsztacie? Manetka jest taka sama B6/B7. B7 ma inny moduł kolumny (końcówka Q lub R). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Jaki ty kochany jestes A tak z drugiej strony jestem teraz w pracy... i wlasnie wypisalem urlop na 28 marca.. wiec trzeba sie juz na bukowine wpisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 @Szymanek, wkład lusterka z Intercarsu działa jakieś niecałe 50PLN kosztował - bo chyba coś Ty pytałeś kiedyś o taki wkład.A teraz mogę potwierdzić, ze poza ceną - to działa Tak pepin to ja pytalem o to lusterko. Dziękuję ci bardzo za informacje. Będę musiał chyba tez wymienić to jak by co bede wiedział do kogo sie zglosic:D Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Bry. Szukam taniego oc. Bo spr na rankomacie i cuku i bylem u agenta z proamy i axa i zakazdym razem wychodzi inaczej i juz zglupialem :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 I tak wychodzić będzie. Każdy ma inną marżę. Ja zawsze ceny sprawdzam po przez stronę danego ubezpieczyciela. Pośrednicy nie potrzebni. W tym roku płacę 399 zł za OC. Kiedyś w MTU miałem 400 (przy odnawianiu chcieli się odkuć i zaproponowali 1150 ). Warto więc co roku zmieniać ubezpieczyciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 @Szymanek, wkład lusterka z Intercarsu działa jakieś niecałe 50PLN kosztował - bo chyba coś Ty pytałeś kiedyś o taki wkład.A teraz mogę potwierdzić, ze poza ceną - to działa Tak pepin to ja pytalem o to lusterko. Dziękuję ci bardzo za informacje. Będę musiał chyba tez wymienić to jak by co bede wiedział do kogo sie zglosic:D Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. sprawdziłęm fakturę, cena 41 PLN i czekałem 2 dni na asferyczne/dzielone bez załamania było chyba z 10PLN taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi