Banan Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Mnie tak kiedyś Allianz chciał zrobić , za samo Oc zażądał kwoty za jaką dostałem Oc+Ac+Assistance. Za OC+AC z szybami , assistance i nnw płacę coś koło 1050 zł rocznie w dwóch ratach z czego OC to 480 zł ( mam max zniżki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ja tam przestałem brać "opcje" dodatkowe bo stwierdziłem że to nie ma sensu. Szyby? Każą płacić minimum 50-70 zł a za tyle to ja mam używaną przednią Boczne chodzą po grosze więc jak dla mnie nie warto. AC przy moim aucie nie ma najmniejszego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ok, dzieki Pepin bardzo za informację i za pamiec Slo - przykleliles ten znaczek audi na tylna klape? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ok, dzieki Pepin bardzo za informację i za pamiec Slo - przykleliles ten znaczek audi na tylna klape? nie, leży. Ale znalazłem czarny za 50zl na allegro i się zastanawiam czy srebrnego nie opylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 aha rozumiem - myslalem, ze przykleiles juz - chcialem spytac na co to przymocowac bo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 ok w takim razie bede szukał dalej, chociaż przez rankomat przekierowało mnie do proamy i to była najtańsza opcja a dzisjaj byłem w aganta proamy i cena poszła o 200 w góre:facepalm: ale za to w axie wyszło taniej, jeszcze sie przejdę do cuk'a osobiście mam jeszcze miesiąc czasu i zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ja tam przestałem brać "opcje" dodatkowe bo stwierdziłem że to nie ma sensu. Szyby? Każą płacić minimum 50-70 zł a za tyle to ja mam używaną przednią Boczne chodzą po grosze więc jak dla mnie nie warto. AC przy moim aucie nie ma najmniejszego sensu. 1. Szybę może i masz .. a gdzie montaż? 2. Jak chcesz zrobić mod na czujnik deszczu/zmierzchu w B7 - to idealna sprawa 3. To jest ubezpieczenina kwotę ... więc w razie co mozesz 10x wymeinić szyby w roku o ile się w kwocie mieścisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Bry. Szukam taniego oc. Bo spr na rankomacie i cuku i bylem u agenta z proamy i axa i zakazdym razem wychodzi inaczej i juz zglupialem :-/ dzwon na ul. murawa centrum ubezpieczeń ( do wyboru chyba ze 12 firm ubezpieczeniowych ) - tel - 61 825 90 95. czynne od 9-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ja tam przestałem brać "opcje" dodatkowe bo stwierdziłem że to nie ma sensu. Szyby? Każą płacić minimum 50-70 zł a za tyle to ja mam używaną przednią Boczne chodzą po grosze więc jak dla mnie nie warto. AC przy moim aucie nie ma najmniejszego sensu. 1. Szybę może i masz .. a gdzie montaż? 2. Jak chcesz zrobić mod na czujnik deszczu/zmierzchu w B7 - to idealna sprawa 3. To jest ubezpieczenina kwotę ... więc w razie co mozesz 10x wymeinić szyby w roku o ile się w kwocie mieścisz. Montaż to nie problem. Już to robiłem z kumplem w jego Hondzie. Ale fakt, jak ktoś ma szybę która kosztuje 2k to już można się zastanowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 No wlasnie o nich myslalem. Dzieki za nr jutro przedzwonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ja ubezpieczałem u znajomego agenta Patrycjusz Nogaj 517 613 217 kontakt codziennie od 8 do 21. Mają biuro na gronowej w wydziale komunikacji ale także przyjmuje w domu prywatnie. mail [email protected] MTU Poznań | Ubezpieczenia MTU i usługi finansowe w Poznaniu Strona główna a tak przy okazji jak to jest z ubezpieczeniem po swapie?? bo np 2.7 bi turbo nie było w b6 nie? a jednak ludzie jeżdżą takimi autami:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 witam:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Czy ktoś wie jak w RNS-e wpisać trasę do miejsca z drugiej płyty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Bart-s'a nie ma to cisza jak makiem zasiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Pany... jak auto wchodzi w tryb serwisowy to turbo czy nie tylko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Marcin, a w jakich okolicznościach łapie tryb awaryjny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Nie wiem jeszcze. To z ogloszenia auto. Jutro wypytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 najczęstszy przypadek to geometria w turbinie, wiadomo.. może też być rozjebany N75 jak w moim przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi