niestandardowy Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Nie bedzie tej nocki spal Qfa... okazuje sie ze turbinka u mnie igielka... moze puszczac olejem kolektorem ssacym?
Banan Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 jutro grrrrrr czekam Końcówki wydechu już na aucie? Będzie ogień A granatowa strzała się sprzedała?
slo Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 jutro grrrrrr czekam Końcówki wydechu już na aucie? Będzie ogień A granatowa strzała się sprzedała? strzała póki co zostaje za mocno się do niej przywiązałem
Banan Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 to tak jak ja do czarnego złomka nawet kupiłem mu nową klamkę od strony pasażera całe 28 zł
Madbar Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Powitać Panowie Nie bedzie tej nocki spal Qfa... okazuje sie ze turbinka u mnie igielka... moze puszczac olejem kolektorem ssacym? Skąd wiesz???
niestandardowy Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Powitać PanowieNie bedzie tej nocki spal Qfa... okazuje sie ze turbinka u mnie igielka... moze puszczac olejem kolektorem ssacym? Skąd wiesz??? Bry... Ale co skad wiem?
slo Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Co tam? Odebrales bexa? si Rafał, Arek w poz siedział
niestandardowy Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 jak jestes w Poznaniu no to jakis maly nieoficjalny spocik proponuje
niestandardowy Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 qfa, jak to znalesc na forum? ten temat? nie umem tutaj szukac...
Rometer Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-audi-concert-ii-system-bose-prowadzenie-instalacji-155174/
Madbar Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Powitać PanowieNie bedzie tej nocki spal Qfa... okazuje sie ze turbinka u mnie igielka... moze puszczac olejem kolektorem ssacym? Skąd wiesz??? Bry... Ale co skad wiem? Ze turbina igiełka.
Szymanek31 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Panowie czy w poznaniu lub okolicach jest ktos kto ma używane czesci do opla? No i czy ktoś moglby mi ew. Sprawdzic w aso lub ic cenę swiec i przewodów zapłonowych do corsa b 1.2 16v ? Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.
Maciej 6001 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 qfa, jak to znalesc na forum? ten temat? nie umem tutaj szukac...http://i.imgur.com/Yk18GCL.jpg Witam Wszystkich. Marcin wlasnie mialem pisac do ciebie w tej sprawie:decayed:
niestandardowy Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Panowie czy w poznaniu lub okolicach jest ktos kto ma używane czesci do opla? No i czy ktoś moglby mi ew. Sprawdzic w aso lub ic cenę swiec i przewodów zapłonowych do corsa b 1.2 16v ?Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. przypomnij sie w poniedzialek... ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-audi-concert-ii-system-bose-prowadzenie-instalacji-155174/ dziekuje Kuba ...
Rekomendowane odpowiedzi