Banan Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Na Krańcowej pozmieniali godziny i teraz tylko do 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 idzie ktoś na browara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 W pracy nie piję :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 rosool88 całkiem możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Kto mi pod blokiem parkuje B6 avant na klubowych ramkach? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 14:18 ---------- Poprzedni post napisany at 14:17 ---------- Kto mi pod blokiem parkuje B6 avant na klubowych ramkach? :-) masz nowego sąsiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 No rejestracja świeżynka - stał ktoś naprzeciwko więc musiał moją B5 widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 No rejestracja świeżynka - stał ktoś naprzeciwko więc musiał moją B5 widzieć Zostawi Ci karteczkę mieszkam pod 6 przyjdź z flaszką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 No rejestracja świeżynka - stał ktoś naprzeciwko więc musiał moją B5 widzieć Zostawi Ci karteczkę mieszkam pod 6 przyjdź z flaszką Tam na pewno nie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 http://i.imgur.com/xGDOBB2.jpg Panowie podpowiedzcie.. Pasuje to połączenie felgi z Phaetona Omanyt 9Jx19 + b6 ? no pięknie!!! już dawno nie widziałem tak szybkiego koloru wystrojonego w tak stylowe buciki. jak dla mnie mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Tamte sprężyny sprzedane. Mam tu następne. . http://pokazywarka.pl/znvzdv/ Będą pasowac do mojego? Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benoos Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Benoos z Sebastianem śmigałeś? Vario zgadza się, chyba nie ma za dużo takich aut w regionie z kompresorem to już w ogóle jestem ciekaw jak to będzie jeździło, już teraz łapanie trakcji było dość problematyczne rosool88 wiadomo, jak kierownik nie ogarnia, to nawet 6x6 nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ale Sebastian raczej ogarnia brykę, widziałem, że sprężarka już zamontowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy86 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Siema! Słuchajcie wczoraj pojawił mi się notlauf (2 lata był spokój), dziś podłączyłem kompa i pokazało mi : 17965 P1557 462D Ciśnienie turbosprężarki (TC) - przekroczona granica > podłączenie węża Było to sprawdzane Polskim Vagiem 4.9 bo Vag-Com mi nie hasa nie wiem z jakiego powodu...mniejsze z tym. Wiem że muszę zrobić logi i tu właśnie mam prośbę do Was:-D Kto za flaszke mi zrobi te nieszczęsne logi statyczne i dynamiczne?? No i oceni od razu? Nie jestem w stanie sam ich zrobić z powodu braku komunikacji z Vagiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Próbowałeś Vagiem 3.11? U mnie np. nowszy 4 coś tam nie połączy się ze sterownikiem airbaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy86 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 No probowalem wszystkimi wersjami Vag i ni chu chu. Przy samym zaplonie pokazuje interface not found a przy odpalonym silniku OK ale compatybile NO. Zauwazylem ze po prostu laczy i odrazu gubi ta lacznosc co w konsekwencji wyświetla blad komunikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 spróboj zmienić Char int na 5 w vag comie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy86 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 spróboj zmienić Char int na 5 w vag comie Ok, jutro sprawdzę. Dzięki za zainteresowanie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 z jakiego rejonu jestes Krzysztof? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy86 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 z jakiego rejonu jestes Krzysztof? Poznań a dokładnie Rataje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi